Jó gyorsan
jobban mint a 10-en és 20-a évesek::::
Speciel én úgy,2o évvel ezelőtt!Legfeljebb hamarabb abbahagyom.Utána jön 2x 15' hosszabitás.Majd a "bűntető" dugások.Sportos öregfiúsan!

És nagyon bírom őket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 05. 28. vasárnap 04:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 28. vasárnap 04:26
Törölt felhasználó (51780)

A tapasztalat az, hogy ha elárulom /és miért ne / a koromat pl.egy 25-30 körüli pasinak,rögtön az a reakciója,hogy huuu....épp ezt a korosztályt szeretem!! Nos, 40es nőcik,azt hiszem mi vagyunk a nyerők!! :)
Ha van szeretet a szeretkezés mögött teljesen mindegy az ember hány éves
Tartalommal és minőséggel megtölteni egy kapcsolatot, mely lehet csupán testi vozalmon alapuló vagy érzelmi nem kor kérdése...Volt 39 éves hölgyel kapcsolatom akinek a vélemnye az volt: igen erre vágyott amit tőlem kapott. (a férje elhanyagolta és amúgysem volt változatos a szexuális életük, és volt olyan 40-es hölgy is akinek csak megtettszettem és az mondta, hogy legálabb olyan jó velem mint a férjével ha nem jobb mert aktívabb voltam... (ott nem volt a férjel gond).
(25 múltam) és ez 4-5 évvel ezelőtt történt...Bár elég korán kezdtem és mindíg arra figyeltem (már az elsőnél is) hogy adjak, mert ha adok, az nekem is élvezet és akkor kapok is...
Sziasztok, én 31 vagyok, és van egy csajom már pár éveaki 43! Igen jól csinálják és igen lelkesen, igen változatos helyeken és helyzetekben.
Elég sok kapcsolatom volt már - fiatalon nyomul az ember, ahogy lehet - de eddig ez a csúcs.
Hát ennyi.
Elég sok kapcsolatom volt már - fiatalon nyomul az ember, ahogy lehet - de eddig ez a csúcs.
Hát ennyi.
Negyvenes nővel még nem csináltam, de tapasztalt ismerős szerint nagyon tudnak, sőt ők tudnak csak igazán. Ebben a korosztályban már számítások nélkül csak a szex van, állítólag.:)
Hát, talán. Nálunk egy picit több azért.
Viszont sok esetben a szeretet ( és szex )hiány, illetve a bizonyítási vágy saját magának, hogy igenis, Ő egy kívánatos NŐ még mindig. Aztán, hogy ebbe mi fér bele...
Viszont sok esetben a szeretet ( és szex )hiány, illetve a bizonyítási vágy saját magának, hogy igenis, Ő egy kívánatos NŐ még mindig. Aztán, hogy ebbe mi fér bele...
Jajj! Én is bepróbálnám, de nincs lehtőség. Volt egy, de anyám elbaszta(a barátnője volt...). Azóta verem a fejemet a falba!
Az egyik így, a másik úgy. Mindenesetre a többség negyvenéves korára túljut a korai hibákon, és megtanulja élvezni a sexet, de van olyan is aki soha nem fogja.
Negyven éves korra az átlag esetében már megcsontosodnak a szokások, tisztelet a kivételnek, így az újra már sokkal kevésbé nyitottak. Ha egy nő negyvenéves koráig nem szokott rá az orális, anális egyéb különlegességekre többnyire nem is fog. Viszont sokkal elfogadóbbá válik saját testével szemben, ami a fiatalabb lányoknál komoly gátja lehet a sexus kiteljesedésének.
Vagyis a negyvenévesek között sincs két egyforma, mint ahogy a többi korosztályban sem, de a korosztállyal járó jellemző változások is épp úgy tartalmaznak jót, mint rosszat.
Nesze nektek!:)))
Negyven éves korra az átlag esetében már megcsontosodnak a szokások, tisztelet a kivételnek, így az újra már sokkal kevésbé nyitottak. Ha egy nő negyvenéves koráig nem szokott rá az orális, anális egyéb különlegességekre többnyire nem is fog. Viszont sokkal elfogadóbbá válik saját testével szemben, ami a fiatalabb lányoknál komoly gátja lehet a sexus kiteljesedésének.
Vagyis a negyvenévesek között sincs két egyforma, mint ahogy a többi korosztályban sem, de a korosztállyal járó jellemző változások is épp úgy tartalmaznak jót, mint rosszat.
Nesze nektek!:)))
Én is 40 felett vagyok és hátulról dugnálak keményen!
a párom idénlessz negyven de csúcs
Visszagondoltam huszas éveim beli önmagamra.....
Akkoriban azt gondoltam, mindent tudok a szexről, de csak az utóbbi években jöttem rá, hogy az még édeskevés volt. Így 40 felé már sokkal inkább tisztában vagyok azzal, mi kell egy férfinak, és azzal is, nekem mire van szükségem (és el is veszem). Ebben a korban már eltűnnek a gátlások, nincs prüdéria és álszentség....csak az adok-kapok játék. És minnél többet kapok, annál többet kívánok belőle visszaadni... soha nem éreztem magam még ennyie NŐnek
Igaz, hogy mindehhez meg kell találni a megfelelő partnert is
Akkoriban azt gondoltam, mindent tudok a szexről, de csak az utóbbi években jöttem rá, hogy az még édeskevés volt. Így 40 felé már sokkal inkább tisztában vagyok azzal, mi kell egy férfinak, és azzal is, nekem mire van szükségem (és el is veszem). Ebben a korban már eltűnnek a gátlások, nincs prüdéria és álszentség....csak az adok-kapok játék. És minnél többet kapok, annál többet kívánok belőle visszaadni... soha nem éreztem magam még ennyie NŐnek

