Minden nő 45 éves kora után lesz igazán nagy ribanc 45-től 70ig szex bárhol bármikor
Izgató amit írtok. Tetszik...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 01. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 01. hétfő 12:07
Törölt felhasználó (4500542)

Sziasztok. Mi 42.ffi 43 nő. Pár vagyunk. Szülés után. Megvagyok vadulva. A párom potens elég nagy mérettel. De ha beimdulok . . 2.3.4.pasi is elférne rajtam. Pláne Anal ba. Amitt azelőtt nem is nagyon szerettem. Most éppen 3 ikat keresünk. De csak 55.60 as pasit. Vagy párt. Egyszerűen kell a sex. De. Nagyon.
Sajnos Somogyban lakom.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 01. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 01. hétfő 12:07

Sziasztok. Mi 42.ffi 43 nő. Pár vagyunk. Szülés után. Megvagyok vadulva. A párom potens elég nagy mérettel. De ha beimdulok . . 2.3.4.pasi is elférne rajtam. Pláne Anal ba. Amitt azelőtt nem is nagyon szerettem. Most éppen 3 ikat keresünk. De csak 55.60 as pasit. Vagy párt. Egyszerűen kell a sex. De. Nagyon.
Lemaradt egy "m". Helyesen: Nem olvastam izgatóbb megszólalást mostanában! A profilkép is tetszik.
nekem is van két női ismerősöm (48 és 51 évesek) akik be akarják "pótolni" az elmulasztott éveket
Az idősebbnek több fickőja is volt fiatalabb korában - amiről tudok kb 12-13
Az egyiknek a főnokével van viszonya - előtte próbálkozott 1-2 más idegennel is, míg a másiknak "magas pozícióban" lévője van.
Szerintem a jelenlegi helyzetben csak "strigulák"
Az idősebbnek több fickőja is volt fiatalabb korában - amiről tudok kb 12-13
Az egyiknek a főnokével van viszonya - előtte próbálkozott 1-2 más idegennel is, míg a másiknak "magas pozícióban" lévője van.
Szerintem a jelenlegi helyzetben csak "strigulák"

47 éves vagyok, 3 éve van szeretőm, aki 29 éves volt a megismerkedésünkkor. Férjezett és gyermeke is van, de csodás, odaadó szerető
Nekem is volt kalandom idősebb hölggyel. nagyon jó volt. Elmondhatom hogy sok fiatal nem olyan vad és szenvedélyes... És szívesen csatlakoznék akár mikor idősebb hölgyhöz....
azt hiszem h. nagyfater megnyalná a sót , 90 éves és mar felügyeletre szorul , nem ismeri mar meg a csaladot se csak ritkán , a gondozónőnek meg mar a leanyanak (akit nem ismer meg) is felajanljotta magat vagy a lehetőséget h. fogjak meg neki
Sziasztok. Mi L47 F40 éves házaspár vagyunk és nagyon vonzodunk mindketten a 60+ korosztályhoz!
Nejem nem rég töltötte be a 45 öt nagyon várom az elkovetkezendő napokat éveket
(Ez egy válasz Harkányban nyaraló pasi üzenetére (2021. 03. 01. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 01. hétfő 13:45

Minden nő 45 éves kora után lesz igazán nagy ribanc 45-től 70ig szex bárhol bármikor
Ebben nagyon nagy igazad van!
(Ez egy válasz istvan50 üzenetére (2021. 02. 24. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 24. szerda 21:27

Igen az idősebbek nem kapkodnak, megadják a módját. Csak ugye mindenki a kort nézi.
Én nyalom rendesen, akár naponta többször is, szerencsére van nyalnivaló és igény is...