Nagy kedvenceim egyike . Grat nagyon élvezetes téma.
szivesen csatlakoznánk hozzád
(Ez egy válasz talabot üzenetére (2011. 04. 20. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 20. szerda 07:46

A legjobb dolog a világon. Az égnek meresztem a popsim és a srácok belefúrják az arcukat. Én nagyobbat élvezek a popsinyalástól mint bármi mástól.
IMÁDOM! Puncinyalás közben rendszeren kényeztem a popsit is! Nagyon izgi, finom!!!
Hát elnézve a képeidet, nem csoda, hogy szeretnek a pasik hátulról (is) közelíteni és a fenekedet nyalni. Szerintem én is habozás nélkül megtenném....
(Ez egy válasz talabot üzenetére (2011. 04. 20. szerda 07:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 20. szerda 07:46

A legjobb dolog a világon. Az égnek meresztem a popsim és a srácok belefúrják az arcukat. Én nagyobbat élvezek a popsinyalástól mint bármi mástól.
a párom is viszonozza, csak nekem kicsit ciki, de rohadt jó.
szerencsére a mostani párom imádja ha a popsiját nyalom ujjazom és a nyelvem beledugom
de a legjobb az egészben az,hogy ő is megteszi ugyanezt kérés nélkül és még élvezi is a helyzetet,én meg pláne mert miközben ujjaz még a farkam is cumizza

de a legjobb az egészben az,hogy ő is megteszi ugyanezt kérés nélkül és még élvezi is a helyzetet,én meg pláne mert miközben ujjaz még a farkam is cumizza

Nekem nemrég ugy kinyalták...az vmi csucs volt. Jo lenne ujra átélni.
én nagyon szeretem ha nyalja a partnerem a fenekemet,
és én meg kifejezetten imádom a popsit nyalogatni,egybe a puncival bőnyállal.
hmmmmmmmm
és én meg kifejezetten imádom a popsit nyalogatni,egybe a puncival bőnyállal.
hmmmmmmmm
Én barátnőm is szereti, főleg ha az azt követő aktus végén a fenekére spriccelek. Abba még bele is szokott remegni.
imádom a csjomnak csinálni és szereti is, de ha viszonozza nekem ciki, de k... jó
akár órákig is nyalnám a popsit. Nagyon szeretem! Picit meg nyálazom az ujjam majd bedugom játszok egy picit, kihúzom, újra megnyalom majd vissza és közben nyalom a popsi környékét, ha kihúzom az ujjam bedugom a nyelvem ameddig csak tudom.
kevés csaj vevő rá, bezzeg ha nekik csinálják szeretik

én imádom ha nyalnak utána meg megdugnak
ha be vagyok indulva akkor ameddig csak be tudom dugni a nyelvem
(NEM társkereső!!!)

Nekem szinte minden barátnőm csinálta és én is mindenkinek. Gördülékenyen ment az egész.
Nem kellett senkit noszogatni. Imásom, ha nyalnak.
Mivel bi vagyok pasiknak szoktam nyalni, úgy veszem észre nekik is bejön.
Nem kellett senkit noszogatni. Imásom, ha nyalnak.
Mivel bi vagyok pasiknak szoktam nyalni, úgy veszem észre nekik is bejön.
Örülnék neki én is, csak sajnos a párom nem akarja.. :-(
Ez nagyon jo! Én is bírom.
(Ez egy válasz aklim üzenetére (2010. 11. 30. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is élvezem amikor nyalogat aztán pedig megujjaz!!!