Pénteken a garázsban álló kocsiban, a szomszéd lánykával, miközben asszony a szobában tv-t néz.
Úgy 2 kete kurvával itthon a konyhaasztalon.
Kolléganővel a munkahelyen, amikor csak lehet.
De a legjobb idén tavasszal, az akkori barátnőm húgával, a közös albérletükben volt. Az igazán extrémre sikeredett, mert hazajött a jogosítványáért...
Úgy 2 kete kurvával itthon a konyhaasztalon.
Kolléganővel a munkahelyen, amikor csak lehet.
De a legjobb idén tavasszal, az akkori barátnőm húgával, a közös albérletükben volt. Az igazán extrémre sikeredett, mert hazajött a jogosítványáért...
Börtönben.
Én egyszer kiváncsiságból az akkori barátnőmmel bennmaradtunk a metróban a végállomáson (Déli). A metró bevitt minket oda, ahol megfordul, és a vezetők átmennek a másik végére. Meglátták, hogy benn vagyunk, és azt mondták, hogy ráb@szarintottunk, mert ez most 12 percig itt fog állni. Igazuk volt. Nekünk se kellett sok biztatás. Metróban még egyikünk sem csinálta. Nagyon tuti volt. Vigyázzatok, hogy mibe ültök
))

Nos azért olvasom mert kiváncsi vagyok!
(Ez egy válasz netsurfer üzenetére (2007. 09. 18. kedd 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 18. kedd 15:28

Mármint nem a te esetednél meredekebbek a történetek, hanem az én te esetedhez hasonló szituációmnál. Az első ilyen szitu az első komolyabb barátnőmmel volt. Balatonnál nyaraltunk, és a nyaralóban napközben mindíg volt valaki. Persze mi be voltunk indulva rendesen. A lány csak úgy tocsogott az izgalomtól, nekem állt a farkam rendesen. Kerestünk egy eldugott helyet a parton a nádas mellett. Egy fának dőlve megtörtént a dolog. Épp, hogy ruháinkat megigazítottuk, mire egy csapat turista (gyerekek is) kóborolt el előttünk. Még 1 percen sem múlott, hogy nagyon kínosan érezzük magunkat. Így sem tudtunk nagyon a szemükbe nézni.. Később viszont egy kihalt vonaton, napközben (ráadásul nem is kupéban) megkockáztattuk. Szerencsére nem jött a kalauz... Másik barátnőmmel pedig otthon a szobámban estünk egymásnak úgy, hogy nem volt zárható az ajtóm. Édesapám az ajtóm előtt dolgozott, Édesanyám pedig kiszámíthatatlanul meg szokott jelenni valamivel. Erősem vert a szívem, és próbáltunk halkan maradni.. Sikerült. Ha ilyenekre kíváncsiak vagytok, későbbi feleségemmel is akadtak érdekes esetek.
Az erdőben egy fának támasztva!

Kicsit bővebben is leírhatnád az esetet. Az ilyen egy-két szavas hozzászólások mire jók?
(Ez egy válasz kerekpopó üzenetére (2007. 11. 30. péntek 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
1,Debrecen mellett egy kilátó tetején együtt voltunk a bnőmmel, épp hogy befejeztük kirándulók jöttek fel!Alig maradt időnk felöltözni
2,A hortobágyi kemping melegvizes medencéjében éjjel!Rajtunk kívül még 2 pár foglalokozott egymással!
3,A győri thermálfürdő szabadtéri részén télen este,na ez igazi élmény volt! stb....

2,A hortobágyi kemping melegvizes medencéjében éjjel!Rajtunk kívül még 2 pár foglalokozott egymással!
3,A győri thermálfürdő szabadtéri részén télen este,na ez igazi élmény volt! stb....

Adria partján 19. házassági évfordulónkon
sötét volt, minden tuti, még direkt bele is lőttem a tengerbe
(mér, naptejnek egész jó
visszafelé indulva vettük észre, hogy kb 10 méterre az egyik bokor tövében pár fiatal susmorog... remélem kedvet adtunk nekik egy jó gruppenhez

visszafelé indulva vettük észre, hogy kb 10 méterre az egyik bokor tövében pár fiatal susmorog... remélem kedvet adtunk nekik egy jó gruppenhez

Örülök, hogy kíváncsi vagy! Volt folytatása is...
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2007. 11. 30. péntek 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes, hogy a győri élményben milyen sok embernek jön meg a kedve...
Én is voltam már a csillagosban, meg a szabadban is
(Ez egy válasz Fpityesz üzenetére (2007. 12. 01. szombat 00:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 01. szombat 00:34

1,Debrecen mellett egy kilátó tetején együtt voltunk a bnőmmel, épp hogy befejeztük kirándulók jöttek fel!Alig maradt időnk felöltözni

Sziasztok!
nekünk is volt pár élményünk. az egyiket leírom aztán majd még lezet többet is
Barátnőm nagyszülei külföldön élnek, nem részletezem. 80 km út határig. Este sötétben hazaúton. (előtte mindig hülyének nézett ha kocsiszexet akartam) most meg elkezdte verni menet közben.
Határon póló rá a farkamra mintha nem lenne semmi különös. paráztunk is. gyakran járunk át párszor már a csomagtatót is megnézték. izgultunk is h most ne. kiszálltam volna gatya leesik róla és áll a farkam. de megúsztuk hazafele egy bekötőúton megálltunk a fák között. és a hátsó ülésen kétszer megvolt. közben jött pár kocsi lassítottak amikor észrevettek aztán sietve továbbhajtottak
vajon miért?!
de nagyon jó volt.
nekünk is volt pár élményünk. az egyiket leírom aztán majd még lezet többet is

