Hát ez a csajszi nem éppen szép, de sztem izgató egy terhes nő.
Imádom őket, de főleg azóta, mióta a párom terhes volt, és csodálatos volt. (Ez egy válasz tyro üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom őket, de főleg azóta, mióta a párom terhes volt, és csodálatos volt. (Ez egy válasz tyro üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sztem lehet!! Van hozzá szerencsém
Sztem izgató. Gyönyörű s szép is!!!

Gyönyörűek a pocakos kismamák. Tegnap láttam egy ilyen szép, fiatal, aranyos kismamát, éppenhogycsak a puncija fölött állt a nadrágja és ki volt az egész hasa, majdnem a melléig. A kismamáknak ilyenkor a melle is szépen dagad, a bimbója is ágaskodik és a punci is vérbő lesz. Gyönyörűek, szeretnivalók. A nejem ilyenkor érezte magát a legjobban, alig várta, hogy teherbe essen. És ilyenkor is nagyon jókat szeretkeztünk.
számomra izgató egy terhes nő látványa,valszeg azért mert mi is emlősök vagyunk és egyetlen egy ösztönös célunk a reprodukció, utódnemzés,és mivel egy terhes nőről sugárzik,hogy képes rá, mármint a megtermékenyülésre, ezért izgatóbbá válnak
Szülés után mi változna? Ha jó volt előtte, jó lesz utána is. A punci rugalmas, visszaáll, legjeljebb, ha símogatod anyuci mellét, jöhet belőle egy kis anyatej. Én kóstoltam is, finom, édes.
(Ez egy válasz mry314 üzenetére (2007. 05. 29. kedd 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 05. 29. kedd 14:08

Először is bocsi, lehet, hjogy nem idevaló a téma, de nem találtam jobb helyet!
A kérdésem:
Babát várunk és arra lennék kíváncsi, hogy szülés után hogyan változik a szexuális együttlét? (Persze a kötelező szünetet betartva, stb.)Ja, személyes tapasztalatokat várok!
A kérdésem:
Babát várunk és arra lennék kíváncsi, hogy szülés után hogyan változik a szexuális együttlét? (Persze a kötelező szünetet betartva, stb.)Ja, személyes tapasztalatokat várok!
Amikor meglátok egy várandós anyukát rögtön rámjön a vágy, nem tudom miért :> De ez nem is baj, akkor is igénylik a jó kis szexet.
ez elég változó, bízd az asszonyra, van amikor le sem tudod vakarni, van amikor az sem jó ha hozzáérsz
Nekem (még) nem, de egyik spanomnak igen.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 24. szombat 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 24. szombat 21:58
Törölt felhasználó (60564)

És olyan élményetek volt, hogy mástól terhes nőt dugtatok? Az sem rossz ám!

Először is bocsi, lehet, hjogy nem idevaló a téma, de nem találtam jobb helyet!
A kérdésem:
A kérdésem:
naná hogy vonzó! Pláne ha tőlem terhes..
Megváltozott a szexuális életünk erre a néhány hónapra,de kellemes volt. Nem voltak vad együttlétek, de meghittebb volt a hangulat .
Nekem valami fantasztikusan vonzóak,csak még legalább egyszer lenne lehetőségem menet közben simogatni a nagy pocakot.
Szerintem nincs benne semmi különös. az az igazság hogy még izgató is. Nekem nagyon beindul a fantáziám bár még egy jódarabig nem akarok gyereket....
A terhesség egy teljesen normális dolog, ha egy férfi szeret egy nőt, szeretni fogja utána is, lehet még jobban is.
attól még vonzhat valakit abban az időben is....
legfeljebb felveszi addig a farkaspózt
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 04. 07. szombat 01:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 07. szombat 01:13

Törölt felhasználó (39340)

Én azt olvastam, h szülés előtti és utáni hat hétben, jobb, ha nincs szex... de én nem tom^^
Én azt olvastam, h szülés előtti és utáni hat hétben, jobb, ha nincs szex... de én nem tom^^
(Ez egy válasz bohpet üzenetére (2007. 03. 30. péntek 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 03. 30. péntek 10:37

Én ha jól emlékszem nőgyógyásztól hallottam, hogy az utolsó napokban egy jó szex ráadásul kifejezetten előnyös is lehet, mert megindíthatja a szülést.
mikor a párom terhes volt,még jobban kivánta a sexet mint nem terhesen,igy hogy jobban kivánta volt egy plussz kisugárzása,és persze ez fokkozta a nemi vágyat bennem is.
Én ha jól emlékszem nőgyógyásztól hallottam, hogy az utolsó napokban egy jó szex ráadásul kifejezetten előnyös is lehet, mert megindíthatja a szülést.
én soha az életben nem hittem hogy ilyet mondok írok de lehet, van egy ismerösöm ő most terhes de gyönyörű nagyon! picit számomra egzotikus is...(fodrász a drága). ő nyírja a hajam... :)