Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 22 23 24 25 26 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#567   2011. 11. 22. kedd 07:09
X Törölt felhasználó (805295)
Apám egyik üzlettársa személyisége igen izgató volt számomra Az volt benne legvonzóbb... hogy nem akart megkefélni.. tiltott gyümölcs vagyok s voltam számára..
Nekem tetszett..jómegjelenésű.. érett férfi .. aki megjelenésével.. társadalmi helyzetével.. s nem utolsó sorban sármos szövegével könnyen hódított .. minden nő hever a lába előtt kedvére válogathat..
Én sem vagyok senki.. mindenki úgy emleget : "a főnök lánya ..az önetelt hülye pitsaaaa nyes "
Szóval.. történt egyszer.. hogy ..egyik este sokáig dolgoztunk..(vacak irodai munka adminisztrálásban segédkeztem.. akartam egy új csecsebecsét amiből már száz van de nekem a száz egy is kell). ilyenkor nyalizok apának... mert ő hiszi a valamit valamiért elvet)Nos.. apa elment édes kettesben maradtam Gáborral.. a negybetűs férfival aki nem akar tőlem semmit... ezen méláztam éppen .. mikor rám mosolygott és kérdezte: fáradt vagy.. nevetve mondtam.. ja ja.. oda jött hozzám.. s megmasszírozta a vállam.. így kettesben még jobban felkavart a férfi mohó tekintete... baromira tetszett.. láttam hogy kíván..
Azért nagy igyekezettel.. próbálta leplezni a vágyát.. felhúztam a szoknyám.. látta a kerek popsim amit falatnyi tangám még jobban kihangsúlyozott... kértem nyalja ki a popsim.. ő azt hitte rosszul hall... elvörösödött s szerintem meg is szédült.. előre hajoltam.... ő .. önkéntelenül.. ösztönösen lehajolt s tette amire kértem.. mohón csókolt bele.. harapdálta az ujjaival pásztázta a csiklóm... nyálasan szívta stb stb... addig csókolta és puszilt még azt nem érezte.. hogy elmentem....
Mielőtt felocsúdtam volna... már bennem volt a nagy és kemény férfiassága.... picit fájt..
Szinte fel sem fogtam.. mi történik velem... Persze tudtam.. mi fog következni... hisz akartam
Önkéntelenül is engedelmeskedtem.. élveztem mennyire kíván ..éreztem megfeszül a teste.. elment
ő is...Mikor pihentünk...megcsókolt.. én adtam neki egy puszit s halkan lihegtem köszi... és ott hagytam... Másnap úgy csináltam mintha semmi sem történt volna... ő jött és kért megint (lehetne)??
....kinevettem .. minek.. hisz meg volt s nem volt olyan állati ahogy én szeretném.. Ő megint állt s azt hitte rosszul hall "egy csitri visszautasítja...." ez nonszensz nyes nyes
#566   2011. 11. 21. hétfő 15:19
kicsirics kicsirics
hétvégén volt részem benne buck szopással felváltva circling
#565   2011. 11. 21. hétfő 12:17
odika79 odika79
Én is imádom nyalni a feleségem popsiját,és képzeljétek ilyenkor bepisil az élvezéstől,attól meg teljesen bepörög ha szopás közben én is arra kérem,hogy nyalja a popsimat nekem is!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
#564   2011. 11. 21. hétfő 05:29
Evidens.. hogy lesz beszámoló"ha" lesz tapasztalás nyes nem sietek.. keresgélem a megfelelő partnert... crazya
#563   2011. 11. 21. hétfő 00:09
X Törölt felhasználó (817938)
Kedves Vadócka!
Sajnos ugyanúgy biztosan nem menne. Egy igazi nagy élvezés az olyan mint egy műalkotás. Egyszeri és megismételhetetlen Ha van elég fantáziád, érzéked, empátiád, akkor mindig pont azt csinálod, pont akkor, pont addig, pont ott és pont úgy, ahol és ahogy a partnered épp szeretné. Olyan gyengéden,vagy olyan erővel,olyan lassan, vagy olyan gyorsan ahogyan Ő éppen kívánja.
