Nekem nagyon tetszenek a terhes nők!Imádtam mikor a feleségem kismama volt.Nekem nagyon kívánatos egy kismama.
Feleségem a 9. Hónapban van, nagyon bejön, az egyébként se kicsi mellei még nagyobbak lettek. A szexxel óvatosan kell, de szinte minden nap leszop és a mellein végzek. Szerintem sokkal szenvedélyesebb mint korábban.
nagyon
Múltkor fodrásznál voltam pont egy terhes csajhoz kerültem. Beszélgettünk kb 7 hónapos terhes volt akkor. Amikor végzett észrevette hogy áll a farkam nem bírtam magammal. Kb 35-40 éves csak barna göndör haj, nagy mellek, nagy has, közepes popsi...
Mit szólt? Nem volt balhét belőle?
(Ez egy válasz photoshooting üzenetére (2023. 12. 27. szerda 11:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 27. szerda 11:39

Múltkor fodrásznál voltam pont egy terhes csajhoz kerültem. Beszélgettünk kb 7 hónapos terhes volt akkor. Amikor végzett észrevette hogy áll a farkam nem bírtam magammal. Kb 35-40 éves csak barna göndör haj, nagy mellek, nagy has, közepes popsi...
Nagyon szexi tud lenni egy várandós anyuka, a páromat is sokat kényeztettem míg vártuk a gyermeket, nagyon imádni való egy finom várandós test finom illata van....és a szex is különös vele.
Mosolygott. De mielőtt eljöttem volt egy érkező srác aki azt mondta a recepción inkább többet várakozik csak hozzá kerülhessen. Úgy látszik sok pasinak bejön.
(Ez egy válasz Kingácska üzenetére (2023. 12. 27. szerda 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
A nejem terhességei alatt sokkal kívánósabb volt, szenvedélyesebb és önfeledtebb együttléteink voltak. Engem megbabonáz a nők áldott állapotának testi mivolta, csoda rájuk nézni. Szóval igen, lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő

A leg szexibb és vonzobb! Imádom az áldott állapotban lévő hölgyeket.
naná hogy lehet
az is nekem is , férjemnek is bejön.

A legszebb ilyen állapotban a női test, szexi és nagyon vonzó tud lenni! A párom mikor terhes volt ekkor voltunk a leg aktívabbak ímádtam vele szexelni . Jó lenne még egyszer egy terhes hölgyel együtt lenni!
Lehet. Szabadon fel lehet tolteni oket. Raadasul jol is jon egy jokora vastag farok az izomlazitashoz. A duzzadt puncijuk is nagyon gusztusos.
Nekem nagyon tetszik,nem volt benne részem,de biztosan nagyon izgató.
Természetes hogy izgató ilyenkor is , és várandósan még jobban is kívánják a sexet . Legalábbis nálunk így volt .
Nekem mindig és mindig elő jön, hogy mennyire kívánok egy terhes nőt kielégíteni, magamévá tenni. Valahogy a tudat már maga izgató, mikor az egyik kollégám annó terhes lett akkor vettem észre, hogy most jobban izgatja a fantáziám mint máskor
Mi is nagyon szerettük ezeket az időszakokat. A legtöbb várandós nő egyszerűen sugárzik, természetesen nem a rosszullétek időszakára gondolok.
Lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő?- ehhez a címhez kapcsolódva kérek válaszokat
kíváncsi vagyok, de csak őszinte véleményekre. Jelenleg állapotos vagyok

Szerintem az egyik legvonzóbbak ilyenkor. Én imádtam egészen az utolsó napig asszonnyal.
De meg mennyire lehet vonzó sőt

Gyönyörű, szexi nő vagy! Szerintem nagyon sokan örülnénk hónapról hónapra egy szexi fotósorozatnak, albumnak hogy öszintén elmondhassuk, egyre izgatóbb, egyre vonzóbb vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 06. 06. csütörtök 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 06. csütörtök 10:14

Törölt felhasználó (4730698)

Lehet szexuálisan vonzó egy terhes nő?- ehhez a címhez kapcsolódva kérek válaszokat
kíváncsi vagyok, de csak őszinte véleményekre. Jelenleg állapotos vagyok