írd be ezt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 04. hétfő 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 04. hétfő 17:06
Törölt felhasználó (115716)

Üdv mindenkinek!
Nem tud valaki a magyar online aukciós oldalakhoz hasonló osztrák oldalt? Ha van valakinek ötlete plz írjon egy privát üzit!
Köszönöm!
Nem tud valaki a magyar online aukciós oldalakhoz hasonló osztrák oldalt? Ha van valakinek ötlete plz írjon egy privát üzit!
Köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Köszönöm!
Köszönöm!

Bruce Willis amerikai színész egy televíziós műsor felvételén.
2008. január 17., New York
de a moci sem semmi, sőt...kicsit jobban néz ki, mint a kopasz úriember...

Nem volt ez rossz példa! Mert én látom lelki szemeim előtt,ahogy ti oldalkocsis motorkerékpárral versenyeztek Annácskával.A halálkanyart a botkormányoddal a szájában veszi be!A DAKARt még megpróbálhatnád vele,ha megigéred,hogy ott felejted a sivatagban!

Őszíntén,...nem sokat...sőt semmit!
de hát akkor lesz valaki híres, ha valami komolyabb eredményt elér az "életben", és majd mindegy, hogy az mi!
legyen focista, boxoló, autó-motor versenyző, kurva, vagy gyilkos...na és kell hozzá a média is! az sem árt, ha jól el tudja magát adni az ismeretségi piacon, de ehez valamit le kell tenni az asztalra (sumi, kelemenanna stb.)...
húúúú, ezek nagyon rossz példák voltak, holnap de kikapok miatta
de hát akkor lesz valaki híres, ha valami komolyabb eredményt elér az "életben", és majd mindegy, hogy az mi!
legyen focista, boxoló, autó-motor versenyző, kurva, vagy gyilkos...na és kell hozzá a média is! az sem árt, ha jól el tudja magát adni az ismeretségi piacon, de ehez valamit le kell tenni az asztalra (sumi, kelemenanna stb.)...
húúúú, ezek nagyon rossz példák voltak, holnap de kikapok miatta

teljesen egyetértek veled!
de sajnos a mai világ a reklámról és a pénzről szól!
valamelyikötök említette, hogy a motorsport az egyik legdrágább technikai sportág!
ez így van, és kell a many a következő évi futamokra (habár egy világbajnoknak már fizethetnének a szponzorok annnyit, hogy ne egy ilyen gagyi reklámokból kelljen összeszednie a "benzinre" valót...)
de sajnos a mai világ a reklámról és a pénzről szól!
valamelyikötök említette, hogy a motorsport az egyik legdrágább technikai sportág!
ez így van, és kell a many a következő évi futamokra (habár egy világbajnoknak már fizethetnének a szponzorok annnyit, hogy ne egy ilyen gagyi reklámokból kelljen összeszednie a "benzinre" valót...)

Nagyon tévedsz (gondolom egy világ omlik össze benned, mert) Talma a PlayBoy-nak pózolt nem kevés pénzért, a képek nem fake, hanem rossz minőségű szkenelés (én követtem el) az 1000,-Fz-os PB újságból (még valamelyik kereskedelmi TV csatornának is nyilatkozott arról mennyire szereti ezeket a jelmezeket, amik közel állnak az ízléséhez...
)
Sajnos ez van, ezek tények, kicsit valóban illúzió rombolóak a képek és Ő is! (legalábbis számomra, de ettől még a csajok oda- és vissza lehetnek tőle!)
nekem ez a kép OKé-bb!
(Ez egy válasz oooooooo üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 24. hétfő 09:37

Sajnos ez van, ezek tények, kicsit valóban illúzió rombolóak a képek és Ő is! (legalábbis számomra, de ettől még a csajok oda- és vissza lehetnek tőle!)

nekem ez a kép OKé-bb!

