Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#467   2010. 05. 26. szerda 13:45
sandcrawler025 sandcrawler025
Nagyon jó videó! Tetszett! worship
Ilyen gyönyörű feneket én is szívesen nyalnék! finom smile
(Ez egy válasz Cattie üzenetére (2010. 05. 20. csütörtök 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 20. csütörtök 22:21
Valahogy igy
http://www.goldengate.hu/video/84654-Minel-inkabb-ANAL-jobb
#466   2010. 05. 26. szerda 11:19
X Törölt felhasználó (732463)
Szívesen kinyalnám egy pár feneke lyukát felváltva. Írjon akit érdekel.
(Ez egy válasz ggg36 üzenetére (2010. 05. 26. szerda 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 26. szerda 09:24
Remélem lesz fojtatás, jó csaj lehet a szomszéd asszony!
#465   2010. 05. 26. szerda 09:24
ggg36 ggg36 VIP
Remélem lesz fojtatás, jó csaj lehet a szomszéd asszony!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 20. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732317)
2010. 05. 20. csütörtök 17:48
Nekem eddig csak a párommal volt ilyen kapcsolatom ami a popónyalást a szexben lehetővé tette.
Tegnap viszont a szomszédasszony áthívott segíteni a függönykarnist felszerelni.Viszonylag hamar felfurtam és utána felment a létrára felrakni a függönyt én meg mivel szoknyában volt nem tudtam megállni és megsimitottam a lábát.Kicsit tiltakozott ,de mikor lejött és magamhoz szorítottam mondtam neki,hogy olyan gyönyörű feneke van nem tudtam ellenálni a kisértésnek.
Kibontotta magát a kezemből és mondta szimpi vagyok neki de nem csalja meg a férjét.
Nem tudom mi ütött belém de azt feleltem rá legalább egyszer had csókoljam meg a popóját.
Nagyot nevetett de nem tiltakozott.-Ha beéred ennyivel akkor tessék és megfordult felhúzta a szoknyáját és kikönyökölt az ablakpárkányra.
Legugoltam mögé és óvatosan megpusziltam a fenekét ,nem tiltakozott pedig azt hittem viccel.
Ekkor lehúztam a bugyiját és alaposan nekiáltam kinyalni az egész fenekét.Nekem is merevedésem lett ettől ,elővettem a farkam és közben míg a segglukát nyaltam elkezdtem kiverni.
Ezt látva elhúzódott és odavezetett az ágyhoz,lefektetett és a számra ült úgy ,hogy a segglukat a számrahelyezte közben a farkamat kézzel ő vette kezelésbe.Tövig bedugtam a nyelvem a lukba ,igaz először kicsit nehezen ment de aztán egyre jobban csúszott,miközben mozgatta magát a fejemen.Hamar elélveztem,iszonytosan jó érzés volt.
Ekkor leszált és mondta ez nagyon jól esett neki,ha szeretném máskor is kinyalnám.
Naná,hogy szeretném!Már alig várom! smile )
#464   2010. 05. 25. kedd 02:00
hental hental VIP
Imádjuk egymás seggjukát nyalni.
#463   2010. 05. 24. hétfő 12:04
Tozzie Tozzie
:o) Pont olyan lányt keresek, aki élvezi. Szerintem jó móka akár szerepjátékkal összekötve:P Van akit érdekelne?
#462   2010. 05. 20. csütörtök 22:21
Cattie Cattie VIP
Valahogy igy
http://www.goldengate.hu/video/84654-Minel-inkabb-ANAL-jobb
#461   2010. 05. 20. csütörtök 22:09
Cattie Cattie VIP
Imádom ha a párom nyelvvel kényezteti a popsim, de ez alap ha valaki az análszexet kedveli.
#460   2010. 05. 20. csütörtök 21:45
X Törölt felhasználó (99405)
Beszámolót mindenképp kérünk!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 05. 20. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (732317)
2010. 05. 20. csütörtök 17:48
Nekem eddig csak a párommal volt ilyen kapcsolatom ami a popónyalást a szexben lehetővé tette.
Tegnap viszont a szomszédasszony áthívott segíteni a függönykarnist felszerelni.Viszonylag hamar felfurtam és utána felment a létrára felrakni a függönyt én meg mivel szoknyában volt nem tudtam megállni és megsimitottam a lábát.Kicsit tiltakozott ,de mikor lejött és magamhoz szorítottam mondtam neki,hogy olyan gyönyörű feneke van nem tudtam ellenálni a kisértésnek.
Kibontotta magát a kezemből és mondta szimpi vagyok neki de nem csalja meg a férjét.
Nem tudom mi ütött belém de azt feleltem rá legalább egyszer had csókoljam meg a popóját.
