Furcsa dátum?!
Éva asszonynak őszinte részvétünk!!

Nem tudom elhinni, Ő volt akit innen elsőként megismertem!! Hihetetlen!!

Hát ilyen nincs! Döbbenetes! Ki rendezi ezeket a dolgokat, hogy mindig a jók mennek el!?
Nem áll módomban felhívni Téged, kedves Sidecar, országhatárok állnak közénk, de kérlek, priviben írd meg, mi történt, és tolmácsold Éva asszonynak őszinte részvétemet.Katinka

Nem áll módomban felhívni Téged, kedves Sidecar, országhatárok állnak közénk, de kérlek, priviben írd meg, mi történt, és tolmácsold Éva asszonynak őszinte részvétemet.Katinka
Sidecar! Ha ez valami rossz tréfa, légy szíves, hagyd abba, és írj cáfolatot! Kérlek!!!!
Moncy te jöhec a seprűdel,majd te leszel elől hogy a többiek ne elözenek meg!!!!!

Na megyek is.. leporolom a kis Pan Europeanomat....eh... hát nem megfújták és egy seprűt állítottak a helyére...

Jó ötlet.

Benne vok.....vagyunk páran
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2006. 04. 15. szombat 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 15. szombat 09:08

Nyáron összekellene hozni egy GOLDENGATE motoros turát!!
Mi a vélemény??

Nyáron összekellene hozni egy GOLDENGATE motoros turát!!
Mi a vélemény??

Tudom. De miért forgatod úgy a szemed?

Sőt jövőre is lesz.........
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 14. péntek 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)

Én most biztos hogy nem megyek,mert a mocimat megtörtem!A masik meg még szervizbe van nagy javitáson!!!

A tavaly is volt...KLIKK!
(Ez egy válasz qwykk üzenetére (2006. 04. 13. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
A hétvégén motorostalálkozó Kisbéren....81.sz.út
:)
bobxv1600 #5105 | ma 07:26