Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#77   2012. 02. 11. szombat 14:36
X Törölt felhasználó (323080)
99%nak nincs ideje semmire!

üdv! circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 26. csütörtök 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (797483)
2012. 01. 26. csütörtök 18:13
Az a probléma, hogy ma már senkinek sincs ideje arra, hogy ismerkedjen, fényképet cserélgessen, randizzon, időpontot egyeztessen... Pedig tényleg úgy jó, ha mind a négyen egymásra vagyunk hangolva. Az az igazán szuper, amikor másnap reggel is ott vagyunk még náluk/itt vannak nálunk együtt ébredünk és még a reggeli kávé elött még egyszer összegabalyodunk. nyes

Sajnos mostanában már csak swinger klubba érünk rá elmenni, arégi szexbarátaink meg szétmentek, elköltöztek, megváltoztak... szomoru1
#76   2012. 02. 11. szombat 12:35
X Törölt felhasználó (797483)
Érdekes, hogy ez a hozzászólás már nyolc éves és én csak most jutottam ugyanerre a felfedezésre...

Tegnap ugyan összejött egy régi barátunk új barátnőjével egy fantasztikus három és feles eljen (páromnak éppen nagylányos napjai voltak), de amikor beszélgettünk velük, akkor jöttünk rá, hogy már nagyon-nagyon régen nem találkoztunk házaspárral négyesre. wow1

Tényleg leáldozott a párcserés házibuliknak? Valaki? Élmények? Beszámolók? confused
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 01. szerda 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (29760)
2006. 02. 01. szerda 13:11
Azt hiszem egy kicsit kihaltak a párcserés kapcsolatok, vagy csak a topokból tűntek el ? confused kerdes
#75   2012. 01. 26. csütörtök 18:13
X Törölt felhasználó (797483)
Az a probléma, hogy ma már senkinek sincs ideje arra, hogy ismerkedjen, fényképet cserélgessen, randizzon, időpontot egyeztessen... Pedig tényleg úgy jó, ha mind a négyen egymásra vagyunk hangolva. Az az igazán szuper, amikor másnap reggel is ott vagyunk még náluk/itt vannak nálunk együtt ébredünk és még a reggeli kávé elött még egyszer összegabalyodunk. nyes

