Motoros társaim!Ma Mindenszetek ünnepe van gondoljunk azokra a testvéreinkre akik már nem lehetnek közöttünk,és az égi útakon száguldoznak!!Széles útat és jóidőt nekik!!

hopppp #5268
hopppp #5269

amúgy, hogy lehet képet beküldeni ide?
hajrá!
holnap megyek motoros randira:)
holnap megyek motoros randira:)
:) oké.. vettem :)
Nem mindenhol :)
Szabolcsban motrot vesz az ember
Szabolcsban motrot vesz az ember

Úgy írják, hogy MOTOR, és a ragozása MOTOROKAT .. nem motrokat...
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 10. 21. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 21. szombat 12:46

Én is imádom a motrokat, főleg a versenymotrokat. Az unokabátyámnak van egy fekete Honda CBR1000-se, de nagyon jó amikor motorozunk ketten, imádom.
Én is imádom a motrokat, főleg a versenymotrokat. Az unokabátyámnak van egy fekete Honda CBR1000-se, de nagyon jó amikor motorozunk ketten, imádom.

szép moci (Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

:) a sok rízskályhás :D
Mi a pékre jó a speed motor? túrázni nemtudsz vele.. nincsenek olyan utak, ahol rendesen lehetne használni.. az a barom aki meg 200-zal megy a pályán az inkább halna meg ott.. szóval nem sok értelme van.. mondom én, akinek FJR-je volt, és a speedesek előszeretettel akartak legyorsulni.. kevés sikerrel :)
Mi a pékre jó a speed motor? túrázni nemtudsz vele.. nincsenek olyan utak, ahol rendesen lehetne használni.. az a barom aki meg 200-zal megy a pályán az inkább halna meg ott.. szóval nem sok értelme van.. mondom én, akinek FJR-je volt, és a speedesek előszeretettel akartak legyorsulni.. kevés sikerrel :)

ez s kispályás
A 200-al és még többel is azzal igazad van.De mint tudjuk ott vannak frankó hoszú egyenesek,és mi motorosok ott tudjuk kiélvezni igazán a száguldás élményét.Azt meg ne mond,hogy te nem tetted!!!!De persze nem 220km-en keresztül hanem néha odarántod neki de igazán.Kérdezném töled milyen speedesek probáltak téged legyorsúlni valami kis 600-asok?a te 1300-as FJR-edet?mert egy ugyan akkora köbcentissel probálkoztál volna(pl:hayabusa)akkor nem sok sikered lett volna vagy akár egy 750-1000-es gixerel.Mire elindultok te már csak a féklámpályát láttad volna de jó mesziről!!!Amúgy én is a sporttúrák hive vagyok de nagyon szeretem a speedeket is.Most nehogy félreérts nem kötöszködni akartam ezzel csak elmondtam a magán véleményem!!!
(Ez egy válasz bobxv1600 üzenetére (2006. 10. 18. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 10. 18. szerda 08:46

:) a sok rízskályhás :D

Ezt a képet Felpapának ajánlom!!!
(Ez egy válasz irigykutya. üzenetére (2006. 10. 18. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)

ezen a hivatkozáson a miniszterelnöki hivatal oldala jön be!!!!