Kié ez a gyönyörűséges motor??? Eszméletlenül jól néz ki!!!
Csak ( remélem nem kapja le ezért is valaki a fejem
) hiányolok valami frankó színű felni csíkot! Olyan jól néznek ki, kár, hogy autók felniére nem lehet rakni...

Nagyon zsír a verda!
GYEREKEK!!!! Hagyjuk már ezt a témát! Most visszamentünk az oviba?( de az én motorom úgy is szebb, Az én apukám a legerősebb, stb) szét röhögöm magamat ezen.Mi lessz a következő téma? Ki a motoros és ki nem?Ki köszön a mooron és ki nem?Miért a chopper a jobb mint a sport vagy az endúró motor? (Veterán az isten!!!)Légyszi hagyuk már ezt a témát, látszik hogy nem fogtok közös düllőre jutni, inkább hanyagoljátok a témát. Köszi sziasztok
Húzd meg a láncod!
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 18:05

Most nem azért, de ki a lóf....z mondta neked, hogy az én nevem Grétsy????? Hmmm??? Van nekem rendes nevem is!!! Egyébként meg bocs, de én inkább száguldozom a kocsimmal, te meg maradj meg a rongyos szimenon odnál!!!! Jó!!! Ha ennyire ragaszkodsz, a véleményedhez, akkor maradj az 50 es határban! Majd talán egyszer összefutunk...., és majd akkor megnézzük, melyikünk gépe a jobb!!! Ok???
Most nem azért, de ki a lóf....z mondta neked, hogy az én nevem Grétsy????? Hmmm??? Van nekem rendes nevem is!!! Egyébként meg bocs, de én inkább száguldozom a kocsimmal, te meg maradj meg a rongyos szimenon odnál!!!! Jó!!! Ha ennyire ragaszkodsz, a véleményedhez, akkor maradj az 50 es határban! Majd talán egyszer összefutunk...., és majd akkor megnézzük, melyikünk gépe a jobb!!! Ok???
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Nah most hülyére röhögtem magam....hahaha...tutti nm wagytok normálisak...
Zelli!
Szerintem neked szíwatásból átwáltották a babettát bicikli üzemmódra...szét tekerted magad...

Zelli!
Szerintem neked szíwatásból átwáltották a babettát bicikli üzemmódra...szét tekerted magad...

Akkor azért ilyen kényes a helyesírásra!
Grétsy-a név kötelez! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Grétsy-a név kötelez! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
én Grétsy Zolii888-ról beszéltem!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Grétsy László!
Őt meg így köll leírni!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Őt meg így köll leírni!

Surdikám, Babettán nem dugtam, akkor még kiskorú voltam. A motorozás élményéről beszéltem, a gyorsaságról! Tudod, 220 felett!
Mért? Zolinak hívták?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:26), amit ide kattintva olvashatsz)

Mért? Zolinak hívták?

atya úristen!
dugtál Babettán /Grétsy Zoli így köll leírni
/
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Surdikám, akkor Én most mit kezdjek a Babettás élményemmel?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 12:14

öreg!
kösz, h kioktatsz! hogy hogyan is kell leírni a jó öreg Honecker motort!
1. egy ős Simsonosként engedtessék meg nekem, h úgy becézzem ahogy akarom.
2. ki a büdös faszt érdekli, h hogyan is kell írni! menj Grétsy tanárúrhoz és ne ide, ha ez a mondandód lényege.
de igen! Száguldozni takarodjatok le az útról!
levitte a tükröd? és nem állt meg? egy köcsög pöcs az aki nem vállalja a tettének a következményeit, azokról ez a véleményem!
egyébként meg leszarom, h mennyibe kerül egy ilyen tükör. ezzekkel a mondataiddal is csak a sznobságod bizonyítod!
Te szóltad le a szimenonosokat és nem én Téged.
de részemről ez a téma off!
2. ki a büdös faszt érdekli, h hogyan is kell írni! menj Grétsy tanárúrhoz és ne ide, ha ez a mondandód lényege.
levitte a tükröd? és nem állt meg? egy köcsög pöcs az aki nem vállalja a tettének a következményeit, azokról ez a véleményem!
egyébként meg leszarom, h mennyibe kerül egy ilyen tükör. ezzekkel a mondataiddal is csak a sznobságod bizonyítod!
de részemről ez a téma off!
öreg!
de részemről ez a téma off! (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 11:25
de részemről ez a téma off! (Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Nana hékás...
Nem kell rögtön bekaoni!!!! Mi az, hogy takarodjunk az útról???? Ezt hogy gondolod??? Egyébként meg a Simsont így kell írni, csak szólok!!!
És azokkal mi van, akik a hülye motorozás miatt egyik előzésénél jött szembe a kocsi és nekem vitte le a tükrömet!!!! Hmmm????? Azokkal mi van??? Tudod mennyi egy ilyen tükör???? Gondolom nem!!!