Sajnos mostanában már csak swinger klubba érünk rá elmenni, arégi szexbarátaink meg szétmentek, elköltöztek, megváltoztak... szomoru1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54540)
2008. 01. 02. szerda 18:58
A legjobb akkor , ha a lányok között megvan a közös nevező, nem feltétlenül a bi érzésre gondolok, de ők tudjanak egymással szimpátia beszélgetni. Fontos, hogy megbeszéljétek az óvszer használatot, vagy tuti megbízhatóak legyetek egymásnak.Kellemetlen 1 hét múlva gombás tünetekkel vakarózni.. A legfontosabb, hogy először a pasik vigyék a csajokat a csúcsra, és ne fordítva! Sok múlik a kiválasztásnál, az intelligencián, az azonos egzisztencián, érdeklődési körön stb. Persze a megérzés is fontos, hiszen sok szélhámos és impotens, normális kapcsolatra képtelen ember is jelen van itt. Nem feltétlenül az ágyban kell kezdeni,egy közös wellness látogatás hasznos lehet...
#74   2008. 01. 02. szerda 18:58
X Törölt felhasználó (54540)
A legjobb akkor , ha a lányok között megvan a közös nevező, nem feltétlenül a bi érzésre gondolok, de ők tudjanak egymással szimpátia beszélgetni. Fontos, hogy megbeszéljétek az óvszer használatot, vagy tuti megbízhatóak legyetek egymásnak.Kellemetlen 1 hét múlva gombás tünetekkel vakarózni.. A legfontosabb, hogy először a pasik vigyék a csajokat a csúcsra, és ne fordítva! Sok múlik a kiválasztásnál, az intelligencián, az azonos egzisztencián, érdeklődési körön stb. Persze a megérzés is fontos, hiszen sok szélhámos és impotens, normális kapcsolatra képtelen ember is jelen van itt. Nem feltétlenül az ágyban kell kezdeni,egy közös wellness látogatás hasznos lehet...
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 22:09
OKÉ rendben van! De megígértem hogy nem társakat keresek,hanem olyanokat akiknek van tapasztalatuk és nyíltan tudok hozzájuk fordulni a kérdéseimmel.Minket valoban érdekel ez a téma,de nem szeretnék viccforumot nyitni.Egyébként maximális tiszteletem a segítökézségért.Az ajánlatot pedig ígérem megfontolom.Akkor most kapok segítséget? Jo lenne tudni mire számithatunk ,mire kell felkészülnünk...stb...stb..SEGÍTSETEK!!4
#73   2007. 10. 30. kedd 18:00
babycica babycica
Csak úgy lazán,mindenre kíváncsi A-Z-ig!
#72   2007. 10. 28. vasárnap 05:55
husband35 husband35 VIP
Ment az privi,remélem megnézed... wave
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 22:49
Örülünk a válaszodnak!Mit lehet rollatok elsö körben megtudni/kor,miota vagytok eggyüt stb.../!!!
#71   2007. 10. 26. péntek 22:49
babycica babycica
Örülünk a válaszodnak!Mit lehet rollatok elsö körben megtudni/kor,miota vagytok eggyüt stb.../!!!
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 22:42
Ebben egyetértek,valóban kell a szimpátia és kell a közös élvezés is.Én-mi szívessen kipróbálnánk. nyes
#70   2007. 10. 26. péntek 22:42
husband35 husband35 VIP
Ebben egyetértek,valóban kell a szimpátia és kell a közös élvezés is.Én-mi szívessen kipróbálnánk. nyes
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 22:21
Eddigi tapasztalataink: egyszer már kipróbáltuk a négyest. Nekem csak az volt a kikötésem, hogy a lány legyen tapasztalt. Ő azt állította, hogy az pedig mikor élesben ment kiderült, hogy csak a szája volt nagy. A pasas jó volt, de így elvesztette azt az élvezetet, amiért elkezdtük. Kiváncsiak voltunk nem úgy sikerült. Változatlanul érdekelne, hogy mi az amit figyelembe vegyünk. A partnercsere a mi kapcsolatunkban egy ilyen alkalommal belefér. Ez nem megcsalás, ezt mind a négyen akarjuk. Nekem a fő problémát az jelenti, hogy csak akkor derül ki, hogy mi van, amikor már elkezded. Szerintem akkor a leg kéjesebb, ha mind a négyen elélvezünk. Fontos, hogy valami féle szimpátia is kialakuljon, mert csak akkor tudok 100%-ig kikapcsolni. Engem zavar, ha valaki nem adja önmagát.
#69   2007. 10. 26. péntek 22:21
babycica babycica
Eddigi tapasztalataink: egyszer már kipróbáltuk a négyest. Nekem csak az volt a kikötésem, hogy a lány legyen tapasztalt. Ő azt állította, hogy az pedig mikor élesben ment kiderült, hogy csak a szája volt nagy. A pasas jó volt, de így elvesztette azt az élvezetet, amiért elkezdtük. Kiváncsiak voltunk nem úgy sikerült. Változatlanul érdekelne, hogy mi az amit figyelembe vegyünk. A partnercsere a mi kapcsolatunkban egy ilyen alkalommal belefér. Ez nem megcsalás, ezt mind a négyen akarjuk. Nekem a fő problémát az jelenti, hogy csak akkor derül ki, hogy mi van, amikor már elkezded. Szerintem akkor a leg kéjesebb, ha mind a négyen elélvezünk. Fontos, hogy valami féle szimpátia is kialakuljon, mert csak akkor tudok 100%-ig kikapcsolni. Engem zavar, ha valaki nem adja önmagát.
#68   2007. 10. 26. péntek 22:09
babycica babycica
OKÉ rendben van! De megígértem hogy nem társakat keresek,hanem olyanokat akiknek van tapasztalatuk és nyíltan tudok hozzájuk fordulni a kérdéseimmel.Minket valoban érdekel ez a téma,de nem szeretnék viccforumot nyitni.Egyébként maximális tiszteletem a segítökézségért.Az ajánlatot pedig ígérem megfontolom.Akkor most kapok segítséget? Jo lenne tudni mire számithatunk ,mire kell felkészülnünk...stb...stb..SEGÍTSETEK!!4
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 26. péntek 21:54
egyszerre két admin segít neked, igaz különböző stilusban...értékelhetnéd azzal, hogy előre veszel bennünket a 4-esbe! eplus2
#67   2007. 10. 26. péntek 22:06
MmePrune MmePrune VIP Admin
ezeket írd le:

mire vagy kiváncsi...
te és a párod mit beszéltetek erről...mi az, amire vágytok...mitől tartotok...milyen körülmények között próbálnátok ki...kivel/kikkel...benne lennétek-e partnercserében

