Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#427   2009. 11. 18. szerda 17:57
bvoros bvoros
Mi a baricsajommal rendszeresen nyaljuk egymás lukát.
ő külön is szeret így kényeztetni.Jó mélyen benyal.baromi jó...
#426   2009. 10. 01. csütörtök 08:21
X Törölt felhasználó (58763)
Sziasztok! Engem érdekelne a dolog. Ha még aktuális, a részleteket megbeszélhetnénk priviben.
(Ez egy válasz kacumi üzenetére (2009. 09. 30. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 09:37
Cselédet keresünk, aki kinyalja popsinkat miközben szeretkezünk. Tiszta, leinformálható szolga, szolgalány jelentkezését várjuk.
#425   2009. 09. 30. szerda 12:53
videkipar videkipar
Mi ismerünk egy párt, aki képes lenne ilyenre.
(Ez egy válasz kacumi üzenetére (2009. 09. 30. szerda 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 30. szerda 09:37
Cselédet keresünk, aki kinyalja popsinkat miközben szeretkezünk. Tiszta, leinformálható szolga, szolgalány jelentkezését várjuk.
#424   2009. 09. 30. szerda 09:37
kacumi kacumi
#423   2009. 09. 30. szerda 08:30
Peter_xx Peter_xx
A közelmúltban élvezettel nyaltam kedvesem gyönyörű popsilyukát és az izgalom hevében véletlenül a számba pukizott. Mind a ketten nagyon meglepődtünk! Ő zavarba jött, de én néhány pillanat múlva, már nyaltam is tovább, mintha semmi sem történt volna. Végül is, semmi rossz nem történt és nem is volt undorító.
#422   2009. 09. 29. kedd 16:29
X Törölt felhasználó (64845)
nyelv ujj nem ugyanaz
lehet hogy hulyén hangzik de nagyon sok dolgot a kezunkbe veszunk de nem tesszuk a szánkba
#421   2009. 09. 29. kedd 13:26
X Törölt felhasználó (64845)
én a szex hevében a párom popsiját szoktam puszilgatni/hrapdálni, de konkrétan a popsilukacskáját nem nyalnám ki.mondjuk nem is hagyná a nyalakodást, de a szex kozbeni popsi ujjazásnak nem mondott még nemet, sot élvezte/élvezi is
#420   2009. 09. 29. kedd 12:57
X Törölt felhasználó (448399)
Igen ezt én is tapasztaltam smile
Egy kis popsi izgatás szex közben sokkal jobban feltüzeli a csajszit és gyorsabban elélvez tőle :P
(Ez egy válasz omega14 üzenetére (2009. 09. 18. péntek 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 09. 18. péntek 14:12
Teljesen egyetértek veled hihetetlen jó ha a nyalás közben egy kicsit át lehet vándorolni és a popót is izgatni nyalogatni meg ujjazni. Az elején nehezen ment de most már élvezi nagyon és tényleg hamarabb el is tud menni ha szex közbe hátul is izgatom. vigyor2
#419   2009. 09. 18. péntek 22:13
madmaximum madmaximum
én imádom a popsi rózsát nyalni, bedugni a nyelvem, ujjam....: smile )))
#418   2009. 09. 18. péntek 14:12
omega14 omega14
Teljesen egyetértek veled hihetetlen jó ha a nyalás közben egy kicsit át lehet vándorolni és a popót is izgatni nyalogatni meg ujjazni. Az elején nehezen ment de most már élvezi nagyon és tényleg hamarabb el is tud menni ha szex közbe hátul is izgatom. vigyor2
(Ez egy válasz Exson üzenetére (2009. 07. 20. hétfő 00:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 07. 20. hétfő 00:20
Én rendszeresen kinyalom a feleségem seggét, és imádom csinálni. Nálam a nyalás szerves része segglyukának kényeztetése. Először furcsállotta amikor csináltam, kicsit vonakodott is, de most már nagyon szereti, kifejezetten felgyorsítja az orgazmusáig vezető utat. Gyakran az ujjamat is bedugom neki, miközben a punciját kefélem a farkammal. Szereti! vigyor2
#417   2009. 08. 24. hétfő 18:11
X Törölt felhasználó (100967)
En is szeretem a csajom popsijat nyalni es szereti, csak egy kicsit idegenkedik tole es azt szokta mondani, h neha mar majdnem szegyenli. De megnyugtattam, h imadom csinalni neki es elvezi. O is csinalta mar nekem nehanyszor, de azontul, h elveztem en is furcsalltam a dolgot.
