ajjjajjj, kezdek félni!!!!! holnap a kaposvár-bp-vel megyek föl.... ugye rám nem pályázol???:)))))
Azért nem kellene általánosítani!!! Vállald fel, Tom!

szia!
É szoktam. Szivesen beszállnék Hozzátok 3,nak. Én is szeretek ott nudizni.
É szoktam. Szivesen beszállnék Hozzátok 3,nak. Én is szeretek ott nudizni.
120 km-rel, melyik vonalon? A fülke tényleg szuper!!! Csak a kalauz nyított ránk a szakaszkulcsával! :)))
Hát én, vagy nem, vagy de?
Ket eset:
Egyik egy csur tetejen,a szena kozott.Korulottunk meg volt kb.5 par. Mind dugott!
A masik a kolesz nevelojenek a szobajaban.Gaz volt, de muszaly volt beverni a dognek.
Egyik egy csur tetejen,a szena kozott.Korulottunk meg volt kb.5 par. Mind dugott!
A masik a kolesz nevelojenek a szobajaban.Gaz volt, de muszaly volt beverni a dognek.
és itt is hülye vagy Bogyókám!!!! :DDDDDDD
"Rendicsek"!

Jó, akkor ne hidd el! Nem véletlen nem írtam neveket. Azért maradt abba a kapcsolat, mert a "néni" (nekem akkor még az volt)rám kattant és féltem tőle.
Jártam egy csajjal, aki a keresztszüleinél lakott, ő akkor 16 éves volt, én meg sokkal fiatalabb mint most. A "kereszték" felnemtek az emeletre,én azt hittem, hogy már alszanak, és időközben.. ..jól belehevültünk. Hanem a keresztanyu leszól; ....-kám ha már nézitek azt a ro**dt ponót legalább halkítsátok le, mert ....-bácsi feébred, és nagyon mérges lesz. Mivel ....-bácsi sokkal idősebb volt mint "keresztanyu" ezért (mint utóbb megtudtam) nem éltek szexuális életet. Ezzel magyarázható, hogy az emelet, és a földszint közt megbújva (merhogy nem kapott érthető választ gondolom szólni akart mégegyszer) keresztanya végig masztizta az egész "akciót" én úgy tettem , mintha nem vettem volna észre. Akkor egy kicsit "necesnek" éreztem, de ha, mostanában történne, lehet hogy ...már másképp gondolnám...

hu szép gyűjtemény. Nekem a legextrémebb a csajomék lépcsőházában volt ujjal
Hát persze...
Ja, de ez az anál-orál dolog akkor is meredek, még egy fantáziába is... én szeretek konstans csókokat álmodni... :) előtte-utána egyaránt...
(Ez egy válasz Ronhks üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 19. csütörtök 19:17

Csatlakoznék!
Ráadásul olyan az egész mintha 1 ygerek a kukija verése közben fantáziált volna 1t és most megosztotta velünk!
Azt meg tutira veszem h soha nem szeretkezett még senkivel análisan!
De azért mesének jó volt!
Ráadásul olyan az egész mintha 1 ygerek a kukija verése közben fantáziált volna 1t és most megosztotta velünk!

Csatlakoznék!
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 05. 19. csütörtök 17:14

Törölt felhasználó (24620)

Anal után oral, nem meredek az egy kicsit?

Anal után oral, nem meredek az egy kicsit?
(Ez egy válasz Erosman üzenetére (2005. 04. 15. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 04. 15. péntek 16:51