Ezeket a fake-eket simán megcsinálták a beleegyezése nélkül.
Szerinted megkérdezték?
Talma amúgy is egy végtelenül szerény fickó,az maradt aki régen volt,sosem pózólna senkinek!
Szerinted megkérdezték?
Talma amúgy is egy végtelenül szerény fickó,az maradt aki régen volt,sosem pózólna senkinek!
Újból ellenkeznem kell,de a hűtőrendszerhez nem kell hozzányúlni.
Tőkéletesen működik,mivel nem a fajsúlykülönbség keringet,hanem a szivattyú.
Eddig minden streetfighteren gyári volt,amit ismertem.
Kétféle mód van a kenés biztosítására:
1/ simán túltöltik az olajat,ha másfélszer annyi van benne,az még semmi problémát nem okoz,sokan ezt csinálják,/a gyárak az intenzív gyorsulások miatt úgy tervezik a kartert hogy ha sokáig hátul van az olaj,akkor is kapjon a szivattyú-így egy kis túltöltéssel/tehát bármeddig lehet egykerekezni vele,viszont elsőkeréken még így is kigyulladhat a lámpa.
Aki elsőkerekezni is akar,azoknak át kell hegeszteni a kartert,olyanra,hogy egy csésze legyen a szívócső előtt.
A kertercsövön sem módosítottak azok,akiket ismertem,a gyári terelések megfogják a plussz olajat.Persze ez tipusfüggő,lehet hogy van olyan amelyik kinyomja./főleg amelyiknek véres a torka/
Persze a zárazkarteres megoldás a legtökéletesebb,de az utólag bonyolult,inkább csak az offroadban használják.
A karburátoros motorokon előfordul,hogy az úszóházból holtpont körül v. negatívban már nem veszi fel a benzínt,hanem befullad,ha emelik a benzinszintet,akkor meg elsőkeréken agyonszívja magát,injektorosokkal ilyen nincsen.
Érdemes nagyobb lánckereket tenni hátra,így a nagyobb áttétel miatt kevésbé gyikolja a hajtásláncot.
Kormánylengéscsillapító erősen ajánlott,szélesebb kormány sokat segít,kitámasztó hátra-hogy védje a motort.Plussz lábtartók,a kuplung mellé egy plussz fékkar,hogy a jobb láb szabad lehessen,és olyan fix plussz gázkar amivel a jobbkéz is szabaddá tehető.
A teleszkópszimeringeknek simán bírják,mert ilyenkor úgyis mindenki leengedi a gumikat,így csillapít,és stabilabb is .Később úgyis gázzal teszi le,szinte be sem ül a teló.
'Köszi! Csak azt akarom,hogy úgy nézzen ki. kormány,fejidom cserét akarok csak. "
-neki szerintem ez az egész lényegtelen.
Tőkéletesen működik,mivel nem a fajsúlykülönbség keringet,hanem a szivattyú.
Eddig minden streetfighteren gyári volt,amit ismertem.
Kétféle mód van a kenés biztosítására:
1/ simán túltöltik az olajat,ha másfélszer annyi van benne,az még semmi problémát nem okoz,sokan ezt csinálják,/a gyárak az intenzív gyorsulások miatt úgy tervezik a kartert hogy ha sokáig hátul van az olaj,akkor is kapjon a szivattyú-így egy kis túltöltéssel/tehát bármeddig lehet egykerekezni vele,viszont elsőkeréken még így is kigyulladhat a lámpa.
Aki elsőkerekezni is akar,azoknak át kell hegeszteni a kartert,olyanra,hogy egy csésze legyen a szívócső előtt.
A kertercsövön sem módosítottak azok,akiket ismertem,a gyári terelések megfogják a plussz olajat.Persze ez tipusfüggő,lehet hogy van olyan amelyik kinyomja./főleg amelyiknek véres a torka/
Persze a zárazkarteres megoldás a legtökéletesebb,de az utólag bonyolult,inkább csak az offroadban használják.
A karburátoros motorokon előfordul,hogy az úszóházból holtpont körül v. negatívban már nem veszi fel a benzínt,hanem befullad,ha emelik a benzinszintet,akkor meg elsőkeréken agyonszívja magát,injektorosokkal ilyen nincsen.
Érdemes nagyobb lánckereket tenni hátra,így a nagyobb áttétel miatt kevésbé gyikolja a hajtásláncot.
Kormánylengéscsillapító erősen ajánlott,szélesebb kormány sokat segít,kitámasztó hátra-hogy védje a motort.Plussz lábtartók,a kuplung mellé egy plussz fékkar,hogy a jobb láb szabad lehessen,és olyan fix plussz gázkar amivel a jobbkéz is szabaddá tehető.
A teleszkópszimeringeknek simán bírják,mert ilyenkor úgyis mindenki leengedi a gumikat,így csillapít,és stabilabb is .Később úgyis gázzal teszi le,szinte be sem ül a teló.
'Köszi! Csak azt akarom,hogy úgy nézzen ki. kormány,fejidom cserét akarok csak. "
-neki szerintem ez az egész lényegtelen.
x-bike nál szerintem mindent megkapsz hozzá.
ha sokat akarsz vele kerekezni,
át kell alakítanod a kartelt is.kérdezz meg
olyan kawást aki már megcsinálta a gépét. (Ez egy válasz zora36 üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 24. hétfő 11:57
ha sokat akarsz vele kerekezni,
át kell alakítanod a kartelt is.kérdezz meg
olyan kawást aki már megcsinálta a gépét. (Ez egy válasz zora36 üzenetére (2007. 12. 24. hétfő 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni. Van 1 zx6r-em,azt szeretném átalakitani streetfighter-é.Aki tud,kérem segitsen,hogy hogy lehet,v hol.Előre is kösz!
Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Minden Motorosnak és Motorimádónak, Fórumozónak és a GG Minden Tagjának!!!!!
Köszi! Csak azt akarom,hogy úgy nézzen ki. kormány,fejidom cserét akarok csak.
Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni. Van 1 zx6r-em,azt szeretném átalakitani streetfighter-é.Aki tud,kérem segitsen,hogy hogy lehet,v hol.Előre is kösz!
Ezeket a fake-eket simán megcsinálták a beleegyezése nélkül.
Szerinted megkérdezték?
Szerinted megkérdezték?
Biztos örül hogy bohócot csinálnak belőle!

..hihi...nem rossz,kár hogy olyan alacsony hozzám

Természetesen York 62-t,ha jól emlékszem ez volt!
Drága George!
Szent a békeee???...de hisz én nem is haragudtam.Ami meg a motorozást..ööö...izé...quadozást illeti,részemről off...márcsak azért is mert jobbára utas vagyok.
,de az is a mániáááám!!!...Szép estét neked!
Szent a békeee???...de hisz én nem is haragudtam.Ami meg a motorozást..ööö...izé...quadozást illeti,részemről off...márcsak azért is mert jobbára utas vagyok.

jaa és a kép alatt ott van egy kis szöveg is kedves "Zsorzs"..."motornak látszó vmi"...Ennyi.
A quad négykerekű terepmotor, minden terepen használható jármű. Szerkezetileg inkább motorkerékpár, kinézetre mint egy kis terepjáró....jaaa..és nem vitázni akarok,csak hát a topic neve "motor-mánia"...szal,lehet ez motor is,és persze lehet a mániám is.További szép napot George

Miért változtattad meg a nick-ed?