Szerintem kicsit lassabban ,ritkábban , de sokkal jobb minőségben csinálja az ember 40 felett!!!
Mi negyvenesek vagyunk és nekünk is az a tapasztalatunk hogy most tudja az ember milyen az igazi szex
igy igaz
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 11:10
Törölt felhasználó (53426)

Szerintem kicsit lassabban ,ritkábban , de sokkal jobb minőségben csinálja az ember 40 felett!!!
Mostanra értem be,hogy elmúltam negyven.Mindent szeretek és már nincs tabu a szexben számomra.Az élvezéseim pedig sokkal erőteljesebbek,igaz már egy is elég de az legyen fergetegesen jó.
Én csinálnám naponta többször is ,ha lenne kivel
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 28. csütörtök 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 28. csütörtök 11:10
Törölt felhasználó (53426)

ismerkedjunk meg
(Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 06. 30. szombat 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Valahol olvastam,hogy a 40 évet megélt bimbós"havasvirág",melegágyat s sok alsó belocsolást kiván./Alkalmanként keményfa-szú megtámadja,de nem kell ellene védekezni!/ Kertész legény az seg-git is szakszerűen ápolni.

Szerintem egy kicsit rikabban, de annal nagyobb elvezettel,nagyobb tapasztalattal..........
A tapasztalat,nagyon sokat lendít ezen a dolgon.Én már tudom!!
Ha eljuttok addig, megtudjátok. Nagyon jó, egyre jobb.
Merre élsz ?
(Ez egy válasz Gabror üzenetére (2007. 06. 30. szombat 13:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem lenne rosz egy ilyen lehetöség .
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 06. 30. szombat 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 06. 30. szombat 14:29
Törölt felhasználó (48478)

Valahol olvastam,hogy a 40 évet megélt bimbós"havasvirág",melegágyat s sok alsó belocsolást kiván./Alkalmanként keményfa-szú megtámadja,de nem kell ellene védekezni!/ Kertész legény az seg-git is szakszerűen ápolni.

Többet maszturbálunk külön külön. Már első "haggyá" után hagy is, pedig...
Simán!!!

Mindig is vonzottak az érett nők.Én a 30-as,40-es orosztályra voksolok.Ezek a hölgyek"értékelik"(nem anyagilag értettem)a tartalmas,tabumentes sexet és talán jobban is élvezik.Persze,a férfin múlik,hog mit tud kihozni a partneréből.
Szia Havasvirag!
Meg nam lattalak, de a farkamhoz nyulok es elkepzellek.
40-es no lehetsz, aki kituno szereto. En meg nem vagyok annyi (36), de a te hozzaerto kezedre, szadra es testedre vagyom.
Csok, ahova szeretned,
Szabi (Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 07. 06. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg nam lattalak, de a farkamhoz nyulok es elkepzellek.
40-es no lehetsz, aki kituno szereto. En meg nem vagyok annyi (36), de a te hozzaerto kezedre, szadra es testedre vagyom.
Csok, ahova szeretned,
Szabi (Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 07. 06. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Az van, hogy egyre inkabb egoista modon hasznaljuk egymast a szexre. A maximalis elvezetet akarjuk kifacsarni a masik aktiv kozremukodesevel. Legutolso ilyen kiserlet oralis kielegites egy szalloda folyosojan.
Nehezen kezdik el és utánna nem akarják abbahagyni
Szerinet, ahogy telik az ido, a mennyiseg lassan atalakul minosegge, tobb a tapasztalat, es oldodnak a gatlasok
Jó a téma! Szerintem 40körül az ember teljesen érett és kellően tapasztalt, hogy a párjának és önmagának is a legtjobbat-legtöbbet nyujtsa. Az bizonyos, hogy a hölgyek melle nem olyan mint 16-18 éves korukban de legalább nem veri ki a protkót a számból. Az ember szerencsés és olyan párja van aki vigyázott magára ( itt nem megszállott fitneszszukákra gondolok ) akkor talán ez a szexuálisan legédesebb időszak.