Időnként kell valami változtatás az ember szexuális életében. Erre sikerült ráébresztenem a páromat is, azóta beszereztünk pár doldot és használjuk is rendszeresen.Nekünk segítettek!
Sziasztok!
Valaki próbálta már a fleshliht-ot??
Ha igen írja le a véleményét róla!
Köszönöm!
Köszönöm!
Nekem most sikerült elérni, hogy beszerezzünk pár cuccot. Naggyon fasza lesz

javítottam, összevontam, töröltem a képeidet/ből...szánj egy kis időt a képfeltöltés tanulmányozására:prune
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
Valaki próbáltam már az exxxtázis nevű játékot?
Igen nekünk van ijenjátékunk.
(Ez egy válasz Kicsitünder üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Kicsitünder üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
És a tapasztalatok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 19:29
Törölt felhasználó (77369)
Igen nekünk van ijenjátékunk.
Hát nem rossz de nem éri meg az árát én komolyabb játékra számitottam.
(Ez egy válasz Kicsitünder üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg szeretném venni, de a boltban nem lehetet belenézni, nem tudom, a kártyákon mi szerepel. De az ára tényleg borsos....
Két fajta kártya van benne az egyiken ruhában amásikban meztelenül kel lenni és pozok feladatok vannak rajta.Egy részét a játék ban lévö homokóra által diktált idejig kell csinálni.
(Ez egy válasz Kicsitünder üzenetére (2007. 10. 29. hétfő 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 29. hétfő 20:52
Én meg szeretném venni, de a boltban nem lehetet belenézni, nem tudom, a kártyákon mi szerepel. De az ára tényleg borsos....
Nem tudjátok véletlenül a himbilimbinek a formázó anyaga az mi?vagy olyat lehet e kapni vhol?
tetszik a kép te is ilyen jó vagy?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 18. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 09:48

javítottam, összevontam, töröltem a képeidet/ből...szánj egy kis időt a képfeltöltés tanulmányozására:prune
Törölt felhasználó (52833)

Valaki kipróbálta márezt az új rezgő farokgyűrűt? Megéri megvenni, vagy olyan mint a régi?
Az újat még nem, de haver mondta, hogy kb. annyi ideig bírja, mint a régiek, és olcsóbb sem lett, meg az élmény se nagyobb tőle különösebben...
(Ez egy válasz egyremegy üzenetére (2008. 02. 16. szombat 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 16. szombat 07:47
Valaki kipróbálta márezt az új rezgő farokgyűrűt? Megéri megvenni, vagy olyan mint a régi?
Már régóta tervezem egy vibri vételét meglepibe a páromnak,de akkora a választék,hogy nem tudok dönteni.Nagyobbat tuti nem veszek,mint az ezredes,mert a végén rábaszás lenne
Vidd el a nejed egy szexshopba és válogasson ő kedvére.
(Ez egy válasz vick9 üzenetére (2008. 02. 17. vasárnap 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 17. vasárnap 17:25
Már régóta tervezem egy vibri vételét meglepibe a páromnak,de akkora a választék,hogy nem tudok dönteni.Nagyobbat tuti nem veszek,mint az ezredes,mert a végén rábaszás lenne
Csak aztán nehogy az asszony magától is a maxi méretet válassza a boltban válogatva...!
Add be neki, hogy a kis méret jól kiegészíti az ezredesét!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Add be neki, hogy a kis méret jól kiegészíti az ezredesét!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 02. 18. hétfő 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)

hidrom

Vitibivi76