Motormánia
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#4301   2007. 04. 04. szerda 14:06
menyus 100 menyus 100
Tudod 83-ba keztem az aszfaltkoptatását,mindne nemü jármüvel Kamion kivételével!Motoros vagyok föleg!Egybe egyezünk meg a süvölvények huzág a gázt mint állat a mocikon,azok akik már egy párévet hajtoták a vasat nem menek belle hülyeségbe!!De sok úrvezető 30éves jógsival csináll olyan álacságot aminek halál a vége!Különben érdekes mert a Kamionosok pont az a társaság akik segitenek a motorosóknak ha gázvan!!Ez tapasztalat!!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 19:25
A motorosoknak is előírnám,hogy egy pótkocsis Zil-el menjenek 10 kilómétert,mindjárt másképp látnák a világot.Az még hogy a sofőr látja őket,még nem jelenti azt,hogy bármit is tud reagálni,ha hülyeséget csinálnak.Akkor még a holtterekről nem is beszélek.A közút nem játéktér,ott a Pannonia-Ring,Hungaroring,-ott megmutathatja bárki,hogy milyen kemény csávó!Ja ott meg kevesen látnak,azok is inkább fogják a fejüket.-ez van.
#4300   2007. 04. 03. kedd 21:28
flagellum flagellum VIP
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#4299   2007. 04. 03. kedd 07:26
zeri zeri VIP
Nagy számok törvénye igaz a közlekedőkre is.
Mindegy, hogy húsz éves kis rutintalan, de bátor suhanc nyomakodik a 12 milliós apuciautójában (egy éve egy ilyen terepjáró vágott a motoros kollegám elé), vagy a túl koros külvilágot észlelni képtelen matuzsálem vezeti az autót (ebből is láttam személyesen pár elrettentő esetet). A lényeg az, hogy közlekedni veszélyes, mert kevés a tudás, sok a közlekedő, nagy az agresszió. Felhígult a dolog. Autósok-autósokkal szemben is kritikán alul viselkednek. A motorosokat meg sokszor direkt szivatni akarják, de ez tök felesleges. Két dolgot kéne tudomásul venni. 1: a motor kva gyors, bármilyen autót lenyom. Kár gyorsulási versenyezni egy motorral. 2: Sokkal sérülékenyebb, mint az autó, vigyázni kell a motorosokra. BTW azokkal az autókkal se szívózok, amelyikek szemmelláthatóan gyorsabbak, mint én. Hadd menjen. Ha olyan autóm lenne, lehet, hogy én is nyomnám neki...Nagyon halkan jegyzem meg, hogy talán, mintha nagyon halványan is, de nekem úgy tűnik, idén kicsit udvariasabbak lettünk. Remélem nem csak látszat! Végül annyit, hogy nem csak a motoros családja lesz szomorú, ha beüt a baleset, de annak az autóvezetőnek se jó, aki részese volt a dolognak...
#4298   2007. 04. 02. hétfő 20:30
Wörösbikanö Wörösbikanö
Nagyon sok motoros és autos el mennek egy-egy ilyen gyakorló pályára...sok éves rutinnal is meglepődnek magukon,hogy mennyi mindent nem tudnak még!
Nekem is mondják "tedd le jogsit"..már nem hiszem,hogy azt ami az utakon történik bemerném vállalni...jól vagyok ott hátul...bár a baleseteknél ..az utas van veszélyben!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 04. 02. hétfő 19:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 02. hétfő 19:25
A motorosoknak is előírnám,hogy egy pótkocsis Zil-el menjenek 10 kilómétert,mindjárt másképp látnák a világot.Az még hogy a sofőr látja őket,még nem jelenti azt,hogy bármit is tud reagálni,ha hülyeséget csinálnak.Akkor még a holtterekről nem is beszélek.A közút nem játéktér,ott a Pannonia-Ring,Hungaroring,-ott megmutathatja bárki,hogy milyen kemény csávó!Ja ott meg kevesen látnak,azok is inkább fogják a fejüket.-ez van.
#4297   2007. 04. 02. hétfő 19:53
Esöember Esöember
Ez már szentigaz!!