Nana hékás...
Nem kell rögtön bekaoni!!!! Mi az, hogy takarodjunk az útról???? Ezt hogy gondolod??? Egyébként meg a Simsont így kell írni, csak szólok!!!
És azokkal mi van, akik a hülye motorozás miatt egyik előzésénél jött szembe a kocsi és nekem vitte le a tükrömet!!!! Hmmm????? Azokkal mi van??? Tudod mennyi egy ilyen tükör???? Gondolom nem!!!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 08. 28. kedd 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 28. kedd 11:21

aszem csatlakoznom kell ooooooo-hoz!
mifaszé ne lenne nagy szám szimenonnal motorozni?
már ne haragudj ez elég sznob beszólás volt!
Száguldozni akarsz? menj versenypályára, de a közútról takarodjatok le! ne veszélyeztessétek másnak az életét!
Száguldozni akarsz? menj versenypályára, de a közútról takarodjatok le! ne veszélyeztessétek másnak az életét!

gyurka!
és most mindezeket amit felsoroltál tedd be a retroba!
tudod mit: kívánom, h legyen meg az összes neked gyűjteménybe! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 21:04
és most mindezeket amit felsoroltál tedd be a retroba!
tudod mit: kívánom, h legyen meg az összes neked gyűjteménybe! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Én kis romettal kezdtem...imádtam...de wót werhowina...riga..jaffa musztáng...babetta(nagyon állat
)és a wégén egy szimó...aztán a kocsik kezdtek el érdekelni...
...régi szép idők...bejóó is wót...

aszem csatlakoznom kell ooooooo-hoz!
(Ez egy válasz Zolii888 üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 18:20

Ez egy gyönyörű Ducati! Az idei? Egyébként remek dolog a motorozás, csak jó motor kell hozzá! Azzal élmény, de ha csak valami 50 es robogóval, vagy pl: Simsonnal kell motorozni, az nem olyan nagy szám! Nincs meg az az élmény, ami miatt mindenki szeret motorozni, hogy száguldozhat az ember! Nem nagyon kell figyelni, hogy mekkora éppen a sor, jó persze csak akkor, ha szabálytalanul akar valaki közlekedni! Csak azokkal a motorosokkal van gondom, akik azt hiszik, hogy ők az istenek, és nekik mindent szabad!
Én is valami ilyesmivel kezdtem...!
És én is nagyon meg voltam elégedve vele...., báááááár nem egyszer hagyott ott a határban...
De azért szerettem!

Üdv!
közbeszólva a témához: nekem is volt már jó pármocim, endúró, túra, sport, 50ccm-900ccm, de a legtöbb emlék a Simsonos, Romettes korszakból él bennem, amit földúton és rövid távon mentem
közbeszólva a témához: nekem is volt már jó pármocim, endúró, túra, sport, 50ccm-900ccm, de a legtöbb emlék a Simsonos, Romettes korszakból él bennem, amit földúton és rövid távon mentem

Én is csak a sok 000000 s kolégához tudok csatlakozni.Nem a motor nem a köbcenti szémít,hanem az élmény amit azzal a "szarral"átélsz.Lehet az babetta aminek a sztendere a kanyarban leér.Simsonnal átmenni Gyolárol Békéscsabára (17km) egy keréken.Felfejlődva a kipufogóig borított Pancsiig majd MZ ig.Nem a teljesítmény számít, hanem az élmény.Ez ind saját élmégy de a legjobbat kihagytam mikor szarvasra mentem csabárol (50 km)Egy dongó val.Képzeljétek el a kocsisok fejét mikor megelőzték a kék füstfelhőt.

Én kis romettal kezdtem...imádtam...de wót werhowina...riga..jaffa musztáng...babetta(nagyon állat
)és a wégén egy szimó...aztán a kocsik kezdtek el érdekelni...
...régi szép idők...bejóó is wót...
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 08. 27. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 27. hétfő 20:45

'pl: ha Simsonnal kell motorozni, az nem olyan nagy szám"
-nem értek egyet veled!
Életem legjobb motorozása az első szakadt simsonommal volt,azt az első élményt már nem tudja semmi űberelni.Voltak 1000-es sportmotorjaim is,v2-es chopperem,endúróim de a legtöbb örömet az első nyújtotta.
-nem értek egyet veled!
Életem legjobb motorozása az első szakadt simsonommal volt,azt az első élményt már nem tudja semmi űberelni.Voltak 1000-es sportmotorjaim is,v2-es chopperem,endúróim de a legtöbb örömet az első nyújtotta.