Ismertem mindkét srácot, én is jártam oda motorozni.
Minden évben van halálos baleset azon a szakaszon,
sokan rutin nélkül akarják megmutatni, hogy
mennyire "tudnak". A közút nem versenypálya, rengeteg veszélyforrás van az utakon ,
amiket csak akkor van esélyünk kivédeni ha nem
határon motorozunk. Többször fordul már
elő velem is , hogy egy másik motoros, vagy egy
autós átlépte a záróvonalat és az én
sávomban velem szembe jött.
Legalább 10 bukás volt idén a Mecsek-pihenő
szakaszon. Ott gyülekeznek a motorosok,
a rutintalanok is húzzák mintegy hülye,
hogy produkálják magukat , és megvan a baj.
Minden évben van halálos baleset azon a szakaszon,
sokan rutin nélkül akarják megmutatni, hogy
mennyire "tudnak". A közút nem versenypálya, rengeteg veszélyforrás van az utakon ,
amiket csak akkor van esélyünk kivédeni ha nem
határon motorozunk. Többször fordul már
elő velem is , hogy egy másik motoros, vagy egy
autós átlépte a záróvonalat és az én
sávomban velem szembe jött.
Legalább 10 bukás volt idén a Mecsek-pihenő
szakaszon. Ott gyülekeznek a motorosok,
a rutintalanok is húzzák mintegy hülye,
hogy produkálják magukat , és megvan a baj.

Lazítsunk fiúk...szúszá...

'290-300zal száguldani közúton"-miről beszélsz?
Elsokallt egy kanyart,bármikor megtörténhet bárkivel.Ja azért ment ki hogy hajtson?
-És akkor mi van,hányan hajtanak ugyanazon az úton nap mint nap,akár egy vitóval,passattal bármivel.Hányan sodródnak ki naponta egy-egy kanyarból?
Éppen nem jön semmi,így nem lesznek gyilkosok?
Annak a szerencsétlennek éppen elég lesz így leélnie az életét!
Az utólagos vak gyűlöleted már nem hozza vissza azt az embert,csak azt mutatja,hogy nem vagy képes elképzelni,hogy te is lehetnél a vétkes helyében.
Te külömb embernek képzeled magad,pedig csak szerencsésebb vagy! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 15:11
Elsokallt egy kanyart,bármikor megtörténhet bárkivel.Ja azért ment ki hogy hajtson?
-És akkor mi van,hányan hajtanak ugyanazon az úton nap mint nap,akár egy vitóval,passattal bármivel.Hányan sodródnak ki naponta egy-egy kanyarból?
Éppen nem jön semmi,így nem lesznek gyilkosok?
Annak a szerencsétlennek éppen elég lesz így leélnie az életét!
Az utólagos vak gyűlöleted már nem hozza vissza azt az embert,csak azt mutatja,hogy nem vagy képes elképzelni,hogy te is lehetnél a vétkes helyében.
Te külömb embernek képzeled magad,pedig csak szerencsésebb vagy! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)

