Én mostanában a péniszgyűrűkre kaptam rá. Csak mert k..va jó az érzés
Olvastam egy cikket (Mindent a péniszgyűrűkről) és megjött a kedvem, aztán rajtam is maradt.

Sziasztok! Nem tudom hova rakhatnám fel, így ha nem fér a protokollba, töröljétek nyugodtan! De hátha.
***Megválnék 2 db FÉRFI fétish felsőtől, selymes fényes rugalmas anyagú, aranyszínű polók. Képek és egyéb üziben!***

***Megválnék 2 db FÉRFI fétish felsőtől, selymes fényes rugalmas anyagú, aranyszínű polók. Képek és egyéb üziben!***
Sziasztok!
Én a páromat leptem meg egy mini "Womanizer" és egy "Smile Wand" készlettel.
Nos, a hatás nem maradt el - kimondottan pozitív a visszajelzés.
Új fejezet kezdődött....
Én a páromat leptem meg egy mini "Womanizer" és egy "Smile Wand" készlettel.
Nos, a hatás nem maradt el - kimondottan pozitív a visszajelzés.
Új fejezet kezdődött....

Sziasztok! Van e olyan ötletetek, amivel pótolhatóak némely segédeszközök. Alternatív megoldásokra lennék kíváncsi!
Ha van párod, és nem tudsz vásárolni, vagy rendelni ilyen segédeszközöket, mivel tudod pótolni, vagy mivel helyettesíted?
Ha van párod, és nem tudsz vásárolni, vagy rendelni ilyen segédeszközöket, mivel tudod pótolni, vagy mivel helyettesíted?
Pénisz klónozóról valakinek tapasztalat?
Próbálta már valaki a pénisz plugot? Milyen lehet?
Péniszköpenyben mit érdemes beszerezni tudja valaki?
Az asszony választotta.. Mit ne mondjak... Jó választás volt.... Élveztem hogy játszhatok velük
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 07. 28. péntek 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 28. péntek 14:58

Törölt felhasználó (1572112)

milyen vibri?

Vásároltam egy péniszköpenyt és azzal kurtam meg a nejemet.Kiakadt a szeme amikor feltoltam vele a farkamat a kis pinájába.Azt mondta olyan mintha más kefélné.Méghogy nem számit a méret.!
milyen vibri?
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 07. 28. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 28. péntek 12:47

Nekünk megjött a vibri.... Remélem este ki is tudjuk próbálni...
Na ha egyszer kipróbáljátok nem bírjátok többet abbahagyni!
(Ez egy válasz Gábor 82 üzenetére (2017. 07. 28. péntek 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 07. 28. péntek 12:47

Sziasztok! Hölgyek és párok tapasztalataira lennék kíváncsi, hogy milyen játékokat javasolnak kis kültéri játékokra. Értem ezalatt valami kellemes gésa golyó, amivel sétálva a barátnőm felpörög, vagy valami kis távirányítós bolondság?
Előre is köszi!

Sikerult szert tennem nehany teljesen uj, hasznalatlan vibratorra... Megvalnek toluk eleg olcson! Kepet tudok kuldeni!
Sziasztok.
Elsősorban lányok véleménye érdekelne. Szeretnék venni egy ilyen vibrációs masszírozó készüléket meglepetésnek szánom a kipróbálását a partneremmel. Szerintetek melyik lehet a jobb? Én pasiként nem igazán tudok dönteni. Már 3 napja nézegetem őket.
https://www.erotikashow.hu/vibratorok/close2you_vibratorok/clo- se2you-wand-rilassamento-masszirozo-vibrator-bordo-11491
https://www.erotikashow.hu/vibratorok/svakom-vibratorok/svakom- -emma-mini-akkus-masszor-vibrator-viola-10148
Elsősorban lányok véleménye érdekelne. Szeretnék venni egy ilyen vibrációs masszírozó készüléket meglepetésnek szánom a kipróbálását a partneremmel. Szerintetek melyik lehet a jobb? Én pasiként nem igazán tudok dönteni. Már 3 napja nézegetem őket.
https://www.erotikashow.hu/vibratorok/close2you_vibratorok/clo- se2you-wand-rilassamento-masszirozo-vibrator-bordo-11491
https://www.erotikashow.hu/vibratorok/svakom-vibratorok/svakom- -emma-mini-akkus-masszor-vibrator-viola-10148
nagyon jol ákk a farkadon, remélem élvezed is!
Műpuncit használok és van anál tojásvibrim.
Ha nem szorít nagyon, akkor normális. Pont ez a lényege, hogy nem engedi kiáramlani a vért, mert elszorítja a külső ereket, ezáltal keményebb lesz a farok.
De nem szabad fél óránál tovább fent hagyni. (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2017. 01. 06. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 06. péntek 09:42
De nem szabad fél óránál tovább fent hagyni. (Ez egy válasz Andrew23 üzenetére (2017. 01. 06. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Vettem egy péniszgyűrűt. Ha felteszem brutálisan megdagadnak az erek a farkamban. Ez normális vagy esetleg kicsi a gyűrű?? Elég ijesztő. Valakinek tapsztalat??
Vettem egy péniszgyűrűt. Ha felteszem brutálisan megdagadnak az erek a farkamban. Ez normális vagy esetleg kicsi a gyűrű?? Elég ijesztő. Valakinek tapsztalat??
Sziasztok!
Ja! Két végű!