A várandós nők a legszebbek, szexik, vonzóak. A mellük megnő, a bimbó is megváltozik, besötétül egy kicsit, de nemcsak ezért tetszenek, de ezért még jobban. A várandós feleségemet még jobban szerettem, mint általában, alig vártam hogy teherbe essen újra és újra. Te pedig különbenis rendkívül izgalmas nő vagy.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 10:14
Törölt felhasználó (4730698)

Lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő?- ehhez a címhez kapcsolódva kérek válaszokat
kíváncsi vagyok, de csak őszinte véleményekre. Jelenleg állapotos vagyok

Előtte is vonzó voltál és közben is az lehetsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő?- ehhez a címhez kapcsolódva kérek válaszokat

Nekem nagyon bejönnek! Bár csak egyszer..

Akkor itt egy ellentkező vélemény! Én a terhes nőmbe gyermekem anyját láttam, egy törékeny anyukát nem pedig egy kihívást hogy finoman fogalmazzak! Szexuálisan viszont tényleg kívánósabbak a kismamák ilyenkor! Szülés után nagyon izgatóak a telt cicik!

Szerintünk az egyik olyan állapot amikor legszexibb a nő....

Kifejezetten érzéki és izgató egy állapotos Nő
(Ez egy válasz newpair7783 üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 21:47

Szerintünk az egyik olyan állapot amikor legszexibb a nő....
Addig, amig te el nem hiszed magadrol, hogy kivanatos es szep vagy, mindegy ki mit mond! En a felesegemet nagyon melyrol rangattam vissza, sokaig azt hitte, o terhesen egy anyahajo! Aztan, a harmadik terhessegnel elengedte magat, igazi bestia volt!

Szia- bocs valami félrement, nekem nincsenek magammal problémáim
sőt
csak véleményekre vagyok kiváncsi, de értelek teljesen
(Ez egy válasz Stitchi üzenetére (2024. 06. 12. szerda 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 12. szerda 04:45

Addig, amig te el nem hiszed magadrol, hogy kivanatos es szep vagy, mindegy ki mit mond! En a felesegemet nagyon melyrol rangattam vissza, sokaig azt hitte, o terhesen egy anyahajo! Aztan, a harmadik terhessegnel elengedte magat, igazi bestia volt!
örülök hogy ezt gondolod, egyetértek
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 22:18

Törölt felhasználó (4733581)

Kifejezetten érzéki és izgató egy állapotos Nő

Igazi prémium falat egy állapotos Nő! XXXXXXXXXXXXX moderálva!
növekszik a pocim lassan, de a szexet még csak jobban kívánom, a barátnőimnek is tetszem, és a férjemnek is
szóval lehet szexuálisan vonzó, ez a tapasztalat

Imádom a várandós nőket! Felizgat! Ha csak meglátok egy kismamát már attól is merevedésem van!
Teljes mértékben vonzóak a terhes nők. Szerencsére nálunk a szexuális étvágy is nőtt, így nagyon élveztük az áldott állapotot ebből a szemszögből

Természetesen lehet. Duzzadt mellek, duzzadt vérbő punci, megnövekedett szexuális étvágy. Minden kívánatossá teszi a hölgyeket, ez egyértelmű, igaz nem vagyunk egyformák....
Lehet-e?? Ez nem is lehet kérdéses!!! Egyik legszebb és legizgatobb állapot
))

Persze hogy lehet , látványnak is izgató a feszülő mell, pocak , ha még hozzá is lehet férni akkor az egy csodálatos élmény.
nagyon nagyon is

Az egyik legszebb időszakok közé tartozott a terhesség(ek).Kinézetre, vonzalomra, éhségre .. Mi nagyon szerettük és élveztük