egy puncit meg egy segget mindig ki lehet nyalni,akkor is ha nem elötte lett megmosva!Próbáld hogy 2 hónapig nem nyúlsz csajhoz!!
nem csak a sex miatt kell tisztán tartani a feneket , hanem minden wc után .
Huuuu,itt aztán van mindenféle vélemény!!
)
Nálunk sincs a popsi nyalással semmi gond.A lényeg a higiénia!!!Igenis ki kell mosni a fenekét mindenkinek aki ezzel is színesíti a szexuális életét,mert komoly fertőzéseket lehet összeszedni. Nagyon élvezem amikor a párom cirógatja a popsilukamat a nyelvével,sőt ha jó mélyen bedugja ,majdnem elélvezek a gyönyörtől.Ugyan ezt viszonzom én is,öröm nézni ahogyan a farka a szemem láttára egyre csak keményedik,annyira élvezi.Soha nem hagynám ki egyetlen szeretkezés alkalmával sem.

Nálunk sincs a popsi nyalással semmi gond.A lényeg a higiénia!!!Igenis ki kell mosni a fenekét mindenkinek aki ezzel is színesíti a szexuális életét,mert komoly fertőzéseket lehet összeszedni. Nagyon élvezem amikor a párom cirógatja a popsilukamat a nyelvével,sőt ha jó mélyen bedugja ,majdnem elélvezek a gyönyörtől.Ugyan ezt viszonzom én is,öröm nézni ahogyan a farka a szemem láttára egyre csak keményedik,annyira élvezi.Soha nem hagynám ki egyetlen szeretkezés alkalmával sem.

Mi is csatlakoznank a nepes taborhoz, a felesegem nemreg fedezte fel az elvezetet, amit nyujt, en pedig minden alkalommal kikertem az adagomat.... Szerintem finom, persze ha tisztan van tartva...
Sziasztok. Párom rendszeresen kinyal engem pedig pasi vagyok. De én hatalmasat élvezek tőle, ő pedig nagyon felizgul tőle.... ennyi!!!
Nem leszel ettöl deviáns nyugi
Csak kicsit túlzol ,mert azért ha megvan az a seggluk mosva akkor nem tocsog a fostól és bele lehet nyugodtan mélyeszteni a nyelvet és hát 2 centire van a puncitól ,ha nem tetszik az ánusz rózsa ize akkor átnyalsz a punciba és punci izű nyelvvel nyalod
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 12. 14. hétfő 00:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 14. hétfő 00:13

Az okés, de a pisa steril lötty, átmegy a vesén, ami egy nagyszerű szűrőközeg, az izzadság meg sós víz csupán, kapis ?
A szar meg.....ááá, bele se gondolok, ott nincs semmi szűrő, csupa haszontalan, mérgező, fertőző SALAKanyag, 100 %-osan tiszta kakiluk meg nincs !!! De nyalogassátok nyugodtan, csak nehogy már én legyek az érdekes, mert nem nyalnám ki !
A szar meg.....ááá, bele se gondolok, ott nincs semmi szűrő, csupa haszontalan, mérgező, fertőző SALAKanyag, 100 %-osan tiszta kakiluk meg nincs !!! De nyalogassátok nyugodtan, csak nehogy már én legyek az érdekes, mert nem nyalnám ki !
Az okés, de a pisa steril lötty, átmegy a vesén, ami egy nagyszerű szűrőközeg, az izzadság meg sós víz csupán, kapis ?
A szar meg.....ááá, bele se gondolok, ott nincs semmi szűrő, csupa haszontalan, mérgező, fertőző SALAKanyag, 100 %-osan tiszta kakiluk meg nincs !!! De nyalogassátok nyugodtan, csak nehogy már én legyek az érdekes, mert nem nyalnám ki ! (Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2009. 12. 13. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 13. vasárnap 22:27
A szar meg.....ááá, bele se gondolok, ott nincs semmi szűrő, csupa haszontalan, mérgező, fertőző SALAKanyag, 100 %-osan tiszta kakiluk meg nincs !!! De nyalogassátok nyugodtan, csak nehogy már én legyek az érdekes, mert nem nyalnám ki ! (Ez egy válasz bazzeg üzenetére (2009. 12. 13. vasárnap 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)

a pina meg enyhén pisis és egésznap izzad a nadrág alatt és ha nyalás elött nem zuhanyzik a Hölgy akkor ezt mind egyszerre nyalod le .
a pina meg enyhén pisis és egésznap izzad a nadrág alatt és ha nyalás elött nem zuhanyzik a Hölgy akkor ezt mind egyszerre nyalod le .
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 12. 13. vasárnap 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 13. vasárnap 19:26

én vagyok a fura, mert nem nyalom ki más seggét? Abból szar távozik ember !!! Szar !!
én vagyok a fura, mert nem nyalom ki más seggét? Abból szar távozik ember !!! Szar !!
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 12. 11. péntek 21:13), amit ide kattintva olvashatsz)
hát nem is tudom de fura vagy rendesen
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 21:31

Én senki seggit nem nyalnám ki, ujjazás az oké, de hogy magát az ánuszgyűrűt nyalogassam, az sok.
Mondjuk valami álomnő lyukát 2 napi koplalás, alapos beöntés és tisztítás után, vagy ha nagyon dúl a love, talán, de nem hinném, hogy sokan kimossák tusfürdővel, vagy szapannal a lukukat szeretkezés előtt.
Meg akárhogy mosod, a seggnek szaga van !!!
Mondjuk valami álomnő lyukát 2 napi koplalás, alapos beöntés és tisztítás után, vagy ha nagyon dúl a love, talán, de nem hinném, hogy sokan kimossák tusfürdővel, vagy szapannal a lukukat szeretkezés előtt.
pedig nincs is jobb egy finom nöi popsi illata és izénél.
őszinte részvétem!
tényleg nem szívózásból, de akkor rossz nőket vetett elébed az Úr. én sosem éreztem, hogy barátnőm segglukszija büdös lett volna, még anál után sem, pedig sosem csinált beöntést. lehet szerencsés vagyok, bár más nőnál se éreztem, ahogy így visszaemlékezek, ráadásul elég jó a szimatom
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 21:31
tényleg nem szívózásból, de akkor rossz nőket vetett elébed az Úr. én sosem éreztem, hogy barátnőm segglukszija büdös lett volna, még anál után sem, pedig sosem csinált beöntést. lehet szerencsés vagyok, bár más nőnál se éreztem, ahogy így visszaemlékezek, ráadásul elég jó a szimatom

Én senki seggit nem nyalnám ki, ujjazás az oké, de hogy magát az ánuszgyűrűt nyalogassam, az sok.
egy szoval sem mondtam hogy csak egyoldalu a dolog
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 16:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 16:56
Törölt felhasználó (334574)

Szia, Maarimar ezzel én is így vagyok,de én szívesen vissza is adom

Szia, Maarimar ezzel én is így vagyok,de én szívesen vissza is adom
(Ez egy válasz maarimar üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 12:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 12:37

bár az anál szex nem jön be söt utálom de ha csak nyalogatják imádom
bár az anál szex nem jön be söt utálom de ha csak nyalogatják imádom
Hogy hálálod meg? Te is kinyalod neki? Mesélj.
(Ez egy válasz katika7326 üzenetére (2009. 12. 10. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 10. csütörtök 10:44

az én párom is kinyalja a popsimat és nagyon hálás vagyok érte.......................

az én párom is kinyalja a popsimat és nagyon hálás vagyok érte.......................

Imádom csinálni..?-))
a szeretett noet mert ne