megkérdeztem Adminok fogadóórájában Őket. majd kiderül mi is a pálya!
Ez a 2-es szám jó kérdés, már én is akartam kérdezni. Dehát merek én szólni?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 23. csütörtök 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 23. csütörtök 13:32

most ebből miért van 2?
és miért a kisebb hsz-űt futtatjátok?
na szóval Talma: ez tipikusan "örüljünk a 4. helynek is" mert örüljünk, h Gadea nem ütötte ki!
próbált nyerni, de nem volt több a motorjában! esetleg ha az a Gadeás malőr nincs!
a végére elfogytak... Ő is a moci is! de sztem pont amiatt.
ja és ha az elején nem megy vele Pasini elhúzott volna most is és csak a hátát nézik!
De Ő lesz a világbajnok!
na szóval Talma: ez tipikusan "örüljünk a 4. helynek is" mert örüljünk, h Gadea nem ütötte ki!
próbált nyerni, de nem volt több a motorjában! esetleg ha az a Gadeás malőr nincs!
ja és ha az elején nem megy vele Pasini elhúzott volna most is és csak a hátát nézik!
De Ő lesz a világbajnok!
most ebből miért van 2?
De Ő lesz a világbajnok!
De Ő lesz a világbajnok!

Én javítottam nemrég egy Wild Star-t,váltógondjai voltak.Kicsit idegenkedtem tőle,de muszáj volt kipróbálni városban megizzasztott rendesen.A tiéd még ennél is nagyobb,habár egy Harley után már nem nagy különbség súlyban.A W.Star tulaja is kente-vágta a nagyvasat,szikraeső minden kanyarban,biztos meg lehet szokni.
Egy Z 1300-al motoroztam régen,a hat henger elég durván tolt ott is,de azon se fék se futómű nem igen volt.
Egy osztrák ismerősöm csapatában egy hónapja haltak meg ketten,egy szabálytalanul előző autó miatt.Azért ott is hibáznak,de az biztos hogy ennyi idióta ott nincsen mint itt.
Egy Z 1300-al motoroztam régen,a hat henger elég durván tolt ott is,de azon se fék se futómű nem igen volt.
Egy osztrák ismerősöm csapatában egy hónapja haltak meg ketten,egy szabálytalanul előző autó miatt.Azért ott is hibáznak,de az biztos hogy ennyi idióta ott nincsen mint itt.
remélem műxik a kép!

Jól értem,hogy vettél egy ilyet?
vigyázat a motoros találkozókkal!
mert valaki/k/nek ez is szúrja a szemét!
a siroki találkozókor a 24es főúton vagy 10 kanyarba motorolajat öntöttek szét!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 07. 28. szombat 23:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 28. szombat 23:38
mert valaki/k/nek ez is szúrja a szemét!
a siroki találkozókor a 24es főúton vagy 10 kanyarba motorolajat öntöttek szét!

Sajnos nem motorozok, de imádom a motoros találkozókat! Szeretem a hangulatát, a jó rock-zenét hozzá! Fájó szívvel néztem múlkor is a sok szép mocit, mert Nekem olyanok sajnos nem lesznek!
Ott voltam a rendezvényen, és a baleset előtt 5 percel jöttünk el onnan ahol történt az egész.( szar lett volna végig nézni, elég volt nekem a sajátom is) Annyit tudok amennyit a rendezők mondtak. Nem felállítani akarta a motort, hanem ő akart felülni. Még a höldön volt amikor a mögötte jövő 22 éves srác ( kicsiatom figyelj!) telibe kapta. Ez egy olyan kanyar volt ahol ezt nagyon nehezen lehetett volna elkerülni mert:sötét volt és csak a motor lámpája adta a fényt,egy csőgázas kagyar volt amin a végénél gázelvétel nélkül lehet ráhajlítani a gépet a következő be nem látható kanyarra. A benemlátható alatt értem a fényviszonyokat, tehát nem látod mi van ott amikot ráfordulsz.azok a motorok amik azon a versenyen mennek nagyon ki vannak hegyezve, nem ritka hogy egy 1 hengeres Pancsi a széria 110 helyett viszi a 140 et.tehát nem karom ragozni a dolgokat, csak gondoljatok bele: kelnél fel és egy motor a semmiböl belédrongyol 130 al.NINCS ESÉLYED! Másnap láttam a motort is.Szörnyű látvány volt. Az eleje teljesen le volt szakadva,és ezek azok a motorok amikre azt mondjuk hogy " még volt benne anyag"
Nyugodjon békében a srác. Akit érdekel ki volt, www.vmm.hu
(Ez egy válasz yanee84 üzenetére (2007. 07. 28. szombat 02:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 28. szombat 02:07

tudsz valami bővebbet? annyit tudok,hogy akarta felállítani a motort,mert elesett előtte egy gumin, akkor zúgott bele egy másik srác... RIP Feca
Ez igaz. Én motorozás függő vagyok, minden pénzem
a motorra vagy a motorozásra megy.
A motort megszerezni nem nehéz, a fenntartása a nehezebb szerintem.
a motorra vagy a motorozásra megy.
A motort megszerezni nem nehéz, a fenntartása a nehezebb szerintem.
Ez egyszerű! Mert egy komolyabb motor nagyon drága, Nekem ez luxus-kategória!
(Ez egy válasz simishake üzenetére (2007. 07. 28. szombat 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Miért nem lehet motorod?
Sajnos nem motorozok, de imádom a motoros találkozókat! Szeretem a hangulatát, a jó rock-zenét hozzá! Fájó szívvel néztem múlkor is a sok szép mocit, mert Nekem olyanok sajnos nem lesznek!
(Ez egy válasz simishake üzenetére (2007. 07. 28. szombat 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Agusztus 1-2 Rijekában gsx-r klubbal 2 napos
pályamotorozás.
pályamotorozás.
Motorozik itt valaki?
imádom a mocikat
ízirájder öcsém, ízirájder!!!!
ilyen motor használati értéke elég kevés...
hacsaknem arra használjuk, hogy a gáz helyett az "asszonyt" húzzuk (meg) rajta...

ilyen motor használati értéke elég kevés...
hacsaknem arra használjuk, hogy a gáz helyett az "asszonyt" húzzuk (meg) rajta...
na,pont jóra mondod
gondoltam, hogy ez lesz.
1. versenyen volt, ott nem lehet olyan "óvatosan"
2. a srác sosem állatkodott
3. Pannóniával indult,azzal nem olyan óriási a tempó
4. neki utcán sem sportmotorja volt
ez egy egyszerűen nagyon szerencsétlen baleset volt, nem olyan, mint múltkor a mecseki, mert az tényleg felelőtlen vadállat miatt történt...

gondoltam, hogy ez lesz.
1. versenyen volt, ott nem lehet olyan "óvatosan"
2. a srác sosem állatkodott
3. Pannóniával indult,azzal nem olyan óriási a tempó
4. neki utcán sem sportmotorja volt
ez egy egyszerűen nagyon szerencsétlen baleset volt, nem olyan, mint múltkor a mecseki, mert az tényleg felelőtlen vadállat miatt történt...
imádom a motorokat.nekem is van egy husqim naggyon jó