hááááát...
hogy a 40-esek, hogy csinálják azt nem tudom, ****ha nem tudod hogy csinálják, akkor minek írsz bele??? MmePrune
hogy a 40-esek, hogy csinálják azt nem tudom, ****ha nem tudod hogy csinálják, akkor minek írsz bele??? MmePrune
Lehet unalmas amit írok ,de szerintem így van: Egy ápolt ,bátor 40-es NŐ aki mindent tud a szexről egy FŐNYEREMÉNY!
Akkor te még nem vagy ebbe a korba,ha én kétt hétig nem dugok,akkor a minőség nálam csak 1 perc de az kurva gyorsan a minőség meg már rá ér másnap
(Ez egy válasz micicica üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 11:27

Teljesen egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy a szex ebben a korban csak és kizárólag a minőségre megy.
Azzal kár 40 évet várni, én kb. 23- 25 évesen hagytam fel a mennyiségvadászattal...
(Ez egy válasz micicica üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 11:27

Teljesen egyetértek. Annyit tennék hozzá, hogy a szex ebben a korban csak és kizárólag a minőségre megy.
(Ez egy válasz SZÁSA64 üzenetére (2008. 03. 23. vasárnap 06:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 23. vasárnap 06:21

A 40 sek ugy csinálják mint a 20sok annyi külőmbséggel hogy nagyobbakat élveznek
A 40 sek ugy csinálják mint a 20sok annyi külőmbséggel hogy nagyobbakat élveznek
figyusztok, ötleteket gyüjtök eppen, erdekelne, h nektek mit jut eszetekbe.....?!
szeretek vibratorokkal jatszadozni, de mindig keresem az ujabb ötleteket, hogy mivel kenyeztethetnem meg magam (mivel uj kepekre is keszülök)?!
jöhet minden, a banantol kezdve az üvegig....?!
köszi
szeretek vibratorokkal jatszadozni, de mindig keresem az ujabb ötleteket, hogy mivel kenyeztethetnem meg magam (mivel uj kepekre is keszülök)?!
jöhet minden, a banantol kezdve az üvegig....?!
köszi

Bocsánat de félreértjük egymást értem én amit te irsz és egyettértek veled
.Én személy szerint egy fiatal csajal nem akarok tartós kapcsolatott,velük elég a "futó kaland"

Ha 15 évvel fiatalabb csajjal kavarnék azért lecsuknának!
)))))))))
Persze 15 éves koromban egy 16 éves érett nő nagyon bejött, de most azthiszem generációs problémák lennének. Azért majd 45 éves koromban már érdekesebb lesz a kérdés, mert egy 30 éves nő...na mindegy az még 14 év.
))

Persze 15 éves koromban egy 16 éves érett nő nagyon bejött, de most azthiszem generációs problémák lennének. Azért majd 45 éves koromban már érdekesebb lesz a kérdés, mert egy 30 éves nő...na mindegy az még 14 év.

Hát ha én 15 ével fitalabb csajt akarnék azért fizetnem kellene
igaz volt rá példa hogy nem sajnáltam rá a pénzt

Én is 45 vagyok és volt már 40 feletti nővel dolgom,talán a türelmesség,és tapasztalat az ami több

Olvasva a hozzászólásokat azt veszem észre, hogy mindkét nem 40-es korra érik be igazán és többen is írták, hogy nem gond egy 40-es nőnek egy fiatalabb pasival. De kedves hölgyeim árulják már el, hogyan vezet az út egy 30-as korosztályú hapsinak, egy 40-es nő ágyába, mondjuk aki csak sex-re vágyik? Mert a korábban leírtak azt sugallaják , hogy minden negyvenes nő harmónikus kapcsolatban él idősebb vagy fiatalabb párjával és sehol egy olyan hölgy aki csak flörtölne illetve sexelne. Jómagam is úgy vélem egyébként, hogy a 40 körüli nők nők igazán akkorra érnek be. De hogyan lehet velük testi-lelki kapcsolatot létesíteni?
Már nem nagyon emlékszek a huszas éveimre, de a mostani éveimet egy életre megjegyzem!

Jó a téma! Szerintem 40körül az ember teljesen érett és kellően tapasztalt, hogy a párjának és önmagának is a legtjobbat-legtöbbet nyujtsa. Az bizonyos, hogy a hölgyek melle nem olyan mint 16-18 éves korukban de legalább nem veri ki a protkót a számból. Az ember szerencsés és olyan párja van aki vigyázott magára ( itt nem megszállott fitneszszukákra gondolok ) akkor talán ez a szexuálisan legédesebb időszak.
Szerinet, ahogy telik az ido, a mennyiseg lassan atalakul minosegge, tobb a tapasztalat, es oldodnak a gatlasok
Nehezen kezdik el és utánna nem akarják abbahagyni
Az van, hogy egyre inkabb egoista modon hasznaljuk egymast a szexre. A maximalis elvezetet akarjuk kifacsarni a masik aktiv kozremukodesevel. Legutolso ilyen kiserlet oralis kielegites egy szalloda folyosojan.
Szia Havasvirag!
Meg nam lattalak, de a farkamhoz nyulok es elkepzellek.
40-es no lehetsz, aki kituno szereto. En meg nem vagyok annyi (36), de a te hozzaerto kezedre, szadra es testedre vagyom.
Csok, ahova szeretned,
Szabi (Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 07. 06. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Meg nam lattalak, de a farkamhoz nyulok es elkepzellek.
40-es no lehetsz, aki kituno szereto. En meg nem vagyok annyi (36), de a te hozzaerto kezedre, szadra es testedre vagyom.
Csok, ahova szeretned,
Szabi (Ez egy válasz havasvirag üzenetére (2007. 07. 06. péntek 19:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindig is vonzottak az érett nők.Én a 30-as,40-es orosztályra voksolok.Ezek a hölgyek"értékelik"(nem anyagilag értettem)a tartalmas,tabumentes sexet és talán jobban is élvezik.Persze,a férfin múlik,hog mit tud kihozni a partneréből.
Simán!!!