Fijůk, Bex veletek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 03. 30. csütörtök 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 03. 30. csütörtök 14:33
Törölt felhasználó (7767)

Hellň vakaeger!
Szňval ez az igazi motor, sajnos eladtam, de majd mire itt a szezon veszek valami hasonlňt:) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2006. 03. 28. kedd 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szňval ez az igazi motor, sajnos eladtam, de majd mire itt a szezon veszek valami hasonlňt:) (Ez egy válasz vakeger üzenetére (2006. 03. 28. kedd 20:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi történt vazze!
Elfogyott a motor?
Nyomjál mán,-még vagy százat!
Nehogy már rákattintsunk valamelyik motoros honlapra!
Elfogyott a motor?
Nyomjál mán,-még vagy százat!
Nehogy már rákattintsunk valamelyik motoros honlapra!

Mi a bajod, Vakegér? Streetfightersék megdumáltak? Vagy hirtelen belédcsapott az elszakadt kuplungkábel?

Vazzzzzzze!!!!!!!! bántottalak én már téged valamikor is?????
Jameson, vagy Carlsberg........vagy mindkettő
Ha kesernyésre vágyom akkor grapefruit de semmi esetre sem valamilyen mai napig tisztázatlan okok miatt piros színű lötyi amihez ráadásul még narancsot is akarnak tölteni:)))))))))) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 03. 28. kedd 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Jameson, vagy Carlsberg........vagy mindkettő
Ha kesernyésre vágyom akkor grapefruit de semmi esetre sem valamilyen mai napig tisztázatlan okok miatt piros színű lötyi amihez ráadásul még narancsot is akarnak tölteni:)))))))))) (Ez egy válasz felpa üzenetére (2006. 03. 28. kedd 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)