Így azután ahhoz hogy jó legyen Veled biztosan másképp történne minden
Különösen igaz ez , ha az ass az ász.
Ott egy rossz mozdulat, rosszkor rossz helyen, túl korán, vagy túl későn, túl erősen, vagy túl gyengén és egy pillanat alatt összetör a varázs.
Láttam én már lányt, aki hirtelen nevetésben tört ki, vagy aki felsikoltott a fájdalomtól és rántotta félre magát rémülten
És abban a pillanatban az aktív cselekvő ott marad a csodás kéj helyett egy segg takarásában megszégyenülten , nevetségesen És ami erotikus volt egy pillanattal azelőtt ordenárévé lett egy másodperc múlva.
Úgyhogy vigyázz kit választasz.Ne kezd amatőrrel., mert egy életre elmegy a kedved az egésztől.
És az komoly veszteség lenne Neked is, és a leendő partnereidnek is.
Mert ugye ez egy egymásnak kölcsönösen nyújtható gyönyör. és nem nemspecifikus.
És Te is megtennéd? És vajon azt is szeretnéd? ? És el is mondanád itt?
Mert én elmondtam. Mert még elmesélni is jó. Sőt, talán olvasni is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 20. vasárnap 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (805295)
2011. 11. 20. vasárnap 14:29
Én is akarom crazya ahogy írtad úgy pont jó lesz! crazya
#562   2011. 11. 20. vasárnap 14:29
Én is akarom crazya ahogy írtad úgy pont jó lesz! crazya
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 20. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (817938)
2011. 11. 20. vasárnap 09:19
( folyt) A seggénél, megkeményítettem a nyelvem és egyre mélyebben fúrtam bele. Éreztem, hogy már tocsog, locsog a nedvében, és így egyre melegebb, nyirkosabb, nyálasabb nyelvel hatoltam egyre mélyebbre . lassan kezdett tágulni, gyűrűs mozgással, szinte beengedte, megszorította, majd elengedte a nyelvem. ekkor már nem kellett feszítsem. Ő nyúlt hátra, és két tenyerével húzta szét. Hát barátaim akkor a legjobb. Beletúrtam a picsájába és nyaltam a felkínált formás, nedves széttárt segget. Ő már extázisba nyalta a barátnőjét, aki sikoltozva élvezett, én pedig már szoptam, nyaltam, haraptam a seggét, négy ujjammal a pinájába.
Éreztem, így kell elélvezzen, amíg nyalom, és megtörtént. Kivörösödött a keze, annyira feszítette szét magát, álomszép luka annyira kinyílt, hogy nyelvem tövig benne , és kezemmel a pinájába üvöltve , spriccelve, rángatózva és remegve extázisba élvezett hosszú percekig. Ekkor már a barátnője szopott engem ezerrel, és valahogy pont akkor élvezetm etele a száját, amikor a Vad a legvadabb volt.
A többi t ismeritek. Lihegés, pihegés, apró csókok, egy puszi, zuhany öltözés, búcsú
Nem kérdeztem, hogy jó volt-e
Nem mondta, hogy jó volt.
Majd hívlak. Azt mondta.
Szerintetek hív?
#561   2011. 11. 20. vasárnap 10:23
Kedves glammi !
Igazad van, azt a feleségem szokta mondani, amikor lezár egy vitát. De szerintem akkor nem igazán azt szeretné.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 20. vasárnap 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (426247)
2011. 11. 20. vasárnap 09:33
Ez csak így szokott lenni,írnak a GG-n az embernek hogy Te figyu nyald már kis a seggem...hm...Látomásnak minden esetre tényleg jó.
