Én már voltam férfikén párral, nagyon jó volt, és bisex is volt.
MI is a szűk 4-es párt keressük.A játékszabályainkból mi sem engedünk,ezért is nehéz a feladat,másikoldalról vidékiek vagyunk és a közelben nincs,vagy legalábbis nem ismerünk megfelelő párt.A swingert nem erőltetjük,de évente 1-2 alkalom belefér,mégha csak magunkkal foglalkozunk is szimpi pár hiánya esetén.A kimondottan hármas kalandozás eddig csak a fejünkben fordult meg.
MI is a szűk 4-es párt keressük.A játékszabályainkból mi sem engedünk,ezért is nenéz a feladat,másikoldalról vidékiek vagyunk és a közelben nincs,vagy legalábbis nem ismerünk megfelelő párt.A swingert nem erőltetjük,de évente 1-2 alkalom belefér,mégha csak magunkkal foglalkozunk is szimpi pár hiánya esetén.A kimondottan hármas kalandozás eddig csak megfordult a fejünkben.
Értelmes, szimpatikus, kultúrált, enyhén biszex pasinak adott esetben azért lehetne esélye...
De párban az igazi. (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 28. hétfő 16:09
De párban az igazi. (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 28. hétfő 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Jajj BI-ge hát jóhogy pesszimista vagyok :) Mert nincs párom ezért az ilyen normális párokkal, mint ti meg Before nincs is esélyem összegabalyodni :) Különben csak realista vagyok, mert tudom, hogy ha kifejezetten lányt keres vki, akkor is egy csomó psi jelentkezik, hogy hátha, meg ilyenek...
Jajj BI-ge hát jóhogy pesszimista vagyok :) Mert nincs párom ezért az ilyen normális párokkal, mint ti meg Before nincs is esélyem összegabalyodni :) Különben csak realista vagyok, mert tudom, hogy ha kifejezetten lányt keres vki, akkor is egy csomó psi jelentkezik, hogy hátha, meg ilyenek...
Az elején megszóltál, miért nyitottunk ilyen topicot,-ahhoz képest örülök, hogy használjátok!
Szimpi a hozzászólásod a direkt módon való ismerkedéssel.Attól nem béna valaki,ha nem megy bele bizonytalanba!Persze azért többes swingernél bátrabban lehet átkalandozni a melleted levő párhoz. Ha nem tetszik nekek,úgyis szóvá teszi.
Szimpi a hozzászólásod a direkt módon való ismerkedéssel.Attól nem béna valaki,ha nem megy bele bizonytalanba!Persze azért többes swingernél bátrabban lehet átkalandozni a melleted levő párhoz. Ha nem tetszik nekek,úgyis szóvá teszi.
Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen a biztató szavakat. Sajnos a dologban még közrejátszik az is, hogy a párom eleve berzenkedik a "direkt" ismerkedéstől, biztos vagyok benne, hogy pár ilyen sötét alak után teljesen elmegy az esetlegesen addig még meglevő minimális hajlandósága is...
Nem számítok...
Sajna igazad van.
Bármilyen hirdetésre jelentkezik 300 faszi, annak ellenére, hogy az emberek odaírják: csak pároknak. Szánalmas. Mindegyikük akkora különszámnak tartja magát, akitől azonnal be kell ájulni.
Nagyon ritka a normális ember, sajnos ezen a területen is. (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 25. péntek 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 25. péntek 16:41
Sajna igazad van.
Bármilyen hirdetésre jelentkezik 300 faszi, annak ellenére, hogy az emberek odaírják: csak pároknak. Szánalmas. Mindegyikük akkora különszámnak tartja magát, akitől azonnal be kell ájulni.
Nagyon ritka a normális ember, sajnos ezen a területen is. (Ez egy válasz dr.szumedli üzenetére (2005. 02. 25. péntek 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem is fogsz sok ilyet olvasni, mert sok önző és potyaleső van. tehát elkeseríteni nem akrlak, de semmi jóra ne számíts....
Nem is fogsz sok ilyet olvasni, mert sok önző és potyaleső van. tehát elkeseríteni nem akrlak, de semmi jóra ne számíts....
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 02. 25. péntek 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 25. péntek 10:54

Igen, pont erre gondoltam én is.
Ez a "hát egy kis potya punci jó lenne, de a faszija húzzon a sunyiba" hozzáállás sajnos nagyon jellemző és rettenetesen szomorú. Mi most gondolkozunk, hogy kéne egy párt találni magunknak, mert a régi klasszul működőnek sajnos vége lett, de nem könnyű. Csak úgy belezuhanni más ágyába az nem a mi stílusunk, és bizony hihetetlenül kevés az olyan hirdető, akik szimpatikusak lennének, elfogadható távolságban laknak, ugyanazt szeretnék (nagyjából), mint mi, stb, stb. De a legelszomorítóbb, hogy eddig egyetlen egyszer olvastam csak olyat, aki leírta, hogy mindenki számít és fontos...
Ez a "hát egy kis potya punci jó lenne, de a faszija húzzon a sunyiba" hozzáállás sajnos nagyon jellemző és rettenetesen szomorú. Mi most gondolkozunk, hogy kéne egy párt találni magunknak, mert a régi klasszul működőnek sajnos vége lett, de nem könnyű. Csak úgy belezuhanni más ágyába az nem a mi stílusunk, és bizony hihetetlenül kevés az olyan hirdető, akik szimpatikusak lennének, elfogadható távolságban laknak, ugyanazt szeretnék (nagyjából), mint mi, stb, stb. De a legelszomorítóbb, hogy eddig egyetlen egyszer olvastam csak olyat, aki leírta, hogy mindenki számít és fontos...
Igen, pont erre gondoltam én is.
Hát, nem is érdemlitek meg, hogy olyan jó kis élményeket szerezzetek, mert önzők vagyok...
(Ez egy válasz go-go üzenetére (2005. 02. 24. csütörtök 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 24. csütörtök 21:56

Nem de ilyen nincs a földön,hogy csak lány jönne vendégségbe!
Sajna!:(
Én nagyon élvezném!!Főleg ha látnám is közben!!:)
Nem de ilyen nincs a földön,hogy csak lány jönne vendégségbe!
Lehet,hogy a barátnőm is beadná a derekát!
De ő csak a lánnyal lenne.
Így kicsit gáz!
De nem eröltetem:(
De ő csak a lánnyal lenne.
Így kicsit gáz!
De nem eröltetem:(
Március elején vizsgázom. Nekem akkor egy rohadt kettes is nagyon kéjes lesz :)

Voltunk négyesben és ötösben is. MIND KÉJES!
Az elsőre vagy sokadik alkalomra?
Extázis-sextázis!
Extázis-sextázis!