Szerintem az egyik legvonzóbbak ilyenkor. Én imádtam egészen az utolsó napig asszonnyal.
Lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő?- ehhez a címhez kapcsolódva kérek válaszokat
kíváncsi vagyok, de csak őszinte véleményekre. Jelenleg állapotos vagyok

Mi is nagyon szerettük ezeket az időszakokat. A legtöbb várandós nő egyszerűen sugárzik, természetesen nem a rosszullétek időszakára gondolok.
Nekem mindig és mindig elő jön, hogy mennyire kívánok egy terhes nőt kielégíteni, magamévá tenni. Valahogy a tudat már maga izgató, mikor az egyik kollégám annó terhes lett akkor vettem észre, hogy most jobban izgatja a fantáziám mint máskor
Természetes hogy izgató ilyenkor is , és várandósan még jobban is kívánják a sexet . Legalábbis nálunk így volt .
Nekem nagyon tetszik,nem volt benne részem,de biztosan nagyon izgató.
Lehet. Szabadon fel lehet tolteni oket. Raadasul jol is jon egy jokora vastag farok az izomlazitashoz. A duzzadt puncijuk is nagyon gusztusos.
A legszebb ilyen állapotban a női test, szexi és nagyon vonzó tud lenni! A párom mikor terhes volt ekkor voltunk a leg aktívabbak ímádtam vele szexelni . Jó lenne még egyszer egy terhes hölgyel együtt lenni!
naná hogy lehet
az is nekem is , férjemnek is bejön.

A leg szexibb és vonzobb! Imádom az áldott állapotban lévő hölgyeket.
A nejem terhességei alatt sokkal kívánósabb volt, szenvedélyesebb és önfeledtebb együttléteink voltak. Engem megbabonáz a nők áldott állapotának testi mivolta, csoda rájuk nézni. Szóval igen, lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő

Mosolygott. De mielőtt eljöttem volt egy érkező srác aki azt mondta a recepción inkább többet várakozik csak hozzá kerülhessen. Úgy látszik sok pasinak bejön.
(Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2023. 12. 27. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szexi tud lenni egy várandós anyuka, a páromat is sokat kényeztettem míg vártuk a gyermeket, nagyon imádni való egy finom várandós test finom illata van....és a szex is különös vele.
Mit szólt? Nem volt balhét belőle?
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2023. 12. 27. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 11:39

Múltkor fodrásznál voltam pont egy terhes csajhoz kerültem. Beszélgettünk kb 7 hónapos terhes volt akkor. Amikor végzett észrevette hogy áll a farkam nem bírtam magammal. Kb 35-40 éves csak barna göndör haj, nagy mellek, nagy has, közepes popsi...
Múltkor fodrásznál voltam pont egy terhes csajhoz kerültem. Beszélgettünk kb 7 hónapos terhes volt akkor. Amikor végzett észrevette hogy áll a farkam nem bírtam magammal. Kb 35-40 éves csak barna göndör haj, nagy mellek, nagy has, közepes popsi...
nagyon
Feleségem a 9. Hónapban van, nagyon bejön, az egyébként se kicsi mellei még nagyobbak lettek. A szexxel óvatosan kell, de szinte minden nap leszop és a mellein végzek. Szerintem sokkal szenvedélyesebb mint korábban.
Nekem nagyon tetszenek a terhes nők!Imádtam mikor a feleségem kismama volt.Nekem nagyon kívánatos egy kismama.
Egy nő terhesen a legszebb és a legvonzóbb. Szexuálisan a legaktívabb időszaka volt a házasságunknak. Most is megnézem a terhes nőket és mindig merevedésem van.
Nálunk, most kezd kerekedni a pocak. A mellei már szépen duzzadnak, a bimbók egyfeszt feszesen állnak. Illetve most kezd besötétedni. Imádom!!