és várd, hogy a többi fórumozó mit ír evvel kapcsolatban smile
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:53
Mint emlitettem nem társkeresöt szeretnék létrehozni
hanem érdekelnének a hozzászolások olyanoktol akiknek van tapasztalatuk.Ha segítesz köszönettel elfogadom,és mielött bármit csinálok kikérem a véleményeteket/okos ember a saját kárán is tud tanulni/.Akkor segitesz???
#66   2007. 10. 26. péntek 21:59
tom1019 tom1019 VIP Admin
mint korábbi hsz-ben írtam természetesen segítek/tünk, de akkor a részleteket már egy másik topicban kellne megbeszélnünk, vagy élőben! wink

mert itt már egyre jobban offoljuk a topicot!
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:53
hanem érdekelnének a hozzászolások olyanoktol akiknek van tapasztalatuk.Ha segítesz köszönettel elfogadom,és mielött bármit csinálok kikérem a véleményeteket/okos ember a saját kárán is tud tanulni/.Akkor segitesz???
#65   2007. 10. 26. péntek 21:54
egyszerre két admin segít neked, igaz különböző stilusban...értékelhetnéd azzal, hogy előre veszel bennünket a 4-esbe! eplus2
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:40
Semmi estre sem társkeresés,csak kíváncsi vagyok mindenre mert érdekel.DE IGAZÁN!!!!!!!!!!!!!!!! eljen
#64   2007. 10. 26. péntek 21:53
babycica babycica
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2007. 10. 26. péntek 21:46
én segíthetek neked ebben is, de az a bibi, hogy a jó ötletes és érdemi hsz-et érdemlő topic helyett a társkereső kérésedet a megfelelő helyre kellett volna beírnod!

még szerencse, hogy ezért nem nyitottál új topicot!
#63   2007. 10. 26. péntek 21:50
szerintem írj egy összeszedett gondolatsort arról, hogy mire vagy kiváncsi...
te és a párod mit beszéltetek erről...mi az, amire vágytok...mitől tartotok...milyen körülmények között próbálnátok ki...kivel/kikkel...benne lennétek-e partnercserében...blablabla...
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Semmi estre sem társkeresés,csak kíváncsi vagyok mindenre mert érdekel.DE IGAZÁN!!!!!!!!!!!!!!!! eljen
#62   2007. 10. 26. péntek 21:49
ok, akkor a sok félreértések elkerülése érdekében, szánj rá egy fél órát és olvasd vissza ezt a topicot!
szerintem mire átrágod, addigra véleményt is tudsz alkotni a témában, és remélhetőleg megosztod velünk!

bíz'Isten segíteni szeretnék, még egy négyesben is benne lennék, hogy tapasztalatokat szerezzél, mert egy adminnak mindenben ki kell szolgálnia a fórumozótársait! nyes
#61   2007. 10. 26. péntek 21:46
én segíthetek neked ebben is, de az a bibi, hogy a jó ötletes és érdemi hsz-et érdemlő topic helyett a társkereső kérésedet a megfelelő helyre kellett volna beírnod!

még szerencse, hogy ezért nem nyitottál új topicot!
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:29
Mi egy hét éve eggyüt lévö pár vagyunk.Szeretnénk kiprobálni a négyes sexet.Segítséget kérünk mert "tapasztalatlanok"vagyunk.SOS!
#60   2007. 10. 26. péntek 21:40
babycica babycica
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 10. 26. péntek 21:31
na várj csak...ez konkrétan társkeresés akar lenni? vagy csak szeretnéd tudni a buktatóit, előnyeit, érzéseket, általános tapasztalatokat?
#59   2007. 10. 26. péntek 21:31
na várj csak...ez konkrétan társkeresés akar lenni? vagy csak szeretnéd tudni a buktatóit, előnyeit, érzéseket, általános tapasztalatokat?
(Ez egy válasz babycica üzenetére (2007. 10. 26. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 26. péntek 21:29
Mi egy hét éve eggyüt lévö pár vagyunk.Szeretnénk kiprobálni a négyes sexet.Segítséget kérünk mert "tapasztalatlanok"vagyunk.SOS!
#58   2007. 10. 26. péntek 21:29
babycica babycica

1 2 3 4 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 02. 19. szombat
Üzenetek: 97db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 01. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!