Ménem megyünk le Fészkesfehérvárra oszt találkozunk charlie-ékkal?! :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 08:53

Elkuldom a mobilomat, ha van otleted hivj!
Szňlj Katicikŕnak is! Most johet a Babettŕval,
mert nagyon kopott a gumim.!))))
mert nagyon kopott a gumim.!))))
Elkuldom a mobilomat, ha van otleted hivj!
mert nagyon kopott a gumim.!)))) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 08:47
mert nagyon kopott a gumim.!)))) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Szevaszeva... azért te se maraggy odahaza.,. tessék szépen felpakolni a b. nejed és tünés motorozni :) este meg egy kis levezetőgyakorlattal megkoronázni a napot :)
Dčlutŕn, ha erre jottok itthon maradok!
Mŕr ugyis lehervadt a gumim, csak lčpegetni
lehet vele. Tegnap azčrt mčg hůztam neki egy
260-at. De mŕr nagyon sima. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 08:42
Mŕr ugyis lehervadt a gumim, csak lčpegetni
lehet vele. Tegnap azčrt mčg hůztam neki egy
260-at. De mŕr nagyon sima. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

CSŰTÖK!! Szia bob! Szia Felpa-pa! Ma még jó időt mondanak, de aztán egész hétvégére eső! SAJNA! JÓ MOTOROZÁST NEKTEK ÉS MINDENKINEK!!
Én ma összerakom a verdát, sztán bemegyünk Szfvárra az asszony bőrkabátjáért!!
ha vissza tudom rakni az idomokat!!

Most mŕr nekem is cserčlni kell,mert olyan
sima, čs včkony, hogy csak kotonnak jňň!))) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 08:46
sima, čs včkony, hogy csak kotonnak jňň!))) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Mennék én, ha az a nyomoronc az első gumijaimat is betudta volna szerezni... csak a hátsó van nála.. avval meg nem sokra megyek.. várom a telefonját, de ebből szerintem kedd lesz. grrr...
Délelőtt én is a gumis telefonját várom... de délután... :))) brrrrbbbbrrrrrr :) csak még nemtom merre
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 08:45

Csŕ! Jň mocizŕst! Nekem dčlelott van egy kis
kertčszkedčs, dčlutŕn meg EURň-RING!
Udv.:felpa-pa.
Szevaszeva... azért te se maraggy odahaza.,. tessék szépen felpakolni a b. nejed és tünés motorozni :) este meg egy kis levezetőgyakorlattal megkoronázni a napot :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 08:45

Mennék én, ha az a nyomoronc az első gumijaimat is betudta volna szerezni... csak a hátsó van nála.. avval meg nem sokra megyek.. várom a telefonját, de ebből szerintem kedd lesz. grrr...
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 08:42
Udv.:felpa-pa. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)

CSŰTÖK!! Szia bob! Szia Felpa-pa! Ma még jó időt mondanak, de aztán egész hétvégére eső! SAJNA! JÓ MOTOROZÁST NEKTEK ÉS MINDENKINEK!!
Nem a gumishoz mčsz ma??
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 08:38

Nnna... ha ma jó idő marad, kellene egyet motorozni... nem? :) DE :)
Nnna... ha ma jó idő marad, kellene egyet motorozni... nem? :) DE :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 25. péntek 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 25. péntek 08:00

Jňňň Reggelt Motorosok, Fňrumozňk!
Kellemes Husvčti Unnepeket kivŕnok mindenkinek!
Ma ůgy lŕtom szčp ido lessz, ugyhogy nem a
billentyuzet koptatŕsŕval toltom az idot.
Valňszinuleg ujbňl az EURO_RING-en leszek.
Tudjŕtok az M5-os Orkčnyi lehajtňnŕl.
Mindenkinek szčp napot kivŕn.:Felpa-pa.
Jňňň Reggelt Motorosok, Fňrumozňk!
Jó éjt, szép álmokat!

O.K. Csŕsztok!!!!!!))))))))))))))))))))))
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
a szöveghez a kép
(Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
O.K. aztán gyógyúlj+hamar!!!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 24. csütörtök 22:33

Igen ez mŕr a modern neve volt, de az alap
az oreg Star volt. Aztŕn nevezgettčk jobbra-
balra. Na jňl van lefexem,mert megint zur lessz.
Jňň ejszakŕt mindenkinek!!! Jň čjt Vakegčr!
az oreg Star volt. Aztŕn nevezgettčk jobbra-
balra. Na jňl van lefexem,mert megint zur lessz.
Jňň ejszakŕt mindenkinek!!! Jň čjt Vakegčr!
Persze ez abban az idoben ugyanolyan nagy
szŕm volt mint ma az ůjak. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
szŕm volt mint ma az ůjak. (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2005. 03. 24. csütörtök 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)