Van mŕr kirakva a Budaorsiben, mert ha arramegyek holnap benčzek.
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 22:00
Az új FJR-eken alap a kormányfűtés, a kormányról vezérelhető félautomata váltó (2 gomb és nincs kuplung sem váltókar) az állítható ülés, az állítható fényszóró, CBS+ABS, és még kitudja mi.. rengeteget fejlesztettek 2006-ra rajta, ja.. és mutatja a fokozatokat is.. beszarás jó
Az új FJR-eken alap a kormányfűtés, a kormányról vezérelhető félautomata váltó (2 gomb és nincs kuplung sem váltókar) az állítható ülés, az állítható fényszóró, CBS+ABS, és még kitudja mi.. rengeteget fejlesztettek 2006-ra rajta, ja.. és mutatja a fokozatokat is.. beszarás jó
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:57
Kulonben, čn is FJR-t veszek, ha veszek tavasszal..)
persze, ulčsfutčssel+kormŕny!
persze, ulčsfutčssel+kormŕny!
Kulonben, čn is FJR-t veszek, ha veszek tavasszal..)
persze, ulčsfutčssel+kormŕny! (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
persze, ulčsfutčssel+kormŕny! (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom :))))
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
:)))))))))))))
De tčnyleg! Kulonben jňl dontottčl. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
De tčnyleg! Kulonben jňl dontottčl. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
én nem.. én olyat vettem, mint amilyenre te gondolsz :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:50
Tčnyleg hihetetlen, de mindenki mŕsmilyet akar venni mint amire čn gondolok...)
Tčnyleg hihetetlen, de mindenki mŕsmilyet akar venni mint amire čn gondolok...)
:) nemtudok ebbe beleszólni... ha neki az tetszik, akkor cserélje le.. émmeg a cruiseremet cseréltem le fjr-re.. az is más világ.. néha csinál ilyesmiket az ember gyereke :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:45
Kčpzeld el a haverom akinek FJR-je van, Hayabusŕra akarja cserčlni!
Tejesen elment az esze! Gondolhatod, ha mčg čn is ezt irom!:)udv.
Tejesen elment az esze! Gondolhatod, ha mčg čn is ezt irom!:)udv.
Kčpzeld el a haverom akinek FJR-je van, Hayabusŕra akarja cserčlni!
Tejesen elment az esze! Gondolhatod, ha mčg čn is ezt irom!:)udv. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:41
Tejesen elment az esze! Gondolhatod, ha mčg čn is ezt irom!:)udv. (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Naigen.. anno én is a kipufogón melengettem a kesztyűjeim, hogy legalább az elején meleg legyen a kezemnek :)
Naigen.. anno én is a kipufogón melengettem a kesztyűjeim, hogy legalább az elején meleg legyen a kezemnek :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:39
A francba mindig ilyen ulčs čs kormŕnyfutčst szerettem volna čn is!:)
Egyszer a Kčkesrol jottem haza szemerkčlo hňban, mikor hazačrtem nem tudtam lehůzni a borkesztyut, mert rŕfagyott a kezemre.:)
Egyszer a Kčkesrol jottem haza szemerkčlo hňban, mikor hazačrtem nem tudtam lehůzni a borkesztyut, mert rŕfagyott a kezemre.:)
A francba mindig ilyen ulčs čs kormŕnyfutčst szerettem volna čn is!:)
Egyszer a Kčkesrol jottem haza szemerkčlo hňban, mikor hazačrtem nem tudtam lehůzni a borkesztyut, mert rŕfagyott a kezemre.:) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:35
Egyszer a Kčkesrol jottem haza szemerkčlo hňban, mikor hazačrtem nem tudtam lehůzni a borkesztyut, mert rŕfagyott a kezemre.:) (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
be.. baromi jó :) melengeti a markom és az egész testem.. én sem hittem, de ha a tenyered meleg, felmelexika tested is.. a répámnak meg jó hogy melengetik... soxor fázott csak a zacsim.. a fene tudja miért.. de most nem :)
Naigen.. az örök dilemma.. én is sokat vaciláltam, hogy mit vegyek.. de mamár vannak 600D-s ruhák 1000-1500D -s csúszófelületekkel és kemény protektorokkal.. szal ez már elég jól véd eséskor is.. bár a bőr az biztos jobb, de sokan mondják hogy egész közel van már egymáshoz a cordura és a bőr
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:31
Tůrŕra jň a cordur, meg nekem is van olyan daineseben, de.... egy betonon tortčno csůszŕskor mondjuk ůgy 150 felett, csak a bor včd meg.
