Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#37   2005. 03. 04. péntek 15:59
dr.szumedli dr.szumedli
Kedves Bi-ge, attól függ mit értesz a pár szó alatt? :))) pár, mint kedves, barátnő, feleség, szerető :) vagy pár, mint akikhez harmadiknak lehet csatlakozni? :)) Egyébként mindegyikre nyitott vaygok, és nem feladós típus:))) Sőt még Gby-nek #33 számú üzijében írt négyes se zavarna, bár 3 nő engem tutira kikészítene, ezért ezzel azért óvatosabban gondsolkodnám... :)))))))))
#36   2005. 03. 04. péntek 01:08
hidrom hidrom
Igazad van, bár akik párt keresnek, nem rendelkeznek valami nagy IQ-val. És mintha ti is ezt tennétek. Akkor meg mit akartok? És nem baszni kell, ahogy fogalmazol, hanem szeretkezni.
#35   2005. 03. 03. csütörtök 22:12
charlie79 charlie79
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

Hiába írkálsz a MI oldalunkon, mindent LÁTOK!!
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 19:56
Hát, hagyni kell őket, had találják meg a foltjukat...
#34   2005. 03. 03. csütörtök 19:56
Before Before VIP
Hát, hagyni kell őket, had találják meg a foltjukat...
#33   2005. 03. 03. csütörtök 19:43
X Törölt felhasználó (18603)
Egy példa: Telefonon beszéltünk 1 párral, mondtam cseréljünk képet és üljünk be valahova beszélgetni. Ől azt mondták, találkozzunk Pesten egy panzióba és egyből dugjunk, őket nem érdekli, hogy mi hogyan nézünk ki,mit akarunk, ők bárkivel BASZNAK! Háát? Nem tudom! Lehet,hogy bennünk van a hiba!!
#32   2005. 03. 03. csütörtök 19:39
Találkoztunk ilyenekkel, akik csak baszni akarnak. Ők azok , akikkel még beszélgetni sem lehet leülni! Ki akar ilyenekkel valamit? Az IQ fontos! NEKÜNK!
#31   2005. 03. 03. csütörtök 19:38
KisCsaládunk KisCsaládunk
Egy picit szabad tamáskodni? Az 'elkapkodásból' is születhet kellemes élmény. Ugyanakkor a hosszas tervezés is lehet zsákutca.

Az pl. igen kellemetlen, ha megvan a közös hang, emberileg nagyon jól alakul a kapcsolat és ezek után derül ki, hogy bizony szexuálisan nem stimmel az együttlét. ... Akkor bizony igen nagy kínba kerül az ember.
#30   2005. 03. 03. csütörtök 19:37
Before Before VIP
Félreértés ne essék, nekem ezzel semmi bajom, ha hasonszőrű pár(oka)t találnak, akkor biztosan jól érzik egymást, csak nekem (nekünk) nem jön be ez a hozzáállás...
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 19:36
Szerintem inkább a szexuális kultúrához van több köze, vannak, akik csak baszni akarnak...
#29   2005. 03. 03. csütörtök 19:36
Before Before VIP
Szerintem inkább a szexuális kultúrához van több köze, vannak, akik csak baszni akarnak...
#28   2005. 03. 03. csütörtök 19:32
Jó lenne, ha sokkal többen gondolkodnának úgy, mint TI! Szerintünk ezt a dolgot nem lehet elkapkodni,illetve az egymást szerető párok nem kapkodják el, de azok, akiknek a kapcsolatuknak mindegy, azok rontanak be ajtóstól a házba! wave wave
#27   2005. 03. 03. csütörtök 16:40
Before Before VIP
Érdekes, de engem egyáltalán nem izgat a négyesen túlmutató létszám.
Egy nagyon aranyos barátnőmml beszélgettünk egyszer erről, őt meg a többes önmagában sem érdekli, ő mondta, hogy "szeretem én a csoportszexet, két fős csoportokban!" :-D
#26   2005. 03. 03. csütörtök 14:34
zeri zeri
Jó lehet a 4-es után rögtön a 6-os is, de a szimpátia megléte után (IMHO) tök fontos jobban megismerni emberileg is a másik párt. Hiszen más emberek, máshogyan reagálnak dolgokra, mást tarthatnak fontosnak, más reakcióik lehetnek dolgokra és meg kell tanulni értelmezni minden kicsi rezdülését a másiknak, hogy a mi reakcióink olyanok legyenek, ami harmonikussá teszi a 4-est. Hiszek abban, hogy ez így működhet és abban is hiszek, hogy megvalósítható. Puszi tuggyakinek :)
#25   2005. 03. 03. csütörtök 10:32
zeri zeri
Kedves BiGe! Pedig néha biz. ki kell mondani :) Hidd el nekem :) Ha az elszántság megvan mind a két párnál, hogy mindig jobb és jobb legyen az összhang, akkor az idővel nagyon kellemes együttléteket fog eredményezni. De ezt Te úgyis tod :) Puszi!
#24   2005. 03. 03. csütörtök 09:52
Ha az a kérdés, 'Mitől kéjes ...', akkor bizony a válasz is egyértelmű. :)
Elsősorban a szexuális összhang az, aminek meg kell lennie. Azért ez műfaji sajátosság. :)
#23   2005. 03. 02. szerda 19:38
Before Before VIP
Hát, igen, esete válogatja.
Akikkel jó barátságba keveredetetek, ott valósznűleg hiányzott a szikra, ami nélkül amúgy se lenne az igazi. Sajnos - ahogy mondtad is - nagyon nehéz megtalálni az "igazit"...
#22   2005. 03. 02. szerda 09:08
Before Before VIP
Hagyjátok már fakemamát, had mondja...
#21   2005. 03. 02. szerda 08:15
'Bűn' annak, akinek nem jut belőle. Az élet egy kellemes szelete annak, aki részese lehet. :)
#20   2005. 03. 02. szerda 07:37
vakeger vakeger VIP
violent violent violent violent violent
#19   2005. 03. 01. kedd 22:03
Before Before VIP
Szerintünk is először a haverkodás, a baráti légkör kialakítása a szempont, programok, esti nagy beszélgetések, aztán ha úgy fordul a hangulat, lehet finoman rátérni a szexre, persze azt is fokozatosan, ahogy a társaság dinamikája diktálja.
Tapasztalatom szerint érdemes a lányokra bízni a vezetést, nekik sokkal jobb az érzékük az ilyen helyzetekhez.
#18   2005. 03. 01. kedd 21:42
Mi Szfvári fiatal pár vagyunk. Mi is négyest szeretnénk. Már több párral is találkoztunk, de nekünk a szimpátia nagyon fontos. Mi az első pár alkalommal max egymás előtti szexet akarunk, párcsere később, de akikkel találkoztunk, azok rögtön szexelni akartak, így nem lett semmi. Nehéz megfelelő párt találni. kerdes

... 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitás ideje: 2005. 02. 19. szombat
Üzenetek: 97db
Utolsó üzenet: 2024. 07. 01. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!