El tudom képzelni. Az biztos, hogy az orgazmusképesség kialakulásához a masztin keresztül vezet egy nő útja. Mással soha nem találkoztam. igaz az is, hogy a korábbi generációk szégyenlettel vegyes félelemmel álltak hozzá.
Szerintem soha senki nem vizsgálta, de az az érzésem, a mai 60-70 éves nők generációjában csak elvétve található orgazmusra képes egyed.
Az saját tapasztalat, hogy a lányok többsége 20-25 évvel ezelőtt az önkielégítést csak a szüzesség elvesztése után kezdték el. Az én életemben megforduló lányok többnyire türelmes, de hathatós rábeszélésem hatására.
Az általad említett nő, még szerencse, hogy rátalált az igaz útra.:)
Szerintem soha senki nem vizsgálta, de az az érzésem, a mai 60-70 éves nők generációjában csak elvétve található orgazmusra képes egyed.
Az saját tapasztalat, hogy a lányok többsége 20-25 évvel ezelőtt az önkielégítést csak a szüzesség elvesztése után kezdték el. Az én életemben megforduló lányok többnyire türelmes, de hathatós rábeszélésem hatására.
Az általad említett nő, még szerencse, hogy rátalált az igaz útra.:)
na ha jó a partner akkor oké. de nem könnyü megtalálni az ilyet.eggy csinos negyvenes biztos szuper lehet.
van képed? küldesz?
(Ez egy válasz shiva38 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 16:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 16:36

Visszagondoltam huszas éveim beli önmagamra.....

Van képem, ha kivi vagy küldök...de nem keresek partnert, mert az már van

na ha jó a partner akkor oké. de nem könnyü megtalálni az ilyet.eggy csinos negyvenes biztos szuper lehet.
van képed? küldesz?

ÉN 47 vagyok 14 évesen túl voltam az elsö dudáson 17 körül már volt szerencsém grupenbe részt venni és most se csinálok semmit máskép forditva én se tudom beteni
Lassan 50 leszek, igaz a nejem 9 évvel fiatalabb, de az utóbbi időben igazán jók az együttlétek. Megvan a rutin, az összeszokottság, a csúcsra jutás.