haggyadmá!
hogy a fenébe ne hibáztam vóna!
a legdurvább, mikor átmentem a vasúti átjáró fénysorompólyán osztán a tükört lestem valyon nem piros wót-e?!
hogyafenébe ne ismerném el!
csak egyet ne feledj 290-300zal száguldani közúton az nem pusztán felelőtlenség. számomra az már gyilkossági kísérlet kategória!
nem egy szimpla gyorshajtásról szól a dolog! hanem agyatlan, mást veszélyeztető száguldásról!
szóval ki nem csinál bakit a közúton, az aki ki se megy.
lehet szétnézés nélkül lépek le a járdáról félrerántják a kormányt és halálra gázolnak vkit ...
de ez nem ugyanaz a kategória!
sosem mondanám azt sem, h szándékosan nem vétek a szabályok ellen, csak nem mindegy, h mit és legfőképp milyen mértékben szegek meg!
a legdurvább, mikor átmentem a vasúti átjáró fénysorompólyán osztán a tükört lestem valyon nem piros wót-e?!
csak egyet ne feledj 290-300zal száguldani közúton az nem pusztán felelőtlenség. számomra az már gyilkossági kísérlet kategória!
nem egy szimpla gyorshajtásról szól a dolog! hanem agyatlan, mást veszélyeztető száguldásról!
lehet szétnézés nélkül lépek le a járdáról félrerántják a kormányt és halálra gázolnak vkit ...
sosem mondanám azt sem, h szándékosan nem vétek a szabályok ellen, csak nem mindegy, h mit és legfőképp milyen mértékben szegek meg!
Persze hogy ismerem, szerintem őt mindenki ismeri
aki megfordult a p.ringen.
aki megfordult a p.ringen.
Én is a p.ringre jártam 1999-2005 között.Biztos ismered Berki Zsoltit még vele köröztünk sokat ott van boltja.
(Ez egy válasz simishake üzenetére (2007. 08. 29. szerda 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 16:29

Főleg pannoniaringen motorozok, oda lehet a lekönnyebben bejutni,
elvétve a hungaringre is fel szoktam menni.
Agusztus elején voltam vele Rijekában.
Agusztus elején voltam vele Rijekában.
Főleg pannoniaringen motorozok, oda lehet a lekönnyebben bejutni,
Agusztus elején voltam vele Rijekában. (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Agusztus elején voltam vele Rijekában. (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 29. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)
A fehér alapozó én már így vettem.
(Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 08. 29. szerda 08:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 08:27

Ez a sima smasz versenyidom,nem? ami vagy alapozóval van lefujva vagy a gyári anyaga még.
haggyadmá!
sosem mondanám azt sem, h szándékosan nem vétek a szabályok ellen, csak nem mindegy, h mit és legfőképp milyen mértékben szegek meg! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 29. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 15:04
sosem mondanám azt sem, h szándékosan nem vétek a szabályok ellen, csak nem mindegy, h mit és legfőképp milyen mértékben szegek meg! (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 29. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem FELELŐTLEN mint nagyon sok társa,a különbség csak a körülményekben/véletlenben van.
Ettől valaki gyilkossá válik?
Nem!
A legkönyebb ítélkezni valaki felett,az mindenkinek megy.
Bármelyikünkkel megtörténhet hogy hibánkból meghal valaki.-Aki ezt tagadja,az egyszerűen hazudik!
Te is hibáztál már közúton ha vezetsz,te is lehetnél gyilkos,és én is.
Még ha ezt csak én ismerem el kettőnk közül akkor is!
Nem!
Bármelyikünkkel megtörténhet hogy hibánkból meghal valaki.-Aki ezt tagadja,az egyszerűen hazudik!
Még ha ezt csak én ismerem el kettőnk közül akkor is!
Szerintem FELELŐTLEN mint nagyon sok társa,a különbség csak a körülményekben/véletlenben van.
Nem!
Még ha ezt csak én ismerem el kettőnk közül akkor is! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:29
Nem!
Még ha ezt csak én ismerem el kettőnk közül akkor is! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)

én a pécsinek inkább ezt kívántam:
bénuljon le nyaktól lefelé és élete végéig legyen nyomorék. aztán a sajtó ne hagyja békén, hanem élete végéig mutassa be intő példának!
persze ezzel nem azt mondom, h nem követhetünk el hibákat, de azt igen, h az ilyen ember GYILKOS
bénuljon le nyaktól lefelé és élete végéig legyen nyomorék. aztán a sajtó ne hagyja békén, hanem élete végéig mutassa be intő példának!
persze ezzel nem azt mondom, h nem követhetünk el hibákat, de azt igen, h az ilyen ember GYILKOS
én a pécsinek inkább ezt kívántam:
persze ezzel nem azt mondom, h nem követhetünk el hibákat, de azt igen, h az ilyen ember GYILKOS (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 14:20
persze ezzel nem azt mondom, h nem követhetünk el hibákat, de azt igen, h az ilyen ember GYILKOS (Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 29. szerda 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)