Bár szerintem ez a magyarságra minden szempontból,és tekintetben ráférne...
#4296   2007. 04. 02. hétfő 19:46
Esöember Esöember
Hm igen,igen,én mondjuk nem szeretem ezt a "szabadság,törvényen kívüliség" szlogent,de ha tényleg kultúráltan közlekednek, nem centizgetnek ,nem jönnek szemben,engem kicsit sem zavar, örülök ha örülnek, s jól érzik magukat a motoron!! Sőt az is igaz hogy sokkal többet idegeskedtem már a mögöttem ,tolakodó seggembe mászó napszemüveges köcsögöktől, mint motorostól.
Kimondottan jó érzés ha intenek és megköszönik ha elengedem Őket.
De szerintem az igazságok-igazsága az ,hogy a közút tényleg közlekedésre van, biztonságosan A ból B-be.
#4295   2007. 04. 02. hétfő 19:25
oooooooo oooooooo
#4294   2007. 04. 02. hétfő 19:14
Wörösbikanö Wörösbikanö
Sziasztok!
Mint már irtam,"örökös"..ill.mókus kerék...motoros-autos!Nekem nincs motorom.."Benzintyúkanyó" vagyok!
Mint utas sokkal többet látok magam körül az uton,néha látom amikor az autosnak be vörösödik a feje a dühtől...gyülőli a motorost...ők azok akitől mentsen meg a Jó Isten!Tapasztalatom szerint az az autos és motoros tud kulturáltan közlekedni ,amelyik mind ketőt vezeti!Talán ösztönösen vigyázznak,figyelnek egymásra.Amikor sokan gurulunk kb 30 motorral akkor talán jobban oda figyelnek ránk....látvány vagy óvatosság,de tény, hogy lehuzodnak.Egyébként más országban egyre több a "Csak motoros sáv""!!!
#4293   2007. 04. 02. hétfő 19:07
oooooooo oooooooo
Tavaly előfordult,hogy motoros temetéséről hazafelé halt meg motoros.No comment!
#4292   2007. 04. 02. hétfő 19:03
oooooooo oooooooo
Egy -egy passatos köcsög,mert lenyomott pár autót Schumachernek érzi magát.Velem számtalanszor versenyezni akarnak,ebből látszik hogy motoron még nem ültek soha.Én a drága újató tulajdonosoktól több vadabb dolgot látok mint a motorosoktól.A motorosok kis %-a idióta,de az teljesen!
#4291   2007. 04. 02. hétfő 18:43
Esöember Esöember
Előre mondom nem kívánom a normális motorosokat megbántani,mert bár nincs motorom mégis imádom a kétkerekűeket.Itt megy mögöttem a híradó, most mondja hogy a hétvégén 5 motoros halt meg..Az előttem szólónak abban igaza van hogy az autó egy masz,és sok a bunkó nagypofájú..
De én nem értem meg azokat a motorosokat akik szembemennek az autóval,záróvonalon előznek, lakott területen nappal 120-szal mennek,tülelmetlenkednek az autó mögött, és akkor azt hallani hogy segítsük a motorosokat, meg vigyázzunk rájuk...
Na ne már! Ha látom hogy nyugodtan mögém ér én mindíg elengedem,lehúzódok,magam elé engedem,de a normális motoros nagyon rittka!Az összes kis fiatal motoros kis tökorrú száguldozni akar ,meg Ő akar lenni a "GHOSTRIDER" aztán majd viszont látjuk a szüleit a híradóba könnyes szemmel hogy szegény gyerek még fiatal volt..
Azért a motorosokra is ráfér egy kis önuralom gyakorlat, hogy ne húzzák állandóan a szarvát neki...
Szóval itt a jó idő de azért csak ésszel,és sok nyugalommal!!!!!!
#4290   2007. 04. 02. hétfő 08:07
zeri zeri VIP
Még nem voltunk Patakon, majd 7.-én indulunk és ha sikerül, csak Húsvét után, kedden jövünk vissza Pestre.
