Lŕtom ma jňňňň helyeken jŕrtŕl!!)))
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Na errol a Fuzfoirol beszčltem a multkor.
Kulonben szerintem lhetne nŕluk alkudni!
Meg ez az ŕr sem olyan magas. A gyŕri ůj van
vagy 200000-ft.A Hayŕra egy okdallemz 160-ezer.
Fčlek, hogy a bontottak szintčn ragasztottak.
udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 20:53
Kulonben szerintem lhetne nŕluk alkudni!
Meg ez az ŕr sem olyan magas. A gyŕri ůj van
vagy 200000-ft.A Hayŕra egy okdallemz 160-ezer.
Fčlek, hogy a bontottak szintčn ragasztottak.
udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Balatonfűzfőn utángyártott fejidom 32 ezer, az eredeti bontott meg 40 ezer, ha ennél lenne olcsóbban, ezek az árak a csillagok között vannak! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
Balatonfűzfőn utángyártott fejidom 32 ezer, az eredeti bontott meg 40 ezer, ha ennél lenne olcsóbban, ezek az árak a csillagok között vannak! ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 20:50
Van egy barŕtom a MAX POWER-nčl, majd megkčrdezem
tole. Majd črdeklodom tobbfelč. Valaki biztos tud
segiteni.Udv.:felpa-pa.
segiteni.Udv.:felpa-pa.
Van egy barŕtom a MAX POWER-nčl, majd megkčrdezem
segiteni.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 20:46
segiteni.Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Bárcsak a szerelőm lenne! Nem tudsz egy RR bontót? majd télen akarom lefestetni, de akkor venni akarok rá fejidomot, ülésidomot és plexit, erről a felfogató fülek mind le vannak törve,SAJNOS.
Bárcsak a szerelőm lenne! Nem tudsz egy RR bontót? majd télen akarom lefestetni, de akkor venni akarok rá fejidomot, ülésidomot és plexit, erről a felfogató fülek mind le vannak törve,SAJNOS.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Jň kčp a motorrňl! A holgy a szerelod??))
udv..felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 20:38

SZIASZTOK! Annyi repedés van az RR idomain, hogy ragasztópisztolyt kellett vennünk! Át akarom majd festetni, mert a fényezése nem túl szép! MI A HELYZET VELETEK?
udv..felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
SZIASZTOK! Annyi repedés van az RR idomain, hogy ragasztópisztolyt kellett vennünk! Át akarom majd festetni, mert a fényezése nem túl szép! MI A HELYZET VELETEK?
Szia! Ott alul irtam, hogy voltam ma az
EURO RINGEN, de sajnos autňs nap volt.
Holnap motoros nap lessz! Ott lesznek a
Talmŕčk is ŕllitolag. A plexit ma nem tudtam
megnčzni, de holnap vagy kedden biztos.Felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 20:38

EURO RINGEN, de sajnos autňs nap volt.
Holnap motoros nap lessz! Ott lesznek a
Talmŕčk is ŕllitolag. A plexit ma nem tudtam
megnčzni, de holnap vagy kedden biztos.Felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Hellň! Ma čn egčsz nap motoroztam a nejemmel,
ugyhogy alig črzem a csuklňm, illetve nagyon is.
Szerencsčre ma jň ido volt, de holnapra mŕr
nem igčrem.Lent voltam Orkčnyen az EURO RING.en.
Sajnos ma autňs nap volt meg forgattak valamelyik
TV-tol- szňval ez tortčnt. Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 18:51
ugyhogy alig črzem a csuklňm, illetve nagyon is.
Szerencsčre ma jň ido volt, de holnapra mŕr
nem igčrem.Lent voltam Orkčnyen az EURO RING.en.
Sajnos ma autňs nap volt meg forgattak valamelyik
TV-tol- szňval ez tortčnt. Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Na, meggyöttem... megnéztem Chagall bácsi képeit, meg vásároltam, meg sétálgattam, meg kávézoltam.. meg ilyesmilyesmi :) jó vót.. remélem ti is jól viselkedtetek :)
jó estétt motorosok!Rossz idöt mondanak a hétvégére :(
Na, meggyöttem... megnéztem Chagall bácsi képeit, meg vásároltam, meg sétálgattam, meg kávézoltam.. meg ilyesmilyesmi :) jó vót.. remélem ti is jól viselkedtetek :)
Jóóóóóóóóó reggel a pálinka!
Hol vagytok Motorosok!
(Bob wienben ezt tudom)
Hol vagytok Motorosok!
(Bob wienben ezt tudom)
Megyek aludni mert ilyen vagyok én is.!
Na ezennel asztalt bontok, ágyat fogok!

charlie79

Kicsihell
Julia Winter