Vajon ez hány hengeres?

sok személyes moci

ilyet én is épithetek!!

Van ez igy!
A fiuktol eddig nem tudtam ide férni a gép elé (lenyulták tőlem)
A fiuktol eddig nem tudtam ide férni a gép elé (lenyulták tőlem)

Dehogynem, csak a Motogp.-vel kapcsolatban.
De lŕtom mindenki eltunt. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
De lŕtom mindenki eltunt. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Addig nem?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Akkor a legkozelebbi futamnŕl ismčt vagyok!!
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 15:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 15:08

Egy motorverseny az kemény játék,de amit a Rossi csinált az utolsó kanyarban az felelőtlenség!!!!Hangsúljozom h a Rossinál tehetségesebb versenyző kevés van!! Ettől függetlenül le a kalappal a Sete előtt aki nem volt eszetlen.
Ez volt az első, lesz még egypár és Mi mindannyian nézni fogjuk és vitatkozunk utána ki-ki elgondolása és vérmérséklete szerint.
Ha valaki csak olvassa és nem műveli ezt a sportot csak bíztatom h ismerkedjyen vele.
Aki meg műveli azokkal találkozzunk Brunóba!!!!!!
GOOOOOOOOOOOOOOOO TALMA!!!!!!!!!!!!!!
Ez volt az első, lesz még egypár és Mi mindannyian nézni fogjuk és vitatkozunk utána ki-ki elgondolása és vérmérséklete szerint.
Ha valaki csak olvassa és nem műveli ezt a sportot csak bíztatom h ismerkedjyen vele.
GSX R de ahogyan állnak a dolgok azt hiszem h Fazer lesz belőle
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy motorverseny az kemény játék,de amit a Rossi csinált az utolsó kanyarban az felelőtlenség!!!!Hangsúljozom h a Rossinál tehetségesebb versenyző kevés van!! Ettől függetlenül le a kalappal a Sete előtt aki nem volt eszetlen.
Ez egy sporttortčneti ritkasŕg ebben a
kategňriŕban. Qwykk pont errol beszčlt a
Talmŕval kapcsolatban. De ebben a kategňriŕban
mŕr nem szokŕsos.!!!! (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 14:52
kategňriŕban. Qwykk pont errol beszčlt a
Talmŕval kapcsolatban. De ebben a kategňriŕban
mŕr nem szokŕsos.!!!! (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

egyik pillanatban az eggyik vezet utána a másik elözik egymást összevissza koccolnak mint a biliárdban!
egyik pillanatban az eggyik vezet utána a másik elözik egymást összevissza koccolnak mint a biliárdban!
Hŕt szňval, ilyet čn mčg nem lŕttam!!!
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
LÁTTÁTOK AZ UTOLSO KÖRT HÁT AZ NEM VOLT SEMMI!!!!
Rossi nyert, de ilyet čn mčg nem lŕttam!!!!
O.K. Visszančztem. Dragstarral kapcsolatban csak
annyit, ahogy Bob is irta 130.-nŕl tobbet nem megy.
Utassal meg epp hogy.)))) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
annyit, ahogy Bob is irta 130.-nŕl tobbet nem megy.
Utassal meg epp hogy.)))) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 14:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Fazer-je lesz, ha rajtam múlik :)
Milyen mocid van?
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 04. 10. vasárnap 13:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 10. vasárnap 13:59

Nekem hondás ruhám van, de nem ez volt a lényeg!!!:))))) Állod a Jamesont???