a rutin meg az évek jó mondás
szia csak kiváncsi lettem rád? a kép jöhet köszi
(Ez egy válasz shiva38 üzenetére (2007. 01. 04. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 04. csütörtök 17:37
Van képem, ha kivi vagy küldök...de nem keresek partnert, mert az már van

Van képem, ha kivi vagy küldök...de nem keresek partnert, mert az már van

Ennyi idősen már általában kevésbé lepődnek meg dolgokon, és kevésbé "finnyásak".
Mi az, hogy finnyásak?
Ha arra gondolsz, hogy kevésbé válogatósak, rosszul gondolod, még inkább válogatósak, sőt okosabban választóak.:) (Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 05. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 19:19
Ha arra gondolsz, hogy kevésbé válogatósak, rosszul gondolod, még inkább válogatósak, sőt okosabban választóak.:) (Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 05. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Ennyi idősen már általában kevésbé lepődnek meg dolgokon, és kevésbé "finnyásak".
Neked van igazad egyetértek.
(Ez egy válasz kamookaze üzenetére (2007. 01. 05. péntek 19:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 19:19

Nagyon jól tapasztaltan, nem olyan gátlásosan mint a fiatalok :))
erre 15 év múkva válaszolok
nézz pwit
(Ez egy válasz ice28 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 18:23), amit ide kattintva olvashatsz)

köszike nagyon király jól nézel ki.
(Ez egy válasz shiva38 üzenetére (2007. 01. 06. szombat 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Ugyanúgy mint a fiatalabbak, csak egy kicsit több a tapasztalatuk. Tudják mi kell a nőnek.
Ki emlékszik már rá?De most az a divat járja nálam,hogy hol elölröl hol hátulról.Remegő kézzel meg már a kézimunka is élvezetesebb.No meg hozzá tartozik a dologhoz,hogy ritkábban.A rohadt szomszéd el sem hiszi azért nyitok ajtót 2perc multán mert sexeltem!

amikor tizeneves voltam , szinte en szegyeltem magam amikor valahol lattam egy 30 ev felettieket csokolozni a parkban vagy liftben..... aztan en is 40 feletti lettem es anyit mondhatok hogy semmi sem mas mint fiatalkorban csak sokkal de sokkal jobb, ne feledjetek "fiatalok" mi mar voltunk a ti korotokban , nem tudtok ujat mondani vagy eppen bemeselni dolgokat amit a tizeneves baratnotoknek ....esetleg.....
), es amig Ti azert csinaljatok hogy csak ugy egyet..... mi mar azert csinaljuk mert tudjuk hogy mit csinalunk es miert , jahhh..... kor??? ugyan mar, rohej hogy egyaltalan gyerekkoromban azt hittem hogy igazi szeretkezeseket csinalunk....hat nem
)) az elet 40 utan kezdodik, a noknek????? hat nem tudom mert a felesegem 20 evvel fiatalabb
))

Nem a mennyiség, inkább a minőség a lényeg!!!!
A finnyásak kifejezést nem véletlenül tettem idézőjelbe. Azért elmagyarázom: kisebb a valószínűsége, hogy valamire azt mondják: "jaj ne már! az olyan gusztustalan! Szóval így értettem. Bocs, ha nem volt egyértelmű.
(Ez egy válasz MM4 üzenetére (2007. 01. 05. péntek 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 05. péntek 21:57

Mi az, hogy finnyásak?
Ha arra gondolsz, hogy kevésbé válogatósak, rosszul gondolod, még inkább válogatósak, sőt okosabban választóak.:)
Ha arra gondolsz, hogy kevésbé válogatósak, rosszul gondolod, még inkább válogatósak, sőt okosabban választóak.:)

Ott a pont...
A nőknek meg 30 felett

Törölt felhasználó (48100)

amikor tizeneves voltam , szinte en szegyeltem magam amikor valahol lattam egy 30 ev felettieket csokolozni a parkban vagy liftben..... aztan en is 40 feletti lettem es anyit mondhatok hogy semmi sem mas mint fiatalkorban csak sokkal de sokkal jobb, ne feledjetek "fiatalok" mi mar voltunk a ti korotokban , nem tudtok ujat mondani vagy eppen bemeselni dolgokat amit a tizeneves baratnotoknek ....esetleg.....
), es amig Ti azert csinaljatok hogy csak ugy egyet..... mi mar azert csinaljuk mert tudjuk hogy mit csinalunk es miert , jahhh..... kor??? ugyan mar, rohej hogy egyaltalan gyerekkoromban azt hittem hogy igazi szeretkezeseket csinalunk....hat nem
)) az elet 40 utan kezdodik, a noknek????? hat nem tudom mert a felesegem 20 evvel fiatalabb
))

Szerintem nincs semmi rossz 40-év körölivel lefeküdni, tegnap egy 42-évessel csináltam mindent engedet a keze és a szája aranyat isteni.
Fergeteges élmény, és várom az aktív 40-es hölgyek jelentkezését egy fergeteges sexhez. data01@freemail.hu
Fergeteges élmény, és várom az aktív 40-es hölgyek jelentkezését egy fergeteges sexhez. data01@freemail.hu
egy kicsit maradiak és unalmasak mindig ugyan úgy akarnak mindent semmi extra
Az szüzességemet fiatalon vesztettem el , de élvezni csak 30 után tudtam , most tul a 40-en igénylem a minöségi szexet , élvezek mindent és sokmindent ki akarok még probálni . Fital partnerrel is jo , de ha az is elmuét 40 akkor az igazi .
Fiatalon nem számolja a meneteket az ember!40 felett minden menet után egy X-et húzunk.A negyedik X útán elégedetten húzzúk a lóbört.