A LEG EXTRÉMEBB? Nekem volt néhány, de KIEMELEM az egyik legjobbat:
Gimnazista koromban egyik osztálykirándulás alkalmával eset meg velem a sztori. Hatalmas élmény volt. Az nap este diszkóba mentünk, de előtte iszogattunk a cimborákkal. Bejöttek a csajok, s belekezdtünk az actionba. Hatalmasat élveztem. Úgy gondoltam, hogy ennél jobb nem történhet már velem, de kellemeset csalódtam. A diszkóba eljött velünk az egyik kísérő tanár: akkor 25 éves , fekete hosszúhajú, kb. 90-es mellekkel, formás popsival rendelkezett. A diszkóban elkezdtem iszogatni vele, vedeltük a vodkát mint az állat. Már hajnali 4 körül lehetett, kezdtek fogyni az emberkék. Felhívott a diszkó emeletére. Felmentünk, ahol egy pár beszélgetett, de rövidesen elmentek. Akkor közölte a csaj, hogy nagyon tetszem neki. Viszonoztam az őszinteségét. ELekzdtünk először lágyan majd egyre hevesebben csókolózni. A kezem hamar a melleihez ért, az övé a szerszámomhez. Lehúzta a sliccemet, s a bokszeralsóból kivette az eszköszt, s elkezdte "húzogatni". Természetesen én is elkezdtem matatni a szoknyája alatt. Az ujjaimmal beléhatoltam. Olyan nedves volt, hogy a bugyija teljesen átázott. Kanapén ültünk. Könynedén megfogtam a fejét, s lefele kezdetem nyomni, ő persze ismerte a témát. Elkezdett szopni ott a diszkóban, majd megőrültem a vágytól. Az ujjaim benne voltak. Szopás közbe egyre jobban nyögött, éreztem, hogy most már nekem is kell tennnem valamit. LEhúztam a bugyiját és elkezdtem a szeméremajkaival játszogatni. Már szinte sikiltozott, de nem hallatszott le a zenétől. S utána beraktam neki. Kibontottam a melleit, csókolgattam, s egyszerűen fantasztikus volt. Leültem és magamba akartam ültetni. Közölte velem, hogy még kicsit extrémet is akar. S beleült a farkamba, de egyből rájöttem, hogy mire is gondol: anál. Ott a diszkóban. Olyanokat sikoltozott, akkorát élvezet, hogy az fantazstikus. Utána jöttem én. Leszállt rólam és elkezdtett szopni. Azt akarta, hogy élvezzek bele a szájába, mit mondjak, nem tiltakoztam. Ez egy fantasztikus este volt. Másnap is megesett a dolog, arról már képek is születtek, ugyanis a legjobb cimborámmal vágtuk partiba. Egyszerrre ketten voltunk benne. Kettőnkel is elbánt. Nagyon élveztem azt az osztálykiránduást, mivel nemcsak az osztálytársamat, de a suli egyik TANÁRJÁT is kielégítettem.
Gimnazista koromban egyik osztálykirándulás alkalmával eset meg velem a sztori. Hatalmas élmény volt. Az nap este diszkóba mentünk, de előtte iszogattunk a cimborákkal. Bejöttek a csajok, s belekezdtünk az actionba. Hatalmasat élveztem. Úgy gondoltam, hogy ennél jobb nem történhet már velem, de kellemeset csalódtam. A diszkóba eljött velünk az egyik kísérő tanár: akkor 25 éves , fekete hosszúhajú, kb. 90-es mellekkel, formás popsival rendelkezett. A diszkóban elkezdtem iszogatni vele, vedeltük a vodkát mint az állat. Már hajnali 4 körül lehetett, kezdtek fogyni az emberkék. Felhívott a diszkó emeletére. Felmentünk, ahol egy pár beszélgetett, de rövidesen elmentek. Akkor közölte a csaj, hogy nagyon tetszem neki. Viszonoztam az őszinteségét. ELekzdtünk először lágyan majd egyre hevesebben csókolózni. A kezem hamar a melleihez ért, az övé a szerszámomhez. Lehúzta a sliccemet, s a bokszeralsóból kivette az eszköszt, s elkezdte "húzogatni". Természetesen én is elkezdtem matatni a szoknyája alatt. Az ujjaimmal beléhatoltam. Olyan nedves volt, hogy a bugyija teljesen átázott. Kanapén ültünk. Könynedén megfogtam a fejét, s lefele kezdetem nyomni, ő persze ismerte a témát. Elkezdett szopni ott a diszkóban, majd megőrültem a vágytól. Az ujjaim benne voltak. Szopás közbe egyre jobban nyögött, éreztem, hogy most már nekem is kell tennnem valamit. LEhúztam a bugyiját és elkezdtem a szeméremajkaival játszogatni. Már szinte sikiltozott, de nem hallatszott le a zenétől. S utána beraktam neki. Kibontottam a melleit, csókolgattam, s egyszerűen fantasztikus volt. Leültem és magamba akartam ültetni. Közölte velem, hogy még kicsit extrémet is akar. S beleült a farkamba, de egyből rájöttem, hogy mire is gondol: anál. Ott a diszkóban. Olyanokat sikoltozott, akkorát élvezet, hogy az fantazstikus. Utána jöttem én. Leszállt rólam és elkezdtett szopni. Azt akarta, hogy élvezzek bele a szájába, mit mondjak, nem tiltakoztam. Ez egy fantasztikus este volt. Másnap is megesett a dolog, arról már képek is születtek, ugyanis a legjobb cimborámmal vágtuk partiba. Egyszerrre ketten voltunk benne. Kettőnkel is elbánt. Nagyon élveztem azt az osztálykiránduást, mivel nemcsak az osztálytársamat, de a suli egyik TANÁRJÁT is kielégítettem.
Láttad a kismalac rovatban a szemérmetlen ferdeszeműeket?:-) Király nagyon!
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 05. 19. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Ny.házi vagy???
Sástói kilátó tetején!
Ez az ůj 4-es Metrň???
Vagy csak ůgy gondolom čn...:)
Vagy csak ůgy gondolom čn...:)
Most megfogtál! Nem is élvezett el és nem is voltam a padláson, de majnem olyan jó a sztori mint a KAMA-SZÚTRA -egyik "esettanulmánya". Úgy vagyok mint József Attila nincs aki "fölvigyen" a padlásra(csak ne a mama).Pedig ezt egyszer úgy is kipróbálom !