63 vagyok,40 éve együtt a párommal.Heti két alkalommal szexelünk,50 áves koromig minimum heti háromszor.
Mi akkor is szeretkezünk és 3-4 orgazmusunk is van. (fejenként...)
Őszintén irígylem azokat az embereket, akiknek ennyi energiájuk van, nemhogy fiatalon, de túl a 6. x-en... (Ez egy válasz debrecenipar üzenetére (2012. 10. 07. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 07. vasárnap 12:51
Őszintén irígylem azokat az embereket, akiknek ennyi energiájuk van, nemhogy fiatalon, de túl a 6. x-en... (Ez egy válasz debrecenipar üzenetére (2012. 10. 07. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Mi nem vagyunk idősebbek, de ha nincs menstruáció, akkor minden nap szexelünk. Legalább 2-3 orgazmusunk van.
Én 66 vagyok, kisportolt izmos testtel a párom hússzal fiatalabb nagyon szexi ! Heti 1-2 alkalommal vagyunk együtt de akkor ő 4-5 orgazmust is megél, mert el tudom húzni simán egy óráig a szeretkezést! Évente egy két alkalommal van lehetőségem, 20 körüli lányokkal szeretkezni és mindig nagyon hálásak a hosszan tartó élvezetes szexért. Úgy veszem észre, sokan vannak az idősebb pasikat kedvelő hölgyek:
Sziasztok!!! Mi 12éve vagyunk együtt a párommal, én 40 voltam ő 28 mindenap szeretkeztünk és töbször is ugy h reggel este, de sajnos a párom lett most 40 én 52 és teljesen ellaposodott a sex mert neki most már elég havi 2-3 alkalom, igy kénytelen vagyok titokban barátnőt keresni tartani, most egy 23éves kis aranyos csajszival is tartom a kapcsolotot!!!
mi az hogy vén?

Nem tudod? aki már elmúlt 120 éves de még mindig fickós
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 24. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 24. péntek 18:46

Törölt felhasználó (897692)

mi az hogy vén?

és a csajoknál?
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 02. 24. péntek 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 02. 24. péntek 20:31
Törölt felhasználó (1500722)

Nem tudod? aki már elmúlt 120 éves de még mindig fickós

A szex nem életkorhoz kötött

Az anyós 70 én 56 éves. Ha a heti 4x alkalom nincs meg akkor megkérdezzük egymástól, csak nem mással is voltál?
Lány szerepet kedvelő bi pasi vagyok,férfiakban és is a nálam idősebb,érett pasikat kedvelem.

sziasztok...ezt én is tanusithatom...vol hogy azt se nézték ki hogy fel áll utána meg hogy nem gondoltuk nahát a te korodba
Igen az idősebbek nem kapkodnak, megadják a módját. Csak ugye mindenki a kort nézi.
Őszintén be kell valljam, megszégyenültem. Még a múlt évben összefutottunk egy régi kollégával és a párjával. (56-50 évesek) Nem gondoltam volna, hogy estére már az ágyukban kötünk ki. Hihetetlen milyen gyorsan megszédítette a feleségem, pedig nem adja magát könnyen. Az 50-es nővel nővel fantasztikus volt a szex, még az a kis narancsbőr is eltörpült mellette. Szeretem elhúzni az aktust nem az 5-10 perces gyorstüzelő vagyok, de a kolléga rám vert. Vagy kétszer annyi ideig döngette az asszonykámat aki utána percekig nem bírt lábra állni. Utána napokig nem engedett a puncihoz mert izomláz gyötörte. Szóval leesett az állam. Gyenge maszatolásra számítottam közben meg..............hát igen, tudnak még az öreg rókák.
Idősek nagy része már potencianövelővel támad így egyértelműen tovább bírják
nők meg 40+osan lesznek újra "ribancok" és ez akár 70 éves korukig is simán eltrart ezért is van swinger bulikban annyi 55+os nő.
nők meg 40+osan lesznek újra "ribancok" és ez akár 70 éves korukig is simán eltrart ezért is van swinger bulikban annyi 55+os nő.
Párom 51 éves pasi, jól tartja magát, ráadásul minden potencianövelő nélkül olyan brutál állat simán kenterbeveri a fiatalabb volt pasijaimat, hogy néha (szexuálisan túlfűtött létemre) nem bírom.
17 év van köztünk. Heti 6 a minimum, van, hogy napi 2.
<3

51 vagyok párom 50. Naponta szexelünk és nem 2 perces meneteket.
én 46 leszek,párom 44 lesz,de nem bírja,szívesen kényeztetnék én is valami friss pipihúst vagy egy idősebb milfet
Sajnos én a saját feleségemmel, csak kb.havonta vagyunk együtt. Az is csak maszatolás szinten. Állítólag még ez is sok neki.
bocs Te mennyi idős vagy
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 26. péntek 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 26. péntek 17:15
Törölt felhasználó (4298102)

Őszintén be kell valljam, megszégyenültem. Még a múlt évben összefutottunk egy régi kollégával és a párjával. (56-50 évesek) Nem gondoltam volna, hogy estére már az ágyukban kötünk ki. Hihetetlen milyen gyorsan megszédítette a feleségem, pedig nem adja magát könnyen. Az 50-es nővel nővel fantasztikus volt a szex, még az a kis narancsbőr is eltörpült mellette. Szeretem elhúzni az aktust nem az 5-10 perces gyorstüzelő vagyok, de a kolléga rám vert. Vagy kétszer annyi ideig döngette az asszonykámat aki utána percekig nem bírt lábra állni. Utána napokig nem engedett a puncihoz mert izomláz gyötörte. Szóval leesett az állam. Gyenge maszatolásra számítottam közben meg..............hát igen, tudnak még az öreg rókák.
Sziasztok. Mi 42.ffi 43 nő. Pár vagyunk. Szülés után. Megvagyok vadulva. A párom potens elég nagy mérettel. De ha beimdulok . . 2.3.4.pasi is elférne rajtam. Pláne Anal ba. Amitt azelőtt nem is nagyon szerettem. Most éppen 3 ikat keresünk. De csak 55.60 as pasit. Vagy párt. Egyszerűen kell a sex. De. Nagyon.