Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17   2005. 03. 01. kedd 11:37
X Törölt felhasználó (19864)
Én már voltam férfikén párral, nagyon jó volt, és bisex is volt.
#16   2005. 03. 01. kedd 11:28
X Törölt felhasználó (17520)
MI is a szűk 4-es párt keressük.A játékszabályainkból mi sem engedünk,ezért is nehéz a feladat,másikoldalról vidékiek vagyunk és a közelben nincs,vagy legalábbis nem ismerünk megfelelő párt.A swingert nem erőltetjük,de évente 1-2 alkalom belefér,mégha csak magunkkal foglalkozunk is szimpi pár hiánya esetén.A kimondottan hármas kalandozás eddig csak a fejünkben fordult meg.
#15   2005. 03. 01. kedd 11:26
MI is a szűk 4-es párt keressük.A játékszabályainkból mi sem engedünk,ezért is nenéz a feladat,másikoldalról vidékiek vagyunk és a közelben nincs,vagy legalábbis nem ismerünk megfelelő párt.A swingert nem erőltetjük,de évente 1-2 alkalom belefér,mégha csak magunkkal foglalkozunk is szimpi pár hiánya esetén.A kimondottan hármas kalandozás eddig csak megfordult a fejünkben.
#14   2005. 02. 28. hétfő 19:20
Before Before VIP
Értelmes, szimpatikus, kultúrált, enyhén biszex pasinak adott esetben azért lehetne esélye...
De párban az igazi.
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 28. hétfő 16:09
Jajj BI-ge hát jóhogy pesszimista vagyok :) Mert nincs párom ezért az ilyen normális párokkal, mint ti meg Before nincs is esélyem összegabalyodni :) Különben csak realista vagyok, mert tudom, hogy ha kifejezetten lányt keres vki, akkor is egy csomó psi jelentkezik, hogy hátha, meg ilyenek...
#13   2005. 02. 28. hétfő 16:09
dr.szumedli dr.szumedli
Jajj BI-ge hát jóhogy pesszimista vagyok :) Mert nincs párom ezért az ilyen normális párokkal, mint ti meg Before nincs is esélyem összegabalyodni :) Különben csak realista vagyok, mert tudom, hogy ha kifejezetten lányt keres vki, akkor is egy csomó psi jelentkezik, hogy hátha, meg ilyenek...
#12   2005. 02. 27. vasárnap 19:22
Az elején megszóltál, miért nyitottunk ilyen topicot,-ahhoz képest örülök, hogy használjátok!
Szimpi a hozzászólásod a direkt módon való ismerkedéssel.Attól nem béna valaki,ha nem megy bele bizonytalanba!Persze azért többes swingernél bátrabban lehet átkalandozni a melleted levő párhoz. Ha nem tetszik nekek,úgyis szóvá teszi.
#11   2005. 02. 26. szombat 16:48
Before Before VIP
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen a biztató szavakat. Sajnos a dologban még közrejátszik az is, hogy a párom eleve berzenkedik a "direkt" ismerkedéstől, biztos vagyok benne, hogy pár ilyen sötét alak után teljesen elmegy az esetlegesen addig még meglevő minimális hajlandósága is...
#10   2005. 02. 25. péntek 18:11
Before Before VIP
Nem számítok...
Sajna igazad van.
Bármilyen hirdetésre jelentkezik 300 faszi, annak ellenére, hogy az emberek odaírják: csak pároknak. Szánalmas. Mindegyikük akkora különszámnak tartja magát, akitől azonnal be kell ájulni.
Nagyon ritka a normális ember, sajnos ezen a területen is.
(Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 25. péntek 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 25. péntek 16:41
Nem is fogsz sok ilyet olvasni, mert sok önző és potyaleső van. tehát elkeseríteni nem akrlak, de semmi jóra ne számíts....
#9   2005. 02. 25. péntek 16:41
dr.szumedli dr.szumedli
Nem is fogsz sok ilyet olvasni, mert sok önző és potyaleső van. tehát elkeseríteni nem akrlak, de semmi jóra ne számíts....
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 25. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 25. péntek 10:54
Igen, pont erre gondoltam én is.
Ez a "hát egy kis potya punci jó lenne, de a faszija húzzon a sunyiba" hozzáállás sajnos nagyon jellemző és rettenetesen szomorú. Mi most gondolkozunk, hogy kéne egy párt találni magunknak, mert a régi klasszul működőnek sajnos vége lett, de nem könnyű. Csak úgy belezuhanni más ágyába az nem a mi stílusunk, és bizony hihetetlenül kevés az olyan hirdető, akik szimpatikusak lennének, elfogadható távolságban laknak, ugyanazt szeretnék (nagyjából), mint mi, stb, stb. De a legelszomorítóbb, hogy eddig egyetlen egyszer olvastam csak olyat, aki leírta, hogy mindenki számít és fontos...
#8   2005. 02. 25. péntek 10:54
Before Before VIP
Igen, pont erre gondoltam én is.
Ez a "hát egy kis potya punci jó lenne, de a faszija húzzon a sunyiba" hozzáállás sajnos nagyon jellemző és rettenetesen szomorú. Mi most gondolkozunk, hogy kéne egy párt találni magunknak, mert a régi klasszul működőnek sajnos vége lett, de nem könnyű. Csak úgy belezuhanni más ágyába az nem a mi stílusunk, és bizony hihetetlenül kevés az olyan hirdető, akik szimpatikusak lennének, elfogadható távolságban laknak, ugyanazt szeretnék (nagyjából), mint mi, stb, stb. De a legelszomorítóbb, hogy eddig egyetlen egyszer olvastam csak olyat, aki leírta, hogy mindenki számít és fontos...
#7   2005. 02. 24. csütörtök 22:14
Before Before VIP
Hát, nem is érdemlitek meg, hogy olyan jó kis élményeket szerezzetek, mert önzők vagyok...
(Ez egy válasz go-go üzenetére (2005. 02. 24. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 24. csütörtök 21:56
Nem de ilyen nincs a földön,hogy csak lány jönne vendégségbe!
Sajna!:(
Én nagyon élvezném!!Főleg ha látnám is közben!!:)
#6   2005. 02. 24. csütörtök 21:56
go-go go-go
Nem de ilyen nincs a földön,hogy csak lány jönne vendégségbe!
Sajna!:(
Én nagyon élvezném!!Főleg ha látnám is közben!!:)
#5   2005. 02. 23. szerda 19:27
go-go go-go
Lehet,hogy a barátnőm is beadná a derekát!
De ő csak a lánnyal lenne.
Így kicsit gáz!
De nem eröltetem:(
#4   2005. 02. 22. kedd 14:19
zeri zeri
Március elején vizsgázom. Nekem akkor egy rohadt kettes is nagyon kéjes lesz :)
#3   2005. 02. 19. szombat 16:31
X Törölt felhasználó (7767)
finom 4 finom
#2   2005. 02. 19. szombat 13:00
X Törölt felhasználó (18603)
Voltunk négyesben és ötösben is. MIND KÉJES!
#1   2005. 02. 19. szombat 11:53
Az elsőre vagy sokadik alkalomra?
Extázis-sextázis! beka2

... 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 02. 19. szombat
Üzenetek: 97db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 01. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!