Kedves TOM ! Nagyon nyerő számomra ez a dalocska,föleg nagyon e témához illő ki kellene elemezni minden sorát,csak ehhez sok idő kellene.Az utolsó sor ami nagyon megérintett.Ez a lelkem mélyében hatolt.Pussz..

Teljesen egyetértek veled. Az igazi ínyencségekre én is ebben a korban jöttem rá.És szerencsére partnerem is van ebben,és nem is akármilyen...
(Ez egy válasz Marikadr üzenetére (2005. 02. 24. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 24. csütörtök 18:22

Elmondanám,hogy az igazi Szex ebben a korban ért el.Csak annyit tudok hozzászólni ez a kor az amikor az ember ki tud bontakozni és az elmult évek jó és rossz tapasztalatai után teljes tud lenni mindenben.Persze meg kell találni hozzá a megfelelő partnert. "ÉLD AZ ÉLETET".

Érdekelnének az ínyencségeid!
Szívesen megosztanám Veled a tapasztalataimat!:
:)))
joe (Ez egy válasz cirmos üzenetére (2005. 02. 24. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 02. 24. csütörtök 19:35
Szívesen megosztanám Veled a tapasztalataimat!:
:)))
joe (Ez egy válasz cirmos üzenetére (2005. 02. 24. csütörtök 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Teljesen egyetértek veled. Az igazi ínyencségekre én is ebben a korban jöttem rá.És szerencsére partnerem is van ebben,és nem is akármilyen...
Részemről teljes az egyetértés,tök jó a hozzászólásod. Pussz...
Köszi az észrevételt.Pusz...
Hello! Ébresztő! Nehogy azt mondjátok, hogy ennyire nincs élet 40-50 fölött. Ne adjuk meg senkinek az örömet, hogy ezt gondolja. Pedig egyszer mindenki lesz 40-50 éves. Mi legalább már megéltük, megéljük, a többiek még nem biztos. Hajrá 40-50 évesek. Szabadok vagytok, mindent bele. Nektek már nincs "félnivalótok"! Csak élvezni kell! Na jó szórakozást!
Hát gyerekek, engem nagyon vonzottak a 40-es nők, de a 6dik után rájöttem, hogy nem jobbak....vagy pechem volt!
Peched volt. Totál mind1 a kor. A tűz számít. Lesz az én nejem is negyvenes, nem hinném, h. onnantól kezdve megtörne az intim együttléteink varázsa. (Ha már ennyi időt kibírt velem és még mindig jó)
(Ez egy válasz T.E. üzenetére (2005. 03. 01. kedd 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 01. kedd 14:53

Hát gyerekek, engem nagyon vonzottak a 40-es nők, de a 6dik után rájöttem, hogy nem jobbak....vagy pechem volt!

Bár még csak 30 múltam, a Kedvesem viszont 40... és hát hm... hogy is mondjam: MENNYEI!!
Úgy gondoltam előbbre hozom e topicot mivel passzol témában a korkülönbség témához...
Vagy mégsem?
(Mondjuk a 49-es hozzászólásom már tárgytalan...)
Vagy mégsem?

(Mondjuk a 49-es hozzászólásom már tárgytalan...)
Vége...
No problem!
Túlélem..
Pedig Ő csak a Kedvesem volt, a Férjemmel már rég külön élünk.
Túlélem..
Pedig Ő csak a Kedvesem volt, a Férjemmel már rég külön élünk.
Szerintem a 40 sek ugy csinálják mint a 30 sok
A tapasztalat az, hogy ha elárulom /és miért ne / a koromat pl.egy 25-30 körüli pasinak,rögtön az a reakciója,hogy huuu....épp ezt a korosztályt szeretem!! Nos, 40es nőcik,azt hiszem mi vagyunk a nyerők!! :)
Szia tuzangel!
A negyvenesek nagyon jók ez biztos.
üdv Szása
A negyvenesek nagyon jók ez biztos.
üdv Szása
Igen,tudom :)
"A szépség és az ifjúság csak a kötőknek hű útitársai: bennünket, közönséges halandókat legfeljebb egy kurta évszakra látogatnak meg." /France/
És Rajtunk múlik milyen hosszú lesz az "évszak"....
És Rajtunk múlik milyen hosszú lesz az "évszak"....
király!!!!!!

mit szoljanak a hatvanasok??? Biztos, hogy a negyvenes jobb??? ezt kétlem!!Vélemény????