#560   2011. 11. 20. vasárnap 09:33
X Törölt felhasználó (426247)
Ez csak így szokott lenni,írnak a GG-n az embernek hogy Te figyu nyald már kis a seggem...hm...Látomásnak minden esetre tényleg jó.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 20. vasárnap 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (817938)
2011. 11. 20. vasárnap 09:19
( folyt) A seggénél, megkeményítettem a nyelvem és egyre mélyebben fúrtam bele. Éreztem, hogy már tocsog, locsog a nedvében, és így egyre melegebb, nyirkosabb, nyálasabb nyelvel hatoltam egyre mélyebbre . lassan kezdett tágulni, gyűrűs mozgással, szinte beengedte, megszorította, majd elengedte a nyelvem. ekkor már nem kellett feszítsem. Ő nyúlt hátra, és két tenyerével húzta szét. Hát barátaim akkor a legjobb. Beletúrtam a picsájába és nyaltam a felkínált formás, nedves széttárt segget. Ő már extázisba nyalta a barátnőjét, aki sikoltozva élvezett, én pedig már szoptam, nyaltam, haraptam a seggét, négy ujjammal a pinájába.
Éreztem, így kell elélvezzen, amíg nyalom, és megtörtént. Kivörösödött a keze, annyira feszítette szét magát, álomszép luka annyira kinyílt, hogy nyelvem tövig benne , és kezemmel a pinájába üvöltve , spriccelve, rángatózva és remegve extázisba élvezett hosszú percekig. Ekkor már a barátnője szopott engem ezerrel, és valahogy pont akkor élvezetm etele a száját, amikor a Vad a legvadabb volt.
A többi t ismeritek. Lihegés, pihegés, apró csókok, egy puszi, zuhany öltözés, búcsú
Majd hívlak. Azt mondta.
Szerintetek hív?
#559   2011. 11. 20. vasárnap 09:19
Majd hívlak. Azt mondta.
Szerintetek hív?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 19. szombat 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 10:37
pl. a topic téma... az izgat ..de "még" nem volt benne részem.. remélem jegyzetelsz nyes
#558   2011. 11. 20. vasárnap 09:17
Még nem tudom , hogy ez volt e a legjobb. Most az első tízben az első.
Elmondom. Egy lány a GG-ről írt,és azt mondta, azt szeretné, ha a „ ass licking” gyönyörébe én avatnám be. Eddig sokat gondolt rá, keveset próbálkozott is, de az élvezetéig nem sikerült eljutni. Pedig gondolataiban nagyon kívánja. Vagy a pasijai, vagy a barátnői csinálhatták rosszul, mert mikor nyalták, inkább azt érezte, hogy valaki eltévedt benne, és nem az izgalmat. Folyton azt várta, gyere már a puncimhoz, ott élvezem. De itt annyi izgit hallott róla, nem akarja kihagyni, hogy megérezze az ízét. Illetve, hogy az ö ízét valaki, aki szintén erre vágy.
Boldog voltam, hiszen a postjai alapján szerintem ezt a lányt kívánja itt mindenki akinek normális a szexuális élete. (viszont már nagyon szeretné, ha elmondhatná- hát ez nem volt normális)
De volt kikötésem. Azt kértem, legyen ott a barátnője is, élvezzük hármasban. Azt akartam, hogy ne azzal teljen az idő, hogy figyeli mikor jó már végre, mert akkor tuti rossz.
És hát összejöttünk. Meleg szoba, hűvös bor, hideg viszki, forró test, vad zene, vörös félhomály, puha ágy, sejtelmes sikoly, borzongató érintés, nedves száj, bársony bőr, fátyolos tekintet, gyengéd érintés.