Amůgy sokkal egčszsčgesebb a lčgzomembrŕnos.:)
be.. baromi jó :) melengeti a markom és az egész testem.. én sem hittem, de ha a tenyered meleg, felmelexika tested is.. a répámnak meg jó hogy melengetik... soxor fázott csak a zacsim.. a fene tudja miért.. de most nem :)
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Es bevŕlt a markolat čs az ulčsfutčs?
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 21:29
Velem mi a helyzet? tele vana faxom az idővel :) az a helyzet.. motorozhatnékom van, és már nyárra készen vannak az újabb túrák.. megyünk a Garda-tóhoz, horvát o.-ba, és némethonba... markolat és ülésfüti beszerelve, új gumikat kap tavasszal, mert azidén 16500km-t tettem bele :) az új gumik Michelin PilotRoad-ok lesznek.. így ennyi nagyvonalakban... ja.. most meg rucit vásároltam..
Tůrŕra jň a cordur, meg nekem is van olyan daineseben, de.... egy betonon tortčno csůszŕskor mondjuk ůgy 150 felett, csak a bor včd meg.
Velem mi a helyzet? tele vana faxom az idővel :) az a helyzet.. motorozhatnékom van, és már nyárra készen vannak az újabb túrák.. megyünk a Garda-tóhoz, horvát o.-ba, és némethonba... markolat és ülésfüti beszerelve, új gumikat kap tavasszal, mert azidén 16500km-t tettem bele :) az új gumik Michelin PilotRoad-ok lesznek.. így ennyi nagyvonalakban... ja.. most meg rucit vásároltam..
(Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
:)
Én is most veszek ruhát, de vásznat... a bőrruháról megvan a különbejáratú véleményem :)
Elegem lett abból, hogy mindíg szarrá ázik, bármilyen márka és bármilyen ápolóval ápolom.. meg nem szellőzik rendesen, stb, stb.. a cordura meg strapabíró, lélegzőmembrános, vízálló, fasza protektorai vannak, kényelmes, ... :)
Én is most veszek ruhát, de vásznat... a bőrruháról megvan a különbejáratú véleményem :)
Elegem lett abból, hogy mindíg szarrá ázik, bármilyen márka és bármilyen ápolóval ápolom.. meg nem szellőzik rendesen, stb, stb.. a cordura meg strapabíró, lélegzőmembrános, vízálló, fasza protektorai vannak, kényelmes, ... :)
ok, az lehet érdekel, más kategória is megy??? Privire küldesz elérhetőséget ??? Februárban hívlak!!!! Mennyi a jogsi, az A fullos???
Ok, mert tavasszal akarok venni, nem biztos, de lehet, várok, hátha addig még olcsóbb leszel!!!! Jók legyetek, vigyázzatok magatokra, 3 hét és megyek haza!!! ÜDV!!!!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 20:54
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Megvan a borruha! 150 rongy.
Ugyanolyan mint az enyčm, ha emlčxel rŕ.
Ugyanolyan mint az enyčm, ha emlčxel rŕ.
Megvan a borruha! 150 rongy.
Ugyanolyan mint az enyčm, ha emlčxel rŕ. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 11. szerda 20:51
Ugyanolyan mint az enyčm, ha emlčxel rŕ. (Ez egy válasz charlie79 üzenetére (2006. 01. 11. szerda 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Megvan még aza dainesse ruhád, amit régen mondtál, hogyvan az én méretemben neked? Ha moci kell az asszonynak, hívlak!:)

charlie79

puma111