a hangsúly a MÉG-en van?jól értem?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 27. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 27. csütörtök 06:47

Törölt felhasználó (805295)

Na... ilyenben még nem volt részem....

Ez a téma Nálad tabu, vagy nincs kivel kivitelezni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 27. csütörtök 06:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Így igaz, osztom a véleményed!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 10. 27. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 10. 27. csütörtök 09:58
Törölt felhasználó (801850)

Tényleg ki kell próbálnod! Feledhetetlen élmény nem csak kapni, de adni is. Rengeteg az idegvégződés és a legkisebb mozdulatra is egyből reagálsz. Ez a annak is kivételes élmény aki Neked csinálja.
Tényleg ki kell próbálnod! Feledhetetlen élmény nem csak kapni, de adni is. Rengeteg az idegvégződés és a legkisebb mozdulatra is egyből reagálsz. Ez a annak is kivételes élmény aki Neked csinálja.

Akkor ideje kipróbálnod, egy új, és élvezetes gyönyört fogsz felfedezni...és (ami a legfontosabb) élvezni!!!

Én punci nyalás közben szoktam kicsit odatévedni a popólyukhoz is, nagyokat sóhajt és nyög közben a párom

Szeretek nyalni! Egy szép lány popot meg nagyon!

talbot is kamu
(Ez egy válasz talabot üzenetére (2011. 04. 20. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 20. szerda 07:46

A legjobb dolog a világon. Az égnek meresztem a popsim és a srácok belefúrják az arcukat. Én nagyobbat élvezek a popsinyalástól mint bármi mástól.
Imádom a párom popsiját nyalni és ő élvezi nagyon, popó szexet egyenlőre nem engedi, de talán majd egyszer.
volt egy partnerem aki nagyon szerette ha nyaltam a punciján kívül a popsiját is!sajnos a mostani nem igényli,pedig én oda vagyok érte,hogy egy jó kerek popsit nyalhassak
Nekem rendszeresen nyalja a barátnőm a popsimat,imádom.És viszonzom!
Nekem is van benne részem,és élvezem nagyon.
Mi szoktuk egymásnak nyalogatni,ki-be nyalni,de talán nem is célirányosan kezdődött.
Nekem férfiként természetes hogy ha nyalok egy nőt akkor lejjebb is tévedek(póz függvénye),az viszont hogy én is élvezhetem,egy cumiztatás alkalmával kezdődött.
Ő a fotelben ült,és én egyik lábamat a karfára téve mondjuk úgy dugtam a száját,amikor a simogatása a fenekemhez tévedt.Kicsit később amikor a heréimet nyalogatta,akkor már húzott magához,biztosan észrevette az izgalmam.
Lejjebb csúszott és gyakorlatilag alulról nyalogatott,és játszott velem az ujjával.Én egy kicsit széthúztam a farpofáimat,és átadtam magam az élvezeteknek.
Megujjazni amúgy nem szokott,nem is gondolom hogy az már nekem pluszt adna,esetleg ha a prosztata masszázzsal próbálkozna.
Mi szoktuk egymásnak nyalogatni,ki-be nyalni,de talán nem is célirányosan kezdődött.
Nekem férfiként természetes hogy ha nyalok egy nőt akkor lejjebb is tévedek(póz függvénye),az viszont hogy én is élvezhetem,egy cumiztatás alkalmával kezdődött.
Ő a fotelben ült,és én egyik lábamat a karfára téve mondjuk úgy dugtam a száját,amikor a simogatása a fenekemhez tévedt.Kicsit később amikor a heréimet nyalogatta,akkor már húzott magához,biztosan észrevette az izgalmam.
Lejjebb csúszott és gyakorlatilag alulról nyalogatott,és játszott velem az ujjával.Én egy kicsit széthúztam a farpofáimat,és átadtam magam az élvezeteknek.
Megujjazni amúgy nem szokott,nem is gondolom hogy az már nekem pluszt adna,esetleg ha a prosztata masszázzsal próbálkozna.
pedig isteni a női popsi nyalás.nálunk s megy hogy engem nagyon kinyalnak
(Ez egy válasz zolika69 üzenetére (2011. 07. 09. szombat 11:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 07. 09. szombat 11:28

az en felesegem nyalja a fenekem es nagyon jo erzes, csak meg nem birtam ravenni hogy en is nyaljam az övet
az en felesegem nyalja a fenekem es nagyon jo erzes, csak meg nem birtam ravenni hogy en is nyaljam az övet
mindegy hogy hogy de a popsi nyalás a legjobb a világon.azt az izt nem lehet utánnozni.mi is imádjuk
Én szívesen megtenném neked

Igazad van, itt a popónyalás a lényeg, ami egy fantasztikusan élvezetes előjáték.
A prosztata masszázs más kategória, ott simán el lehet élveztetni a férfit. De ha elfogadsz egy tanácsot, akkor maradjatok az ujjnál. A vibri divatos, de nem alkalmas a prosztata masszírozására és nem is olyan élvezetes. Az ujj, az egy természetes dolog, és azt a párod is jobban élvezi, mert érzi a prosztatád duzzadását és reagálását ha pl közben orálisan kényeztet. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 25. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 25. szerda 19:27
A prosztata masszázs más kategória, ott simán el lehet élveztetni a férfit. De ha elfogadsz egy tanácsot, akkor maradjatok az ujjnál. A vibri divatos, de nem alkalmas a prosztata masszírozására és nem is olyan élvezetes. Az ujj, az egy természetes dolog, és azt a párod is jobban élvezi, mert érzi a prosztatád duzzadását és reagálását ha pl közben orálisan kényeztet. (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 05. 25. szerda 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (16046)

Van hogy becsusszan egy-két ujj, sőt olyan is van, hogy vibrivel kényeztet. De ez már nem a popónyalás kategóriája.

Van hogy becsusszan egy-két ujj, sőt olyan is van, hogy vibrivel kényeztet. De ez már nem a popónyalás kategóriája.
(Ez egy válasz bella83 üzenetére (2011. 05. 23. hétfő 19:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 05. 23. hétfő 19:18

Pont ezért is írtam, hogy nem a homosexuális férfiakra gondolok
amikor a barátnőd izgat így, akkor rendesen felnyúl neked, hogy masszírozza a prosztatátad? bocs, ha értetlennek tűnök, de én még nem csináltam a páromnak...

A lényeg, hogy a csajok is jól saccoljanak.
(Ez egy válasz venom4 üzenetére (2011. 05. 24. kedd 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)