Szóval az előjátékon túl, felajzva, már-már a csúcs előtt, de hátul még semmi. Már nagyon a végén, de igazán a lényeg elején járhattunk, amikor abbahagytam a simogatását, a már szétnyalt punciáját a markomban tartva, megfordítottam az ágyon, szabad kezemmel beletúrtam a hajába, megmarkoltam, és így két kézzel tartva négykézlábra fektettem. Fejét szorosan az ágyhoz szorítottam és hátulról belesúgtam a fülébe_ most rakd szét a combjaid te kis ringyó, mert seggbe akarlak baszni, és látni akarom közbe, hogy te mennyire szereted a pinát. A barátnője rögtön tudta mi a dolga, és széttett lábakkal a feje elé feküdt, én csak annyira emeltem fel a fejét, hogy Ö a pináját alá tudja tolni, majd újra visszanyomtam, bele a már gyöngyöző gyönyörű punciba. De tovább suttogtam a fülébe. Nyaljad rendesen, különben nem kapsz semmit. Közben egy percre sem engedtem el a pináját, nem izgattam, csak tartottam tenyeremben, éreztem, hogy egyre lucskosabb, már-már remeg. ekkor mögé térdeltem, és durván, keményen két kézzel szétfeszítettem a seggét. nem simogattam, nem csókolgattam, nem nyalogattam körbe, hanem feszítette, és néztem. Ő pedig várt. nem tudta mi fog történni, nyelve a lány pinájában, négykézláb kiszolgáltatva, és szétfeszítve,És akkor elkezdte mozgatni, tekergette, feldugta, riszálta, amennyire bírta, én pedig szinte széttéptem. Gyönyörű bejárata volt, rózsaszín és szűk, alig vártam, de még néztem, ahogy mozgatva szinte könyörög, érj már hozzá. Akkor még egy lökést adtam. Miit szeretnél most legjobban. És az volt, amit vártam. Nyald már szét a seggem. És hát már én se bírtam magammal, részegítő volt az álomszép kerek feszes feneke látványa, kezem alatt ahogyan vonaglott, és belefúrtam a fejem, nyelvemmel gyengéden simogattam, alulról felfelé, hogy a pináját is érjem ( folyt)
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 19. szombat 10:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 10:37
pl. a topic téma... az izgat ..de "még" nem volt benne részem.. remélem jegyzetelsz nyes
#557   2011. 11. 19. szombat 10:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 18. péntek 13:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (820392)
2011. 11. 18. péntek 13:37
Jó , akkor ne az összeset, csak úgy találomra kettőt.Várj kitalálom. Megvan. kitaláltam. És tényleg.? Hú a mindenit, ez már igen.!
#556   2011. 11. 18. péntek 13:37
X Törölt felhasználó (820392)
Jó , akkor ne az összeset, csak úgy találomra kettőt.Várj kitalálom. Megvan. kitaláltam. És tényleg.? Hú a mindenit, ez már igen.!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 13. vasárnap 12:52
igen.. a "még" nem találtam olyat---> aki úgy vetkőztetne.. hogy az összes perverz vágyam evidens lenne...
#555   2011. 11. 17. csütörtök 21:55
X Törölt felhasználó (820392)
Kedves Vadócka!
Mond már el nekünk az összes perverz vágyad, én már annyira szeretném tudni, hogy Neked mi az evidens.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 13. vasárnap 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
igen.. a "még" nem találtam olyat---> aki úgy vetkőztetne.. hogy az összes perverz vágyam evidens lenne...
#554   2011. 11. 17. csütörtök 15:36
X Törölt felhasználó (819867)
nyilván,kevés mentalista van a földön nyes
#553   2011. 11. 13. vasárnap 22:30
krisz999 krisz999
Imádjuk...izgató a párom popsiját nyalni, és érezni ahogy nyomja a nyelvemre magát...
#552   2011. 11. 13. vasárnap 16:20
X Törölt felhasználó (731033)
Én a párom popóját minden szeretkezésnél nyalom nagyon élvezzük mind ketten
#551   2011. 11. 13. vasárnap 13:01
X Törölt felhasználó (819517)
finom
#550   2011. 11. 13. vasárnap 12:52
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 29. szombat 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (819867)
2011. 10. 29. szombat 17:00
a hangsúly a MÉG-en van?jól értem? nyes finom
#549   2011. 11. 13. vasárnap 11:25
lujzi1105 lujzi1105
Kitaró "munkával elértem,hogy már igényli a popónyalást. Sőt azóta tovább léptünk Ő ajánlotta hogy próbáljuk ki popsiba ,hát részemről nincs annál jobb! Pláne belelőni.........
#548   2011. 11. 02. szerda 14:52
X Törölt felhasználó (819867)
eplus2

... 22 23 24 25 26 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: zkth zkth
Nyitás ideje: 2005. 02. 25. péntek
Üzenetek: 1027db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 19. hétfő

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!