nem tom mértnem sikerült eddig az őszest sikerült felraknom lehet valamit elcsesztem
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 20:46

Csak meg kérdezném milyen képnek kéne bejönni itt, mert valami nagyon mást hozott be nekem a gép!!!

Csak meg kérdezném milyen képnek kéne bejönni itt, mert valami nagyon mást hozott be nekem a gép!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 18. szerda 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 20:43

huh de menné vele egy karikát de jó nagyot

Törölt felhasználó (38588)

nektek milyen gépetek van?
alacsonyan szállnak a motorok eső lessz!!!

Csináltam nemegyszer.. nemvagyok híve a száguldásnak.. mosolyogtam rá egyet, hogy szánalmas vagy barátom, és hagytam hagy menjen.. az a kevés eset, amikor meg nem hagytam.. hát.. jólesett az is :) utána visszalassítottam, és néztem utána ahogy diadalittasan mutogat :))
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 10. 18. szerda 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 08:56

talán egyszer probáld ki hogy mikor be ál meléd bőgetni.. akkor te is ved ugy mint ha fognád ...
majd hagyjad had huzon el tőgázzal te meg dőcőgj 80 vannal tovább:)
király érzés...
király érzés...
talán egyszer probáld ki hogy mikor be ál meléd bőgetni.. akkor te is ved ugy mint ha fognád ...
király érzés... (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 08:46
király érzés... (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

:) a sok rízskályhás :D
Mi a pékre jó a speed motor? túrázni nemtudsz vele.. nincsenek olyan utak, ahol rendesen lehetne használni.. az a barom aki meg 200-zal megy a pályán az inkább halna meg ott.. szóval nem sok értelme van.. mondom én, akinek FJR-je volt, és a speedesek előszeretettel akartak legyorsulni.. kevés sikerrel :)
Mi a pékre jó a speed motor? túrázni nemtudsz vele.. nincsenek olyan utak, ahol rendesen lehetne használni.. az a barom aki meg 200-zal megy a pályán az inkább halna meg ott.. szóval nem sok értelme van.. mondom én, akinek FJR-je volt, és a speedesek előszeretettel akartak legyorsulni.. kevés sikerrel :)
:) a sok rízskályhás :D
Nekem egy régi Honda CB400N-em van Érdekel valakit? Eladó.:)
cbr 1100xx...
990 superduke ,Elfogadnám, az egyik magyar streetfighter, aza stuntdriver ezzel versenyez. szét egykerekezném:-)

ez sem egy utolsó nagyon bejön
nem én vagyok a vas amúgy egy 600-as gixer
(Ez egy válasz Gery76 üzenetére (2006. 10. 17. kedd 10:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 17. kedd 10:34

Ez a streetfighter te vagy? Csak mert mintha ismerném az embert!!! Kiváncsi vagyok milyen motor is van ott átépítve?
Ti milyen motorral gurultok?
Ez a streetfighter te vagy? Csak mert mintha ismerném az embert!!! Kiváncsi vagyok milyen motor is van ott átépítve?
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 10. 15. vasárnap 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 15. vasárnap 21:43
Törölt felhasználó (38588)

Ti is motoroztok?az nagyon jo dolog akkor tripla elnézést kérek tőletek

ez sem egy utolsó moci
Ti is motoroztok?az nagyon jo dolog akkor tripla elnézést kérek tőletek