Kedves Bi-ge, attól függ mit értesz a pár szó alatt? :))) pár, mint kedves, barátnő, feleség, szerető :) vagy pár, mint akikhez harmadiknak lehet csatlakozni? :)) Egyébként mindegyikre nyitott vaygok, és nem feladós típus:))) Sőt még Gby-nek #33 számú üzijében írt négyes se zavarna, bár 3 nő engem tutira kikészítene, ezért ezzel azért óvatosabban gondsolkodnám... :)))))))))
Igazad van, bár akik párt keresnek, nem rendelkeznek valami nagy IQ-val. És mintha ti is ezt tennétek. Akkor meg mit akartok? És nem baszni kell, ahogy fogalmazol, hanem szeretkezni.

Hiába írkálsz a MI oldalunkon, mindent LÁTOK!! (Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát, hagyni kell őket, had találják meg a foltjukat...
Egy példa: Telefonon beszéltünk 1 párral, mondtam cseréljünk képet és üljünk be valahova beszélgetni. Ől azt mondták, találkozzunk Pesten egy panzióba és egyből dugjunk, őket nem érdekli, hogy mi hogyan nézünk ki,mit akarunk, ők bárkivel BASZNAK! Háát? Nem tudom! Lehet,hogy bennünk van a hiba!!
Találkoztunk ilyenekkel, akik csak baszni akarnak. Ők azok , akikkel még beszélgetni sem lehet leülni! Ki akar ilyenekkel valamit? Az IQ fontos! NEKÜNK!
Egy picit szabad tamáskodni? Az 'elkapkodásból' is születhet kellemes élmény. Ugyanakkor a hosszas tervezés is lehet zsákutca.
Az pl. igen kellemetlen, ha megvan a közös hang, emberileg nagyon jól alakul a kapcsolat és ezek után derül ki, hogy bizony szexuálisan nem stimmel az együttlét. ... Akkor bizony igen nagy kínba kerül az ember.
Az pl. igen kellemetlen, ha megvan a közös hang, emberileg nagyon jól alakul a kapcsolat és ezek után derül ki, hogy bizony szexuálisan nem stimmel az együttlét. ... Akkor bizony igen nagy kínba kerül az ember.
Félreértés ne essék, nekem ezzel semmi bajom, ha hasonszőrű pár(oka)t találnak, akkor biztosan jól érzik egymást, csak nekem (nekünk) nem jön be ez a hozzáállás...
(Ez egy válasz Before üzenetére (2005. 03. 03. csütörtök 19:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 03. csütörtök 19:36

Szerintem inkább a szexuális kultúrához van több köze, vannak, akik csak baszni akarnak...
Szerintem inkább a szexuális kultúrához van több köze, vannak, akik csak baszni akarnak...
Jó lenne, ha sokkal többen gondolkodnának úgy, mint TI! Szerintünk ezt a dolgot nem lehet elkapkodni,illetve az egymást szerető párok nem kapkodják el, de azok, akiknek a kapcsolatuknak mindegy, azok rontanak be ajtóstól a házba!

Érdekes, de engem egyáltalán nem izgat a négyesen túlmutató létszám.
Egy nagyon aranyos barátnőmml beszélgettünk egyszer erről, őt meg a többes önmagában sem érdekli, ő mondta, hogy "szeretem én a csoportszexet, két fős csoportokban!" :-D
Egy nagyon aranyos barátnőmml beszélgettünk egyszer erről, őt meg a többes önmagában sem érdekli, ő mondta, hogy "szeretem én a csoportszexet, két fős csoportokban!" :-D
Jó lehet a 4-es után rögtön a 6-os is, de a szimpátia megléte után (IMHO) tök fontos jobban megismerni emberileg is a másik párt. Hiszen más emberek, máshogyan reagálnak dolgokra, mást tarthatnak fontosnak, más reakcióik lehetnek dolgokra és meg kell tanulni értelmezni minden kicsi rezdülését a másiknak, hogy a mi reakcióink olyanok legyenek, ami harmonikussá teszi a 4-est. Hiszek abban, hogy ez így működhet és abban is hiszek, hogy megvalósítható. Puszi tuggyakinek :)
Kedves BiGe! Pedig néha biz. ki kell mondani :) Hidd el nekem :) Ha az elszántság megvan mind a két párnál, hogy mindig jobb és jobb legyen az összhang, akkor az idővel nagyon kellemes együttléteket fog eredményezni. De ezt Te úgyis tod :) Puszi!
Ha az a kérdés, 'Mitől kéjes ...', akkor bizony a válasz is egyértelmű. :)
Elsősorban a szexuális összhang az, aminek meg kell lennie. Azért ez műfaji sajátosság. :)
Elsősorban a szexuális összhang az, aminek meg kell lennie. Azért ez műfaji sajátosság. :)
Hát, igen, esete válogatja.
Akikkel jó barátságba keveredetetek, ott valósznűleg hiányzott a szikra, ami nélkül amúgy se lenne az igazi. Sajnos - ahogy mondtad is - nagyon nehéz megtalálni az "igazit"...
Akikkel jó barátságba keveredetetek, ott valósznűleg hiányzott a szikra, ami nélkül amúgy se lenne az igazi. Sajnos - ahogy mondtad is - nagyon nehéz megtalálni az "igazit"...
Hagyjátok már fakemamát, had mondja...
'Bűn' annak, akinek nem jut belőle. Az élet egy kellemes szelete annak, aki részese lehet. :)

Szerintünk is először a haverkodás, a baráti légkör kialakítása a szempont, programok, esti nagy beszélgetések, aztán ha úgy fordul a hangulat, lehet finoman rátérni a szexre, persze azt is fokozatosan, ahogy a társaság dinamikája diktálja.
Tapasztalatom szerint érdemes a lányokra bízni a vezetést, nekik sokkal jobb az érzékük az ilyen helyzetekhez.
Tapasztalatom szerint érdemes a lányokra bízni a vezetést, nekik sokkal jobb az érzékük az ilyen helyzetekhez.
Mi Szfvári fiatal pár vagyunk. Mi is négyest szeretnénk. Már több párral is találkoztunk, de nekünk a szimpátia nagyon fontos. Mi az első pár alkalommal max egymás előtti szexet akarunk, párcsere később, de akikkel találkoztunk, azok rögtön szexelni akartak, így nem lett semmi. Nehéz megfelelő párt találni.