Jňreggelt!
Sajnos čn idčn nem tudtam menni, mert kčson szoltak,
de volt a csapatben egy kčt havereom.
Orulok, hogy tudtunk segiteni, majd tolmŕcsolom a koszoneted..
Udv.
Sajnos čn idčn nem tudtam menni, mert kčson szoltak,
de volt a csapatben egy kčt havereom.
Orulok, hogy tudtunk segiteni, majd tolmŕcsolom a koszoneted..
Udv.
Szia Tom .Kár Talmácsiért én is drukoltam neki.
Sziasztok már nem irom hogy jó regelt mert gondolom mindenki felkelt .De mingyárt itt az ebéd igy jóétvágyat a finom ebédhez.
Kár hogy Talma kiesett pedig jó eséjel indult
Kár hogy Talma kiesett pedig jó eséjel indult
Kosz!
De, este sikerult meginnom egy pŕr uveggel
igy egy darabig sajnos rŕ sem birok nčzni..:-)
Most hivott a haverom, hogy Talma a 14. korben
kieesett, hŕt ez van.:-(
De, este sikerult meginnom egy pŕr uveggel
igy egy darabig sajnos rŕ sem birok nčzni..:-)
Most hivott a haverom, hogy Talma a 14. korben
kieesett, hŕt ez van.:-(
Szčp jň reggelt mindenkinek!
Ugy lŕtszik elaludtam a MOTOGP-t..:-)
De, mŕr belenčztem a EUROSPORT text-e
čs lŕtom Kalio nyert. A tobbit nem irja
gondolom az ismčtlčsk miatt.udv.
Ugy lŕtszik elaludtam a MOTOGP-t..:-)
De, mŕr belenčztem a EUROSPORT text-e
čs lŕtom Kalio nyert. A tobbit nem irja
gondolom az ismčtlčsk miatt.udv.
Akkor rajta!!!
(Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 17. szombat 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezért van a forum. Vitázni, vitatkozni :]
Szia!
Jň kčpek, de....
haggyŕtok abba ezta kolcsonos anyŕzŕst,mert eskuszomtobbet nem irok ide. udv.
Jň kčpek, de....
haggyŕtok abba ezta kolcsonos anyŕzŕst,mert eskuszomtobbet nem irok ide. udv.
Szia, nem mentunk le, mert rossz volt az ido.
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 09. 17. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 09. 17. szombat 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia voltál lent balcsin ?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 09. 17. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 17. szombat 12:17

Sajnos kčptelen vagyok olyan korŕn felkelni,
de megprňbŕlom..:-)))
Nem kell lefeküdni...mármint egyedül és el lehet tölteni hajnalig az időt
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 09. 17. szombat 12:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 17. szombat 12:17

de megprňbŕlom..:-))) (Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 09. 17. szombat 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
de megprňbŕlom..:-))) (Ez egy válasz qwykk üzenetére (2005. 09. 17. szombat 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
KTM !!

Talma első lett az időmérőn!!!!!!
Holnap hajnal 4-kor futam!!!!!

Holnap hajnal 4-kor futam!!!!!
Sajnos a Koronŕs bukňsisakjŕt elloptŕk a kocsijŕbňl,
mikozben az Arany Jŕnos utcŕban levo etteremben
ebčdelt.
Igy most ezt hasznŕljA.
Hajrŕ Talma! (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 16. péntek 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 16. péntek 23:19
mikozben az Arany Jŕnos utcŕban levo etteremben
ebčdelt.
Igy most ezt hasznŕljA.
Hajrŕ Talma! (Ez egy válasz g3nipapa üzenetére (2005. 09. 16. péntek 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Talma jövőre 250-ben folytatja.
Kis 70 kilós testét jobban repíti majd a motor.