Barátnőm nagyszülei külföldön élnek, nem részletezem. 80 km út határig. Este sötétben hazaúton. (előtte mindig hülyének nézett ha kocsiszexet akartam) most meg elkezdte verni menet közben.
Határon póló rá a farkamra mintha nem lenne semmi különös. paráztunk is. gyakran járunk át párszor már a csomagtatót is megnézték. izgultunk is h most ne. kiszálltam volna gatya leesik róla és áll a farkam. de megúsztuk hazafele egy bekötőúton megálltunk a fák között. és a hátsó ülésen kétszer megvolt. közben jött pár kocsi lassítottak amikor észrevettek aztán sietve továbbhajtottak

de nagyon jó volt.
Szlovén élményfürdöben világos nappal nagy medencében,jobbra balra emberek,kevés mozgás de nagy élvezet volt.
Tiszakécskén a Tisza parti fák alatt, éjjel.Jobbra, balra gyalogút és még egy kocsi is ránk villantott.
Az Adriai tengerparton este. 10 méterre a haveroméktól szinkronban.
Az Adriai tengerparton este. 10 méterre a haveroméktól szinkronban.
HÁT VOLT EGY PÁR NEKÜNK IS!!!
FALUBA JÁTCÓTÉREN HAJNAL VOLT 5-ÓRA VADUL FEFÉLTÜNK ÉS 1X-MEGJELENT AUTÓVAL A FALUBELI SECURYTIS CSÁVÓ!
A MEGRETTENÉSTŐL KISEM JÖTTEM AZ ASSZONYBÓL ÉS A CSÁVÓKÁM CSAK OTT LESETT TÉTLENÜL NEM, SZÓLT SEMMIT ÉS ELHAJTOTT!!!XD AZTÁN ITTHON MOSOGATÓKAGYLÓBAN WCÜLŐKÉN-LÉTRÁN MEG NAH SOK HELYEN DE AZ ELSŐ AZ KEMÉNY VOLT;D

FALUBA JÁTCÓTÉREN HAJNAL VOLT 5-ÓRA VADUL FEFÉLTÜNK ÉS 1X-MEGJELENT AUTÓVAL A FALUBELI SECURYTIS CSÁVÓ!
A MEGRETTENÉSTŐL KISEM JÖTTEM AZ ASSZONYBÓL ÉS A CSÁVÓKÁM CSAK OTT LESETT TÉTLENÜL NEM, SZÓLT SEMMIT ÉS ELHAJTOTT!!!XD AZTÁN ITTHON MOSOGATÓKAGYLÓBAN WCÜLŐKÉN-LÉTRÁN MEG NAH SOK HELYEN DE AZ ELSŐ AZ KEMÉNY VOLT;D
A balcsiról hazafelé egy erdős résznél beálltam egy földútra és be az erdőbe! Persze már nagyon akartuk egymást, épp csak a széléig jutottunk...javában ment az eksön, mikor egy kiránduló osztály nagy nótaszóval elvonult mellettünk...
Arra se mertünk nézni, míg a nótaszó el nem halkult, csak mikor végeztünk, láttuk, hogy tökéletes belátás nyílik az útról!

Buliból ellógtunk a csajommal, mert már nagyon oda voltunk egymásért... Hirtelen ötlettől vezérelve a közeli focipálya kezdőkörét vettük célba. megtörtént. állati izgi volt, azóta ha meccsre megyek mindig nosztalgiázok

Egy strandon voltunk és elmentünk lezuhanyozni és ott megtörtént... De kicsit paráztunk,mert régiek voltak a zuhik ajtajai és be lehetett volna látni

Én 19-20 évessen Fehérvárra jártam suliba(Egy 6 hónapos tanfolyam).Isteni nagy szerencsére koedukált kollégiumban volt az elhelyezés,aminek persze gondolhatjátok mi lett a vége...Nos egyszer átjöttek páran a szobánkba beszélgetni,közben kiszúrtam egy lányt akivel már "kerülgettük" egymást,célozgatás stb...Azt mondta,hogy jól esne neki egy masszázs én persze "ugrottam".Idővel a többiek vették a lapot és elhúztak,csak a szobatársam maradt,de ő azt mondta,hogy alszik.Ezt sosem tudtam meg...Ment a maszír ami átvágott simibe,szopiba.Végén pedig egy jót dugtunk az ágyon,alvó társam feje pedig a lábunknál volt.Azután át a másik szobába egy közös "zuhany" és ennyi,azóta nem láttam és sajnos a nevére sem emlékszem pedig aranyos lány volt
.

Idén nyáron a balatonfüredi csúzdapark szaunájában, szerencsére kint nagyon meleg volt és így nem nagyon jött senki a szaunába.
Azon a napon ezt többször megismételtük és nagyon jó volt.
Azon a napon ezt többször megismételtük és nagyon jó volt.
Ez nem annyira nyílvános,a feleségemmel kapcsolatunk elején elmentünk szaunázni.A szaunát ki lehetett bérelni.Szaunázunk és mit ad Isten megkívántuk egymást.Elkezdünk bemelegíteni,túl vagyunk a nyalin és a szopin.Meglovagolta párom a dákóm és egyszercsak látom,hogy a "portás" ember bent lézeng.Nem tudom,hogy lopni vagy a hangok hallatán kukkolni akart,de kimentem és megkértem,hogy ne jöjjön be többet.