#416   2009. 08. 21. péntek 20:55
bloxx bloxx
Rendszeresen szoktam barátnőm popóját nyalni, nagyon élvezi...
Én valamiért nem szeretem ha nekem nyalja, viszont nagyon élvezem ha a prosztatámat izgatja.
#415   2009. 08. 12. szerda 01:09
FélénkDeBuja FélénkDeBuja
Barátnőm engem nagyon ritkán, nagyon-nagyon ritkán szokott így izgatni, csak prosztatamasszázs előtt. Imádom!
Ő viszont nagyon idegenkedett tőle, hogy én is csináljam neki. Azt viszont láttam, hogy egyébként szereti, ha a popsiját kényeztetem simogatással, puszikkal. Nem is próbálkoztam soha a popsilyukát is nyalni, még simogatni sem, mert tudtam, nem akarja. De egyszer tényleg tökvéletlenül majdnem a lyukánál nyaltam meg, nagyon közel hozzá. És láttam, hogy tetszik neki. Így szépen fokozatosan sok-sok alkalom során egyre jobban hozzászoktattam a gondolathoz azzal, hogy néha csak nagyon finoman és épphogy végighúztam az ujjam a lyuk felett, vagy közel hozzá nyalogattam.
És hétvégén kipróbáltam (kipróbáltuk), hogy én nyalom az ő popsiját. Hátulról nyalogattam a punciját, egyre közelebb a popsilyukhoz. Aztan hirtelen, de finoman a lyukát is elkezdtem nyalni. Tetszett neki az első pillanattól wink
Végül úgy elégítettem ki, hogy ujjaztam és közben nyaltam a fenekét. Úgy táncolt a nyelvemen popsijával, hogy öröm volt nyalni finom
Mostantól úgy tűnik ez sűrűbben fog előfordulni, mert mindkettőnknek nagyon bejött.

Szóval, aki idegenkedik tőle gondolatban, de igazából még soha nem próbálta, annak érdemes nagyon lassú lépésekben közeliteni a dologhoz. Lehet, hogy kiderül, nagyon is szereti smile
#414   2009. 07. 21. kedd 07:00
X Törölt felhasználó (17107)
Én szerencsés vagyok, rendszeresen nyalhatok segget. Annnyira finom. Főleg, ha az arcodra ül és nyalod a csatakos pinát meg a seggét. smile
HA párral vagyok elnem mulasztanám a fiú seggét is megnyalogatni, olvadoznak tőle. .)
#413   2009. 07. 20. hétfő 00:20
Exson Exson
Én rendszeresen kinyalom a feleségem seggét, és imádom csinálni. Nálam a nyalás szerves része segglyukának kényeztetése. Először furcsállotta amikor csináltam, kicsit vonakodott is, de most már nagyon szereti, kifejezetten felgyorsítja az orgazmusáig vezető utat. Gyakran az ujjamat is bedugom neki, miközben a punciját kefélem a farkammal. Szereti! vigyor2
#412   2009. 07. 19. vasárnap 11:20
X Törölt felhasználó (447292)
Imádok nöi popót nyalni!És szereintem egyre több csaj el is várja,hogy ott is kényeztesék!
#411   2009. 07. 18. szombat 08:09
HellWing HellWing
Én is szeretek popót nyalni, mindegy kiét. Volt szerencsém már fiuéhoz is, és bár nem vagyok meleg, de az is király volt.
#410   2009. 07. 18. szombat 00:26
X Törölt felhasználó (55522)
én szerettem eddig is a csajaim popóját is nyalogatni, az utolsó bébym viszont mindenen túltett. Felhajtotta a lábam és órákig képes volt nyalni a seggem! hihetetlen jól esett-oda vissza
#409   2009. 06. 03. szerda 12:32
X Törölt felhasználó (430514)
vmi fenséges dolog
#408   2009. 06. 02. kedd 21:50
X Törölt felhasználó (40797)
imádok segget nyalni...tömören ennyi...majdnem annyira mint a puncit.......sokszor csak ahoz van kedvem....nyalok egy jót,aztán ennyi smile vagy alvás,vagy megyek haza nyes

... 29 30 31 32 33 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: zkth zkth
Nyitás ideje: 2005. 02. 25. péntek
Üzenetek: 1027db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 19. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!