Az autósokhoz meg annyit, hogy az autó egy maszk. A gátlások eltűnnek, többet enged meg magának az ember, mint egyébként. Kellő mennyiségű "nevelés" javíthatna a jelenlegi áldatlan morálon. Régen voltak egyperces közlekedésbiztonsági rövidfilmek. Ma is nagy szükség lenne rá!
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 01. vasárnap 23:49
Sárospatak,remélem jó idő volt!Van ott is egy nagyon jó motoros barátom...
Tudod ez olyan örökős...motoros kontra autos!:-(
Szerintem mindenkinek joga van az uton közlekedni...de,kötelessége éppségben haza térni!!!!
#4289   2007. 04. 01. vasárnap 23:49
Wörösbikanö Wörösbikanö
Sárospatak,remélem jó idő volt!Van ott is egy nagyon jó motoros barátom...
Tudod ez olyan örökős...motoros kontra autos!:-(
Szerintem mindenkinek joga van az uton közlekedni...de,kötelessége éppségben haza térni!!!!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2007. 04. 01. vasárnap 23:24), amit ide kattintva olvashatsz)
zeri VIP
2007. 04. 01. vasárnap 23:24
Láttam a híradóban. Szomorú!
Az igazán szomorú pedig az, amit a közutakon látok közlekedés címén. Sok 4 kerekű veszélyesen vezet.
#4288   2007. 04. 01. vasárnap 23:24
zeri zeri VIP
Láttam a híradóban. Szomorú!
Az igazán szomorú pedig az, amit a közutakon látok közlekedés címén. Sok 4 kerekű veszélyesen vezet.
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 31. szombat 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 31. szombat 21:46
Jó időt,jó gurulást!
Nagyon vigyázz magadra!
Csak ma Balatonalmádinál 3 motoros halt meg....Szentlörincnél 1 motoros!:-(
Nyugodjanak békében!
#4287   2007. 04. 01. vasárnap 19:30
X Törölt felhasználó (48478)
Tegnap láttam egy motoros rollert.Eszement találmány de nekem tetszett,mert még jogosítvány se kell hozzá. confused
#4286   2007. 03. 31. szombat 21:46
Wörösbikanö Wörösbikanö
Jó időt,jó gurulást!
Nagyon vigyázz magadra!
Csak ma Balatonalmádinál 3 motoros halt meg....Szentlörincnél 1 motoros!:-(
Nyugodjanak békében!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2007. 03. 31. szombat 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
zeri VIP
2007. 03. 31. szombat 21:33
Sárospatakon leszünk a hétvégén :(
#4285   2007. 03. 31. szombat 21:33
zeri zeri VIP
Sárospatakon leszünk a hétvégén :(
(Ez egy válasz Wörösbikanö üzenetére (2007. 03. 30. péntek 14:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 14:16
Szia
Figyeld a kiirásokat!
Következő:Április 07.Citadella-Budapest
Köszi neked is,kellemes hétvégét!!
#4284   2007. 03. 30. péntek 21:17
flagellum flagellum VIP
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
#4283   2007. 03. 30. péntek 14:16
Wörösbikanö Wörösbikanö
Szia
Figyeld a kiirásokat!
Következő:Április 07.Citadella-Budapest
Köszi neked is,kellemes hétvégét!!
(Ez egy válasz zeri üzenetére (2007. 03. 30. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
zeri VIP
2007. 03. 30. péntek 08:47
Most vasárnap a Jászberényi út 38-72 alatt lesz motorbörze. Biztos kimegyek, hátha találok magamnak valamit kezdéshez. Ott nem lesz adománygyűjtés? Vagy túl késő leszervezni? Sajnos a többi időpont nem jó.
#4282   2007. 03. 30. péntek 14:13
Wörösbikanö Wörösbikanö
Szia!
Nagyon köszönöm!!!
Remélem sok segitő motoros lesz!!!
Kellemes hétvégét!!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 03. 29. csütörtök 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 29. csütörtök 12:21
Keresni fogjuk a haverokkal!

... 20 21 22 23 24 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: charlie79 charlie79
Nyitás ideje: 2005. 02. 18. péntek
Üzenetek: 4721db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!