IMHO!
Hülye kérdésre hülye válasz... Miért NE lehetne egy terhes nő vonzó? Szerintem az, sőt sokkal több gyengédséget vált ki egy férfiból, mert ugye önkéntelenül vigyázni akarunk...
Hülye kérdésre hülye válasz... Miért NE lehetne egy terhes nő vonzó? Szerintem az, sőt sokkal több gyengédséget vált ki egy férfiból, mert ugye önkéntelenül vigyázni akarunk...
lehet nagyon vonzo de a végen vigyazni kell
persze miért ne.sok mindenki keresi a párját.
(Ez egy válasz e-men üzenetére (2008. 03. 21. péntek 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 12:57

Sziasztok!
Kedves férfitársaim.. megismerkednétek egy nővel úgy, hogy van kettő gyermeke és a harmadikkal, pedig várandós...
Kedves férfitársaim.. megismerkednétek egy nővel úgy, hogy van kettő gyermeke és a harmadikkal, pedig várandós...
Sziasztok.
Két gyermekem van és a feleségemmel végig szexeltünk a terhesség alatt.A kérdésem az hogy a gyerek érez e valamijen gyönyört az anya orgazmusa közben.
Két gyermekem van és a feleségemmel végig szexeltünk a terhesség alatt.A kérdésem az hogy a gyerek érez e valamijen gyönyört az anya orgazmusa közben.
Sziasztok!
Én 2 gyermeket szültem már, és bizony szexuális életet éltem terhesség alatt is. Az én szemszögemből nem tudom, kívánatos e egy kismama, de ha engem kívánt a párom akkor, akkor biztos kívánatos tud lenni a kismama.

Szerintem ez például elég vonzó

Nekem eddig semmi gondom nem volt ezzel. Két gyermekem van és remekül működött a dolog. De most várjuk a harmadikat, és hozzá nem tudnék nyúlni. Úgy hogy nincs szex. Az igazsághoz az is hozzá tartozik hogy a harmadikat én nagyon nem akartam, de ő úgy intézte hogy összejöjjön. Rettenetesen haragszom rá..
Szerintem az a NŐ aki tetszik nekünk ,és vonzódunk hozzá,kismamaként még kívánatosabb. De ha nem jön be akkor mindegy ,mert ettől nem lesz vonzóbb számunkra.
Abszolúte!gyönyörű és vadito tud lenni egy kismama!
nekem a nejem sokkal érzékenyebb volt akkor mindenre!akár egy simpgatásra is!
nekem a nejem sokkal érzékenyebb volt akkor mindenre!akár egy simpgatásra is!
Sajnálattal tapasztalom, hogy kevés olyan tagja van a goldengate-nek, akik rajonganak a terhes nőkért.Én egy vagyok abból a kevésből és baromi jó lenne a témát életben tartani.Írjon aki hasonló hullámhosszon mozog!Üdv mindenkinek!
Szerintem gyönyörű egy terhes nő. Azt sajnálom, hogy amikor a nejem pocakos volt, nem csináltam róla sokkal-sokkal több képet
Szerintem egy nő terhesen a legnőiesebb, ilyenkor az intim testrészei szinte kivirulnak és gyönyörűek.Engem nagyon felizgat ha egy kismamát látok akár ruhában vagy anélkül.
Szerintem ez a csaj nemterhesen sem szép
(Ez egy válasz tyro üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem nagyon tetszenek az állapotos nők. Nem akarom én őket megd..ni,de nagyon szívesen simogatnám,csókolgatnám az igazán ápolt kismamákat. Ha elhagyja magát az viszont nagyon kellemetlen tudna lenni.
Nem tehetek róla nálam ez gyári hiba, de naon gerjedek a terhes ..ill állapotos csajokra...
Szerintem a legszebb időszak, nekem már volt 2X-is részem benne (természetesen a nejemmel)!
Mit is mondjak...alig gyöztem energiával (félelmetes volt az kedvesem
)!

Meztelenül állt modellt egy fotóhoz Milla Jovovich amerikai színésznő, aki novemberre várja az első gyermekét. A fotóval egy jótékonysági árverésre kívánja felhívni a figyelmet.
"Most, hogy gyereket várok, egyszerűen imádom a testemet" - vallotta be az interjúban Jovovich. "Végre van mellem és fenekem, nem vagyok csupa izom. Úgy nézek ki, mint egy egészséges orosz parasztlány. Igaz, ehhez tizenöt kilót kellett híznom."
"Most, hogy gyereket várok, egyszerűen imádom a testemet" - vallotta be az interjúban Jovovich. "Végre van mellem és fenekem, nem vagyok csupa izom. Úgy nézek ki, mint egy egészséges orosz parasztlány. Igaz, ehhez tizenöt kilót kellett híznom."

Üdvözlet
Esetleg ebben a témában van valakinek képgyűjteménye amit megosztana velem? Az írjon,előre is köszönöm
Esetleg ebben a témában van valakinek képgyűjteménye amit megosztana velem? Az írjon,előre is köszönöm