'akkor muszály a közúton!!!"-persze muszály!
Aztán ha nézzük a naplóban a pécsi csattanást,még okoskodhatunk hogy dögöljön meg aki hibázott,mert mekkora köcsög fasz.
De mi száguldozunk,mert velünk ilyen nem történhet!
Ilyen csak mással történhet!
Aztán ha nézzük a naplóban a pécsi csattanást,még okoskodhatunk hogy dögöljön meg aki hibázott,mert mekkora köcsög fasz.
Ilyen csak mással történhet!
Aki 1.5-2 millás sportmotorral tép a közúton,annak lenne pénze 500 ezerért venni egy olaszból behozott pályamotort,és a különbözetböl fizethetné a pályabérletet.
Csak az neki nem jó,mert ott nem viríthatna,és a célközönsége sem oda jár ki.
Csak az neki nem jó,mert ott nem viríthatna,és a célközönsége sem oda jár ki.
'akkor muszály a közúton!!!"-persze muszály!
Ilyen csak mással történhet! (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:20
Ilyen csak mással történhet! (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Figyelj csak! Szerintem is hagyjuk ezt a civódást! Én is belátom, hogy a Simson nem rosz motor, meg te is azt, hogy ha nem engedheti meg magának valaki, hogy pályán hajtsa a gépet, akkor muszály a közúton!!! Szerintem szívjuk el a békepipát! Ok???

itt a kezem nem disznóláb:
de én a békepinát jobban ceretem, de menek át a nappaliba oszt a willika a vizipipáját kőcsönkérem ... (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 12:20

de én a békepinát jobban ceretem, de menek át a nappaliba oszt a willika a vizipipáját kőcsönkérem ... (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 29. szerda 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Figyelj csak! Szerintem is hagyjuk ezt a civódást! Én is belátom, hogy a Simson nem rosz motor, meg te is azt, hogy ha nem engedheti meg magának valaki, hogy pályán hajtsa a gépet, akkor muszály a közúton!!! Szerintem szívjuk el a békepipát! Ok???

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 29. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 29. szerda 11:08

teljesen igazad van!
sry
csak két dolog miatt nyílt ki a bicska:
1. leszólta a Simsont
2. száguldozni nem az utcán, hanem a versenypályán!
zotya!
a válasz erre gombbal válaszolj már, akkor tudjuk melyik motorról beszélsz!
sry
1. leszólta a Simsont
zotya!
a válasz erre gombbal válaszolj már, akkor tudjuk melyik motorról beszélsz!
teljesen igazad van!
sry
1. leszólta a Simsont
zotya!
a válasz erre gombbal válaszolj már, akkor tudjuk melyik motorról beszélsz! (Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 22:47
sry
1. leszólta a Simsont
zotya!
a válasz erre gombbal válaszolj már, akkor tudjuk melyik motorról beszélsz! (Ez egy válasz Satyak üzenetére (2007. 08. 28. kedd 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

GYEREKEK!!!! Hagyjuk már ezt a témát! Most visszamentünk az oviba?( de az én motorom úgy is szebb, Az én apukám a legerősebb, stb) szét röhögöm magamat ezen.Mi lessz a következő téma? Ki a motoros és ki nem?Ki köszön a mooron és ki nem?Miért a chopper a jobb mint a sport vagy az endúró motor? (Veterán az isten!!!)Légyszi hagyuk már ezt a témát, látszik hogy nem fogtok közös düllőre jutni, inkább hanyagoljátok a témát. Köszi sziasztok
Na végre egy Sporit is látni itt.
Melyik pályán hajtod?
Ez a sima smasz versenyidom,nem? ami vagy alapozóval van lefujva vagy a gyári anyaga még.

A csík azért nincs rajta, mert pénteken
dőlt el ,hogy milyen színre fújjuk,
de fogok rá rakni.
dőlt el ,hogy milyen színre fújjuk,
de fogok rá rakni.