Popó nyalás...orális szex...punci nyalás...Nincs ezzel semmi gond! Szerintem nagyon izgató, lelehetsz a nyelv bármelyik "oldalán", élvezni fogod! Nekem bejön, imádom, mikor partnerem felszisszen ahogy a popsijához ér a nyelvem, aztán felnyög az élvezettől, ahogy beljebb dugom a nyelvem...
Ebéd helyett. Egs
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 22. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 22. hétfő 11:58

Törölt felhasználó (105041)

Ebédidőben hazamegyek és jól szétnyalom az asszonyt, a nyelvem addig nyomom a popsijába, ameddig csak tudom. Ezután jól megdugom és ha lesz még időm még egyszer szétnyalom. Imádom !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ebédidőben hazamegyek és jól szétnyalom az asszonyt, a nyelvem addig nyomom a popsijába, ameddig csak tudom. Ezután jól megdugom és ha lesz még időm még egyszer szétnyalom. Imádom !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyetértek veled. Ha működik a kémia, akkor működik. Nincs is finomabb annál mikor végig nyalhatod vagy csókolhatod a nőt a lábujjától a tarkójáig. Illetve fordítva,
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 19. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 19. péntek 06:51

Törölt felhasználó (388655)

Tény, hogy vannak testrészek, amik higéniai szempontból kényesek.
De istenem, mikor elkap a hév, és ott fekszikk előttem az imádott nőm vágytól felkorbácsolva, biztos nem küldöm el fürdeni, borotválkozni, izzadság elleni správel kezelni, és még hidratáltatni. A vágy attól jó, hogy jön és együtt abban a pillanatban át is élhetjük. Sokan mint egy forgatókönyv szerint élik meg a szexualitásukat. Nem szexelek, mert szőrös a lábam, mert megizzadatm, mert nem mostam meg a hajam, mert .... kit érdekel, ha ott, és pont Őt akarom!
A reklámok által belénk ültetett fóbiákat ki kell írtani magunkból!
De istenem, mikor elkap a hév, és ott fekszikk előttem az imádott nőm vágytól felkorbácsolva, biztos nem küldöm el fürdeni, borotválkozni, izzadság elleni správel kezelni, és még hidratáltatni. A vágy attól jó, hogy jön és együtt abban a pillanatban át is élhetjük. Sokan mint egy forgatókönyv szerint élik meg a szexualitásukat. Nem szexelek, mert szőrös a lábam, mert megizzadatm, mert nem mostam meg a hajam, mert .... kit érdekel, ha ott, és pont Őt akarom!
Végülis....
Mária Teréziára is ferde szemmel néztek a korában, hogy havonta 1x lefürdik.. Sőt, Sissi királynőnket is elvetemültnek vélték kortársai, hogy fürdőszobát építettett és azt napi szinten használta is. Igaz 2-300év távlatáról írok...
Azért nem hátrány, hogy eme hanyagságot elhagytuk..
Egy önmagára igényes, a másikat tisztelő ember(főleg egy Hölgy), azért nem tolja oda a párjának az "egész napos ülepét" sem..
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 19. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 19. péntek 06:51

Azért nem hátrány, hogy eme hanyagságot elhagytuk..
Egy önmagára igényes, a másikat tisztelő ember(főleg egy Hölgy), azért nem tolja oda a párjának az "egész napos ülepét" sem..

Törölt felhasználó (388655)

vitatkozni lehet róla de NAGYON JÓ érzés ha nyalják / nők valamiért annyira nem szeretik,maradnak a puncinál /
))

bocsanat elnyomtam a gombot,,,,,,,nem totimesterrel ertek eggyet hanem armon07-el
......teljesen eggyetertek
(Ez egy válasz totimester üzenetére (2013. 04. 18. csütörtök 21:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 18. csütörtök 21:30

Én csináltam a barátnőmnek többször is, de nem nagyon szerette higéniai okok miatt. Dugni engedte és engedi magát most is. Meg ujjazni is.

Nincs is annál jobb, mint mikor az ember egy izmos férfipopót alaposan kinyal
Én csináltam a barátnőmnek többször is, de nem nagyon szerette higéniai okok miatt. Dugni engedte és engedi magát most is. Meg ujjazni is.

