Én is a csajt vinném,a következő sarkon ha nem is ugyanilyen de hasonló jelentkező már akadna hátulra!!
(Ez egy válasz 32es36par üzenetére (2006. 12. 24. vasárnap 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindenképpen a vasat vinném

Ti tudnátok választani? ha csak az egyiket vihetnéd haza.

én sem hagynám hogy a csajom babrálja a mocimat, akkor inkább én babrálom őt :-)
Nem tudom, ki hogy van vele, de lehet én se engedném a hölgynek bármily jól is néz ki, hogy a motorommal babráljon. Mással máshol máskor babrálhatna, szó se róla :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 09. csütörtök 08:03
Törölt felhasználó (21812)

Erről az jutott eszembe, amikor az Alul semmiben kiveszik videón a Flashdance-t és az egyik elkezdi mondani, hogy milyen csúnyán heggeszt a csaj.
Erről az jutott eszembe, amikor az Alul semmiben kiveszik videón a Flashdance-t és az egyik elkezdi mondani, hogy milyen csúnyán heggeszt a csaj.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2006. 11. 09. csütörtök 07:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is szoktam perdülni egy karikát mikó má nagyon nem bírok a segemmel!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 08. szerda 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 08. szerda 09:29

Ja a motorosszánokra gondolsz!
Amugy még nagyon ifjú koromban én hóban is motoroztam igaz csk simson enduróval és nagyon lassan ,de érdekes volt figyelni mikor akar kicsúszni a motor az ember segge alól!

Amugy még nagyon ifjú koromban én hóban is motoroztam igaz csk simson enduróval és nagyon lassan ,de érdekes volt figyelni mikor akar kicsúszni a motor az ember segge alól!

Ja a motorosszánokra gondolsz!
(Ez egy válasz tibi33 üzenetére (2006. 11. 07. kedd 13:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze a hómotoros!!
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2006. 11. 05. vasárnap 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)

van olyan motoros aki télen a hóban is szokott motorozni?

Matrix