Na ez duu....rva!

Még mindig nm láttam...de úgyis-úgyis megnézem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 24. hétfő 09:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 24. hétfő 09:11

a verseny hajnal magyar idő szerint hajnal 4kor kezdődött.
azt nemtom, h 5 óra körül adta-e a jurósport, vagy élőben, de Jenó a déli közvetítést majd 1 órával elhibázta ...
azt nemtom, h 5 óra körül adta-e a jurósport, vagy élőben, de Jenó a déli közvetítést majd 1 órával elhibázta ...
a verseny hajnal magyar idő szerint hajnal 4kor kezdődött.
azt nemtom, h 5 óra körül adta-e a jurósport, vagy élőben, de Jenó a déli közvetítést majd 1 órával elhibázta ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 07:48
azt nemtom, h 5 óra körül adta-e a jurósport, vagy élőben, de Jenó a déli közvetítést majd 1 órával elhibázta ... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Basszák...
Mikor wót a werseny?
Lemaradtam ami érdekőlt wóna...
Jóóó szoros...még nagyobb elismerés Talmának ha wilágbajnok tud lenni...
Mikor wót a werseny?

Második lett Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-vb Japán Nagydíján Mattia Pasini mögött vasárnap. A vb-címért nagy harcban lévő Hector Faubel harmadik lett, így jelenleg kilenc ponttal vezeti a pontversenyt Talma.

A Japán Nagydíj végeredménye:
1. Mattia Pasini, Polaris World, 46:29.900 perc
2. Talmácsi Gábor, Bancaja Aspar, + 2.985 másodperc hátrány
3. Hector Faubel, Bancaja Aspar, + 22.405
"Nagyon örülök a második helynek, nehéz verseny volt. Próbáltam tartani a tempót Pasinivel, voltak kanyarok, ahol gyorsabb voltam nála, de a lassabb kanyaroknál ő tudott jobban kigyorsítani. A végéhez közeledve láttam, hogy kockázatos lenne, ha elkezdenék vele küzdeni. Majd megérkezett di Meglio is, aki nem sokkal később elesett. Tudtam, hogy Faubel nagyon le van maradva és beosztottam az előnyömet. A bajnokság szempontjából újabb értékes pontokat szereztem, és jelenleg öt pont helyett kilenccel vezetem a vébét. Köszönöm a csapatnak a mostani hétvégén nyújtott kemény munkát is, édesanyámnak pedig boldog szülinapot kívánok innét is" - nyilatkozta Talmácsi.

A Japán Nagydíj végeredménye:
1. Mattia Pasini, Polaris World, 46:29.900 perc
2. Talmácsi Gábor, Bancaja Aspar, + 2.985 másodperc hátrány
3. Hector Faubel, Bancaja Aspar, + 22.405
"Nagyon örülök a második helynek, nehéz verseny volt. Próbáltam tartani a tempót Pasinivel, voltak kanyarok, ahol gyorsabb voltam nála, de a lassabb kanyaroknál ő tudott jobban kigyorsítani. A végéhez közeledve láttam, hogy kockázatos lenne, ha elkezdenék vele küzdeni. Majd megérkezett di Meglio is, aki nem sokkal később elesett. Tudtam, hogy Faubel nagyon le van maradva és beosztottam az előnyömet. A bajnokság szempontjából újabb értékes pontokat szereztem, és jelenleg öt pont helyett kilenccel vezetem a vébét. Köszönöm a csapatnak a mostani hétvégén nyújtott kemény munkát is, édesanyámnak pedig boldog szülinapot kívánok innét is" - nyilatkozta Talmácsi.
Ma hajnalnan 5 óra körül az Eurosporton.
Viszont ha jól tudom ma 12.50 - kor megismétlik a 125 ccm-t, az m1-en.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 07:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 07:48
Viszont ha jól tudom ma 12.50 - kor megismétlik a 125 ccm-t, az m1-en.

Basszák...
Mikor wót a werseny?
Mikor wót a werseny?

Basszák...
Mikor wót a werseny?
Mikor wót a werseny?

Köcce az infót !!!
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 06:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 06:16

harmadik 19mp-el lemaradva,9pont a külömség Talmajavára a villágbajnokságba!
harmadik 19mp-el lemaradva,9pont a külömség Talmajavára a villágbajnokságba!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 06:09

A fene egye meg. Lemaradtam róla.
És Faubel hánvadik lett ? Mert ez még érdekelne...

És Faubel hánvadik lett ? Mert ez még érdekelne...
A fene egye meg. Lemaradtam róla.
És Faubel hánvadik lett ? Mert ez még érdekelne... (Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 23. vasárnap 05:26

És Faubel hánvadik lett ? Mert ez még érdekelne... (Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2007. 09. 23. vasárnap 05:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Talma király másodiklet Japánba!!!!!!!!Gratulállunk!!!!!!!!!