Nagyot nevetett de nem tiltakozott.-Ha beéred ennyivel akkor tessék és megfordult felhúzta a szoknyáját és kikönyökölt az ablakpárkányra.
Legugoltam mögé és óvatosan megpusziltam a fenekét ,nem tiltakozott pedig azt hittem viccel.
Ekkor lehúztam a bugyiját és alaposan nekiáltam kinyalni az egész fenekét.Nekem is merevedésem lett ettől ,elővettem a farkam és közben míg a segglukát nyaltam elkezdtem kiverni.
Ezt látva elhúzódott és odavezetett az ágyhoz,lefektetett és a számra ült úgy ,hogy a segglukat a számrahelyezte közben a farkamat kézzel ő vette kezelésbe.Tövig bedugtam a nyelvem a lukba ,igaz először kicsit nehezen ment de aztán egyre jobban csúszott,miközben mozgatta magát a fejemen.Hamar elélveztem,iszonytosan jó érzés volt.
Ekkor leszált és mondta ez nagyon jól esett neki,ha szeretném máskor is kinyalnám.
#459   2010. 05. 20. csütörtök 17:48
X Törölt felhasználó (732317)
#458   2010. 04. 03. szombat 23:24
laci_54 laci_54
Ex nejem popsiját sikerült vagy húsz évvel a a válásunk után kinyalni.
Abban a helyzetben volt miért, de nem bántuk meg. Mindkettőnk titkolt vágya volt, amit időnként (ma már fürdés után smile gyakorlunk...
#457   2010. 03. 28. vasárnap 14:02
X Törölt felhasználó (42919)
Engem sokszor kinyalt már a párom! Imádom!!! Mindíg kéreti magát de mikor belekezd már jobban akarja mint én. hihetetlen dolog szerintem. Páratlan!
#456   2010. 03. 25. csütörtök 18:51
X Törölt felhasználó (76186)
ha hátulra kerülök mindig belenyalok a feleségem igazi izmos kerek fenekébe,olyankor úgy rángat vissza a dugó pózba
#455   2010. 03. 25. csütörtök 16:40
X Törölt felhasználó (742256)
Nem értem mi ez a finyáskodás ezzel a popsi nyalásal. A szexben minden megengedett és szabad, amit a partner (partnerek) is szeret és élvez.
#454   2010. 03. 25. csütörtök 06:23
X Törölt felhasználó (731437) VIP
Nem mindenki gondolja így!!Bár igaz lenne!!Mi imádjuk egymás popsiját kényeztetni,rendkívül izgató!!! finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 03. 23. kedd 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (742256)
2010. 03. 23. kedd 22:41
A popsi nyalás alap a szexben. Úgymond kihagyhatatlan mindkét fél részéről!
#453   2010. 03. 24. szerda 08:33
bonzai bonzai
Nálunk a higénia fontos.Én is szeretem nyalni a Drágám popoját.Mostanában ö is kinyalja az enyémet,mert látja,hogy jó nekem.Szerintem ha megvan az a kapcsolat,akkor megteszünk sok mindent a másiknak.
#452   2010. 03. 23. kedd 22:41
X Törölt felhasználó (742256)
A popsi nyalás alap a szexben. Úgymond kihagyhatatlan mindkét fél részéről!
#451   2010. 01. 26. kedd 00:22
kandurmarci kandurmarci
Akkor vedd kezelésbe a feleséged prűd barátnőjét, s ha sikerül megdolgoznod, akkor nyílt ügyed lesz a nejednél.
(Ez egy válasz benbá üzenetére (2010. 01. 24. vasárnap 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 01. 24. vasárnap 19:07
Én is szeretek popót nyalni,de a feleségemet a prűd barátnője nagyon befojásolja ilyen ügyekben. szomoru1
#450   2010. 01. 25. hétfő 23:35
Peter_xx Peter_xx
Ezt már én is megtapasztaltam, akkor különösen fínom volt és nagyon ízlett nekem.
Igaz, nagyon egymásra voltunk hangolódva, Ő nagyon fontos volt nekem, érzelmileg is.
Bárkivel nem tenném meg bizonyára én sem.
#449   2010. 01. 25. hétfő 17:06
zsozs70 zsozs70
szerintem semmi köze a higéniához.ha valaki ismeri a párját és már régota együtt vannak akor akár este ahogy hazaér akkor is ugy natur kinyalhatja a popsiát.pont akkor van olyan finom illata és ize.
#448   2010. 01. 24. vasárnap 19:07
benbá benbá
Én is szeretek popót nyalni,de a feleségemet a prűd barátnője nagyon befojásolja ilyen ügyekben. szomoru1

... 27 28 29 30 31 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: zkth zkth
Nyitás ideje: 2005. 02. 25. péntek
Üzenetek: 1027db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 19. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!