Elöjàtéknak isteni mind2 fél szereti egyarànt
aztàn jöhet az anàl

Én a párommal nagyon szeretjük! Hanyatt fekszik fölé térdelek nyalja a fenekem, aztán én neki! Régi pasijai nem csinálták, jobban szeretem mint a puncit nyalni!
Ne für'gyé le!
Ízlések és pofonok... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 17. szerda 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 17. szerda 07:07

Ízlések és pofonok... (Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 17. szerda 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (17107)

Rövid, csendes kis történet. Tegnap este, még zuhanyzás előtt lehevertem kicsit a kanapére. Elszunnyadtam. Kedvesem megérkezett a munkájából és úgy, ahogy voltam nekem esett. Hosszan és mélyen kinyalta a fenekemet. Éppen csak egy halk nyöszörgésre futotta tőlem, miszerint nem mosdottam még. de ezt figyelmen kívül hagyta és csak nyalt szinte dugott a nyelvével.
Hm. Én a férfi tagja vagyok a párnak.
Hát ez történt nálunk.

Hát ez történt nálunk.

Semmi kivetni valót nem találok a hozzászólásodban. Tökéletes dolog a sex része ez is . Van aki imádja, van aki undorodik tőle ez változó. Az azonban részemről teljesen elképzelhetetlen, hogy előtte alaposan zuhannyal ki ne mossam magam. Utána lehet minden kifulladásíg.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 17. szerda 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 17. szerda 07:07
Törölt felhasználó (17107)

Rövid, csendes kis történet. Tegnap este, még zuhanyzás előtt lehevertem kicsit a kanapére. Elszunnyadtam. Kedvesem megérkezett a munkájából és úgy, ahogy voltam nekem esett. Hosszan és mélyen kinyalta a fenekemet. Éppen csak egy halk nyöszörgésre futotta tőlem, miszerint nem mosdottam még. de ezt figyelmen kívül hagyta és csak nyalt szinte dugott a nyelvével.
Hát ez történt nálunk.

Hát ez történt nálunk.

Hát ez történt nálunk.

Hát ez történt nálunk.

Soha nem hagyom ki. Imádok a nyelvemmel belefúródni.
Szeretem adni,de kapni is a paromtol.Jol felhuzott labakkal a hatamra kell fekudnom,o pedig igy vesz kezelesbe.Finoman nyelvheggyel kezdi csinalni,majd lassan jobban szethuzza a fenekem es egyre erzekenyebb helyen es egyre melyebben nyalogat...isteni erzes.Kozben magamnak kell vernem a farkam,ami ilyenkor nem tart tul sokaig,mert par percnel tovabb ezt nem lehet birni.Ebben a helyzetben mindig oriasit elvezek.Azt is imadom,ha a en csinalhatom neki,bar ez is nekem izgatobb,mint neki.Ha ujjazom a popsijat azt jobban kedveli...

Isteni dolgod van, irigyellek érte. Szeretnék ilyen izgatást kapni én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 21. szombat 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 07:36
Törölt felhasználó (184391)

Az én párom ha kedve van, hasra fekszik, kéjesen elnyújtózik és felkínálja azt a gyönyörű popóját. Akkor tudom hogy kényeztetésre vár. Gyengéden átmasszírozom a csípőjét, a combjait és a fenekét. Mikor nyalom a fenekét széttárja a combjait, kicsit felhúzza a térdeit és teljesen az arcomra tolat. Olyankor olyan mélyre nyomom a nyelvem belé amennyire csak bírom. Ezt nagyon szereti és megkapom a jutalmam utána. Nálunk ez(is) természetes, a szexben nincs tabu. Csak 1 :(
Ez aztán szuper Isteni érzés lehet. Bizony nagyon benne lennék, hagynám magam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 01. kedd 21:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 01. kedd 21:04
Törölt felhasználó (731322)

Hali.Nagyon élvezzük mindketten a popó nyalást.habár eleinte feleségemnek nem tetszett és amikor előszór meg ujjaztam miközben a punciját nyaltam nagyot élvezett.Atoll a naptól minden egyes alkalomkor odatolja a popsiját.Próbálkoztunk behatolással csak nem lazult el.Valamelyik alkalomkor a fotelban ültem,feleségem meg a kukiban.Nagyon jól mozgót.Közeledett a csúcsféle,gyorsult a mozgása és tejesen véletlenül becsusszant a popóba.Nagyot élveztünk.Később szopás közben újával izgatta szeglyukam,meg meg nyalta a végén megujjazott amire nagyot spricceltem.Óvatosan,érzéssel csináljuk,mink nagyon élvezzük.
.