Talma király másodiklet Japánba!!!!!!!!Gratulállunk!!!!!!!!!

Gerincvédő nélkül nem vállalnám!
Hill climb (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 18. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 15:11

Hill climb (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 09. 18. kedd 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

csodálkozol?
még szerencse, hogy nem a nyakadat v. girincedet törted!

csodálkozol?

Második helyével őrzi vb-elsőségét Talma 2007. szeptember 16., vasárnap 13:52
Hector Faubel javára dőlt el az utolsó métereken a gyorsaságimotoros-vb Portugál Nagydíja a 125 köbcentiseknél. Talmácsi Gábor második helyével továbbra is vezeti a pontversenyt, előnye pillanatnyilag öt pont csapattársa előtt.
"Vicces verseny volt, olyan értelemben, hogy feljöttek a fiatalok hátulról, így óriási csata zajlott a finisben. A rajtot rosszul kaptam el, de aztán hamar felkapaszkodtam, és mikor láttam, hogy Pasini elesik, tudtam, innentől lelassul a verseny ritmusa. A futam derekán spóroltunk kicsit, nem előzgettük egymást, a hajrában pedig mindent megtettem, amit lehetett. Hector elment mellettem a célegyenesben, ám fordítva nem működött volna, én nem tudtam volna kihasználni az ő szélárnyékát, így boldog vagyok, fantasztikus érzés, hogy továbbra is vezetem a vb-t" - összegzett Talma a futam után.
A magyar motoros 209 pontjával vezeti a világbajnokságot, ez az eredmény egyben egyéni legjobbja is, eddig 2005-ben gyűjtötte a legtöbb pontot, amikor 198-ig jutott - idén tehát áttörte a 200 pontos álomhatárt.
A Portugál Nagydíj végeredménye:
1. Hector Faubel, Bancaja Aspar, 40:46.337 perc
2. Talmácsi Gábor, Bancaja Aspar, + 0.132 másodperc
3. Pol Espargaro, Belson Campetella Aprilia, + 0.235
Hector Faubel javára dőlt el az utolsó métereken a gyorsaságimotoros-vb Portugál Nagydíja a 125 köbcentiseknél. Talmácsi Gábor második helyével továbbra is vezeti a pontversenyt, előnye pillanatnyilag öt pont csapattársa előtt.
"Vicces verseny volt, olyan értelemben, hogy feljöttek a fiatalok hátulról, így óriási csata zajlott a finisben. A rajtot rosszul kaptam el, de aztán hamar felkapaszkodtam, és mikor láttam, hogy Pasini elesik, tudtam, innentől lelassul a verseny ritmusa. A futam derekán spóroltunk kicsit, nem előzgettük egymást, a hajrában pedig mindent megtettem, amit lehetett. Hector elment mellettem a célegyenesben, ám fordítva nem működött volna, én nem tudtam volna kihasználni az ő szélárnyékát, így boldog vagyok, fantasztikus érzés, hogy továbbra is vezetem a vb-t" - összegzett Talma a futam után.
A magyar motoros 209 pontjával vezeti a világbajnokságot, ez az eredmény egyben egyéni legjobbja is, eddig 2005-ben gyűjtötte a legtöbb pontot, amikor 198-ig jutott - idén tehát áttörte a 200 pontos álomhatárt.
A Portugál Nagydíj végeredménye:
1. Hector Faubel, Bancaja Aspar, 40:46.337 perc
2. Talmácsi Gábor, Bancaja Aspar, + 0.132 másodperc
3. Pol Espargaro, Belson Campetella Aprilia, + 0.235

Diplomata táska két keréken.
Nekem is volt egy, végűl idén eladtam 4 ezerért.Ilyen egy hülye találmányt.Biztos részeg volt a tervezője,Nekem szétcseszte a berugókar a lábamat amikor lecsúszott rolla a lábam.De tény, hogy a pörgős motor és a hátsó áttételezése kegyetlen volt a hegyekben.Ment mint a golyó.

Az ám! A STAR ilyen volt az első motorom
amit a spórolt lóvémból vettem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 06. csütörtök 10:32
amit a spórolt lóvémból vettem. (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 09. 06. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)

jó öreg jawa mustang /gyors és fürge, erre b.szott rá az ürge!
/
a másik
talán Simson Star?

a másik

talán Simson Star?
sziasztok!
Nem tudja valaki hol és mikor lesz az idei demonstráció? Valamelyik újságban olvastam, hogy ismét lesz 15.-én, de a helyszínt nem tették közzé. Kösz a segítséget.
Nem tudja valaki hol és mikor lesz az idei demonstráció? Valamelyik újságban olvastam, hogy ismét lesz 15.-én, de a helyszínt nem tették közzé. Kösz a segítséget.
jó öreg jawa mustang /gyors és fürge, erre b.szott rá az ürge!
/
a másik
talán Simson Star?

a másik

talán Simson Star?