párom nem igazán van oda érte, de nyalás közben szereti ha az anusat is nyalom, és akkor simán bírja ha két ujjal dugom a fenekét, amit egyébként nem szert
Imádjuk!!!!
A párom hasra fekszik, én széthúzom a popsiját, egy kis nyálat csorgatok a lyukhoz, ilyenkor olyan, mintha valami odafolyna...utána finoman nyalogatom. Őrülten élvezi!
A párom hasra fekszik, én széthúzom a popsiját, egy kis nyálat csorgatok a lyukhoz, ilyenkor olyan, mintha valami odafolyna...utána finoman nyalogatom. Őrülten élvezi!
Imádjuk!!!!
Hali.Nagyon élvezzük mindketten a popó nyalást.habár eleinte feleségemnek nem tetszett és amikor előszór meg ujjaztam miközben a punciját nyaltam nagyot élvezett.Atoll a naptól minden egyes alkalomkor odatolja a popsiját.Próbálkoztunk behatolással csak nem lazult el.Valamelyik alkalomkor a fotelban ültem,feleségem meg a kukiban.Nagyon jól mozgót.Közeledett a csúcsféle,gyorsult a mozgása és tejesen véletlenül becsusszant a popóba.Nagyot élveztünk.Később szopás közben újával izgatta szeglyukam,meg meg nyalta a végén megujjazott amire nagyot spricceltem.Óvatosan,érzéssel csináljuk,mink nagyon élvezzük.
.

Nem.. nem játssza. A nyalogatás lehet kellemes, de a behatolás alapvetően szokatlan lehet.
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 04. 22. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Az én párom nincs annyira oda azért, hogy nyaljam a fenekét, pedig szeretném...Ő viszont szokta az enyémet..a leg izgatóbb dolgok egyike..simán elélvezek tőle úgy,hogy a farkamhoz sem ér...volt, hogy kétszer egymás után elspricceltem így..
akkor az megjátsza magát
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 21. szombat 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 17:08
Törölt felhasználó (295546)

Sokan csaj szereti ha kinyalják a fenekét, de attól még nem biztos , hogy engedi megdugni is....
Sokan csaj szereti ha kinyalják a fenekét, de attól még nem biztos , hogy engedi megdugni is....
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 04. 21. szombat 13:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 13:49

szerintem meg akinek lehet nyalni annak már dugni is lehet a seggét
És szabad érezni ?
(Ez egy válasz zsozs70 üzenetére (2012. 04. 21. szombat 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább az ellazulásban segít. Tapasztalatom az hogy ha jól kinyalod a partnered fenekét akkor szinte már ő kéri, hogy dugd is meg. Persze akkor is csak óvatosan, de ne végezzen fél munkát az ember

szerintem meg akinek lehet nyalni annak már dugni is lehet a seggét
úgy van, de azért a nyalás mindig mehet a dugás nem mindig, sztem
bizony, jobb nyalni ..........
a női popsinak isteni ize van
Az én párom ha kedve van, hasra fekszik, kéjesen elnyújtózik és felkínálja azt a gyönyörű popóját. Akkor tudom hogy kényeztetésre vár. Gyengéden átmasszírozom a csípőjét, a combjait és a fenekét. Mikor nyalom a fenekét széttárja a combjait, kicsit felhúzza a térdeit és teljesen az arcomra tolat. Olyankor olyan mélyre nyomom a nyelvem belé amennyire csak bírom. Ezt nagyon szereti és megkapom a jutalmam utána. Nálunk ez(is) természetes, a szexben nincs tabu. Csak 1 :(
türelem rózsát terem
Egyszer egy buli után én is odatévedtem a párom hátsó bejáratához, eddig mindig tabu téma volt és a popsi sextől is ódszkodott. Aztán véletlen ógy hozta a hév hogy odatévedtem, nem ellenkezett persze akkor még nem nyitotta ki a kaput, de szépen lassan az is eljött idővel, szóval aki nem tudja rávenni a párját a popsi sexre, az igy talán próbálkozhat rávezetésképp... nekem megérte

az 1 nagyon jó dolog
Ha egyszer kinyalna a párod , utána lenne már rá igényed
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 20. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 20. péntek 09:31
Törölt felhasználó (290443)

Egy szép női popsit bármikor szívesen kinyalok. Arra, hogy az enyémet nyalogassák nincs igényem.

akkor te még nem probátad,fantasztikus érzés ahogy nyalja a lukad egy női nyelv.igen is ott is van rengeteg erogén zona még a férfiaknál is
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 20. péntek 09:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 20. péntek 09:31
Törölt felhasználó (290443)

Egy szép női popsit bármikor szívesen kinyalok. Arra, hogy az enyémet nyalogassák nincs igényem.