Hellň Honusz!
Sajnos čn kčson keletm, ugyhogy orulok ennek a
jň hirnek, mert pont meg akartam nčzni az
interneten.
Mivel nekem rčgi jň barŕtom, sot motoros cimborŕm
o is čs az apja is igy nagyon orulok az elso starthelynek.
Hajrŕ Talma! (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 09. 17. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 17. szombat 10:51
Sajnos čn kčson keletm, ugyhogy orulok ennek a
jň hirnek, mert pont meg akartam nčzni az
interneten.
Mivel nekem rčgi jň barŕtom, sot motoros cimborŕm
o is čs az apja is igy nagyon orulok az elso starthelynek.
Hajrŕ Talma! (Ez egy válasz Honusz üzenetére (2005. 09. 17. szombat 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)

125 kcm-es géposztályban szereplő Talmácsi Gábor indul az első rajtkockából a gyorsaságimotoros-világbajnokság tizenkettedik, japán futamán, Motegiben. A magyar versenyző pályafutása során első alkalommal rajtolhat az élről.
Talmácsi 6 futammal a zárás előtt a 3. helyet foglalja el a vb-pontversenyben. Tóth Imre, a géposztály másik magyar versenyzője a 25. pozíciót szerezte meg.
"Régi vágyam teljesült ezzel az első rajtkockával, határtalanul boldog vagyok" - nyilatkozta a 24 éves Talmácsi. "Ráadásul nagyon tetszett az a Tissot karóra is, amit a pole pozícióért kapnak a motorosok. De félre a tréfával: a gép nagyon gyors volt, a magunkkal hozott új alkatrészek remekül beváltak. Az időmérőn fantasztikusan éreztem magam a KTM nyergében, megbízható volt a hangja, könnyedén kerülgettem és előztem meg a többieket."
Talmácsi elmondta, hogy a magyar idő szerint hajnali 4 órakor kezdődő futam előtt még állítanak az első futóművön:
"Remélem, vasárnap is minden rendben lesz a motorral. Ha sikerül meglépnem a rajt után, akkor megpróbálok egyedül elmenni. Amennyiben nem így alakulnának a dolgok, akkor a szokásos négy-öt fős élbollyal megyek. Egy biztos: a hátralévő hat futamon a dobogón kell végeznem. Egyszerűen nem maradhatok le róla!"
Talmácsi 6 futammal a zárás előtt a 3. helyet foglalja el a vb-pontversenyben. Tóth Imre, a géposztály másik magyar versenyzője a 25. pozíciót szerezte meg.
"Régi vágyam teljesült ezzel az első rajtkockával, határtalanul boldog vagyok" - nyilatkozta a 24 éves Talmácsi. "Ráadásul nagyon tetszett az a Tissot karóra is, amit a pole pozícióért kapnak a motorosok. De félre a tréfával: a gép nagyon gyors volt, a magunkkal hozott új alkatrészek remekül beváltak. Az időmérőn fantasztikusan éreztem magam a KTM nyergében, megbízható volt a hangja, könnyedén kerülgettem és előztem meg a többieket."
Talmácsi elmondta, hogy a magyar idő szerint hajnali 4 órakor kezdődő futam előtt még állítanak az első futóművön:
"Remélem, vasárnap is minden rendben lesz a motorral. Ha sikerül meglépnem a rajt után, akkor megpróbálok egyedül elmenni. Amennyiben nem így alakulnának a dolgok, akkor a szokásos négy-öt fős élbollyal megyek. Egy biztos: a hátralévő hat futamon a dobogón kell végeznem. Egyszerűen nem maradhatok le róla!"
125 kcm-es géposztályban szereplő Talmácsi Gábor indul az első rajtkockából a gyorsaságimotoros-világbajnokság tizenkettedik, japán futamán, Motegiben. A magyar versenyző pályafutása során első alkalommal rajtolhat az élről.
Talma jövőre 250-ben folytatja.
Kis 70 kilós testét jobban repíti majd a motor.

Ja, koszi szčpen, de egy filmet nčzek mŕr,
nem az internetet, jň čjt nektek is!!!! (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 09. 16. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 16. péntek 21:36
nem az internetet, jň čjt nektek is!!!! (Ez egy válasz szivecske34 üzenetére (2005. 09. 16. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Már ott hagytam téleg nagyon fel vanak huzva de már fárat is vagyok ugy hogy el rakom magam holnapra .Mi pedig hivjuk egymást.
Üdv Felpa mamának.
Üdv Felpa mamának.
Szia jó ét.
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 09. 16. péntek 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 16. péntek 21:30

Hadd,a francba azt a fňrumot inkŕbb itt irkňljunk.
Ott mindenki tůl van porogve, mintha befolyŕsolni
tudnŕk a dolgok menetčt...:-)
Ott mindenki tůl van porogve, mintha befolyŕsolni
tudnŕk a dolgok menetčt...:-)