CSŰŰTÖK!! Én is benézek, de már megyek is, jó éjt MINDENKINEK!!
Babetta a Fŕbry showban! Csŕ!
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 31. csütörtök 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 31. csütörtök 21:36
CSŰŰTÖK!! Én is benézek, de már megyek is, jó éjt MINDENKINEK!!

Na ilyen az új mocim, csak az enyémen lesz hátsó doboz is háttámlával :)
2005. április től kötelező a gépkocsiknál szokványos sebváltó beszerelése a motorok hátsó ülésére abban az esetben, ha női utas veszi igénybe a motort és motorost egyaránt. Használati utasításként ezt a képet mellékelik a NUNIVÁLTÓ-nak becézett műszerhez!
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 01. péntek 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 01. péntek 07:35

(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 01. péntek 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Törvénykiegészítés, ugyancsak ÁPRILIS 1-től: minden kétkerekű járművet háromkerekűvé, kabinossá kell átszereltetni, ellenkező esetben a mocit elkobozzák a rendőrök, és megajándékozzák vele valamelyik rokonukat, akinek egy kerékkel többje van...
Kati szivem... bizisten szerelek fel ilyen botváltót a gépemre, ha ez a perverziód :)))
Jók a képek... puszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 01. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 01. péntek 11:56
Jók a képek... puszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 01. péntek 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
Törvénykiegészítés, ugyancsak ÁPRILIS 1-től: minden kétkerekű járművet háromkerekűvé, kabinossá kell átszereltetni, ellenkező esetben a mocit elkobozzák a rendőrök, és megajándékozzák vele valamelyik rokonukat, akinek egy kerékkel többje van...
Motorszelidítés április elsején :)
Jézus :))) ez de durva :))) honnan szeded ezeket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 01. péntek 16:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 01. péntek 16:20
Motorszelidítés április elsején :)
Elmászkáltam a www.frogstar.com-ra, és szándékosan csak a vidámnak tetsző képet ragadtam ki, mert szörnyű balesetesek is vannak ám, de ma április 1.....
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 01. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Ne is mond a baleseteket ... detélleg.. ma bolondok napja van :) Ma végre viselkedhetek természetesen :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 01. péntek 16:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 01. péntek 16:26
Elmászkáltam a www.frogstar.com-ra, és szándékosan csak a vidámnak tetsző képet ragadtam ki, mert szörnyű balesetesek is vannak ám, de ma április 1.....
A nyamalmianiknál úgyszólván nincs is motoros-baleset: a trafipax mindig müködik...
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 01. péntek 16:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 01. péntek 16:27
Ne is mond a baleseteket ... detélleg.. ma bolondok napja van :) Ma végre viselkedhetek természetesen :)
Hehe :) ez nem Goagunduru a nagy törzsfőnök a szolgálati csacsijával? Merakkor nemértem a trafipaxot... közéleti személyiségeket ugyanis - mentelmi joguk miatt - nem lehet csak úúúgy trafipaxxolgatni..
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 04. 01. péntek 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 01. péntek 18:12
A nyamalmianiknál úgyszólván nincs is motoros-baleset: a trafipax mindig müködik...
Új, formatervezett lökhárító...., használata mától kötelező..!
Hol vagytok, mániákusok? A Karcsi legszebb ürüjével áll tovább a szemfüles haver. Utána!!!
CSŰŰTÖK! Megint csak benézek és már megyek is, a motorozás minden időm elveszi!! JÓ ÉJT!
R1 fiam R1
2-3.-án Moci kiállitás Miskolcon azegyetemen.
fél hatkor már felkeltem... kicsit baszkuráltam a gépem, aztán gondoltam beírok ide nektek. Nemtudok aludni... a haverok Győrban túráznak, émmeg itten punnyadok :( "Hiába.. Fasztalan hasztalan a nemiélet.." :)
Ne haragudj a kérdésért de mér nem az asszonyt nyomkodod a gép helyett ily korán!
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 04. 02. szombat 06:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 02. szombat 06:32
fél hatkor már felkeltem... kicsit baszkuráltam a gépem, aztán gondoltam beírok ide nektek. Nemtudok aludni... a haverok Győrban túráznak, émmeg itten punnyadok :( "Hiába.. Fasztalan hasztalan a nemiélet.." :)
Jňňňl Hergelt Mindenkinek!
Sajnos csak most čbredetem fel ugyhogy
a mai tůrŕsok mŕr elmentek. Szlvŕsvŕrad-
Tiszatň az ůtvonal
Most mŕr valszeg čn is ritkŕbban irok
mert itt a szezon, čs inkŕbb a gumit koptatom
mint a billentyuzetet. Ha valakinek van
uzenete itt meghagyhatja, mert azčrt idonkčnt
bepislantok. udv.:felpa-pa.
Ja este meg sok sorot ittam egy pubban!
Sajnos csak most čbredetem fel ugyhogy
a mai tůrŕsok mŕr elmentek. Szlvŕsvŕrad-