Szerintem is nagyon izgalmas történet...
Van benne valami rejtett erotika. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 07. szombat 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 07. szombat 02:37
Van benne valami rejtett erotika. (Ez egy válasz X üzenetére (2010. 08. 07. szombat 02:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (32022)

Sziasztok
A Budaörsi Auchan egyik probafülkéjében, a párom barátnőjével tegnap este... Úgy indult hogy felpróbált egy rövidnadrágot, és kérte hgy nézzem meg

A Budaörsi Auchan egyik probafülkéjében, a párom barátnőjével tegnap este... Úgy indult hogy felpróbált egy rövidnadrágot, és kérte hgy nézzem meg

Egyszer valamiért távolsági busszal utaztunk,és a párom mesélni kezdte hogy a barátnője és a párja kézimunkával intézték el egymást a buszon.Ahogy beszéltünk a dologról úgy izgultam fel.Alig hogy az autópályára értünk fogtam a kezét és még a nadrágban ágaskodó farkamra tettem.Nem igazán akarta,de tudtam ha előveszem nem bírja ki hogy meg ne foglya a farkam.Ahogy elő vettem játszani is kezdet vele,hát nekem sem kellet több már simogattam is a selymes puncit.Ahogy elkezdtem a kézimunkát nem bírtam ki behajoltam a lábai közé és kinyaltam,erre ő cefetül leszopót mint mindig.Nagyon kielégülten szálltunk le.
De viselkedni tudni kell/kéne.
Egyszer az M5-ön útközben a páromra rájött a szophatnék. Menet közben ápolt le a drága, amit egy kis kézmunkával tudtam meghálálni.
Neked tulajdonképpen mi bajod van ?
Egy vonaton úton haza budapest-miskolc sebes vonaton... a kalóz még a jegyet se merte elkérni
épp hátulról toltam neki, de ez már réges rég volt... most ez van

Sziasztok!
Mi azt tervezzük, hogy kibérelünk egy 9 személyes kisbuszt, kivesszük a középső sor ülést és elmegyünk úgy kocsikázni. (remélhetőleg találunk olyat, ami körbe van hátul fóliázva) Így tudunk akár még Tesco parkolóba is szexelni, de bárhol az út mellett. Ha esetleg úgy alakul, elvisszük esetleg egy két barátunkat, és jó kis hangulatot varázsolunk
Megállva a természetbe egy kis gruppenszex, szex menet közben is
Szerintetek jó ötlet???
Mi azt tervezzük, hogy kibérelünk egy 9 személyes kisbuszt, kivesszük a középső sor ülést és elmegyünk úgy kocsikázni. (remélhetőleg találunk olyat, ami körbe van hátul fóliázva) Így tudunk akár még Tesco parkolóba is szexelni, de bárhol az út mellett. Ha esetleg úgy alakul, elvisszük esetleg egy két barátunkat, és jó kis hangulatot varázsolunk

Szerintetek jó ötlet???

szerintem szuper
Nekem van 7 személyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 27. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 27. vasárnap 19:32

Törölt felhasználó (96042)

Sziasztok!
Megállva a természetbe egy kis gruppenszex, szex menet közben is
Szerintetek jó ötlet???

Szerintetek jó ötlet???

Milyen????
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 03. 27. vasárnap 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Voyager De most, hogy mondjátok, nem is rossz ötlet szex utat csinálni vele
A kellő méret megvan hozzá.
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 27. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 27. vasárnap 22:15

Törölt felhasználó (96042)

Milyen????

Ajánlom, hogy vegyetek fel stopposokat is. Megadni az időt, az útvonalat, a kisbusz tipusát, rendszámát és a fiúknak nem feltartott hüvelykujjal lehessen stoppolni, a lányoknak meg bugyi nélkül.
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 03. 28. hétfő 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 28. hétfő 01:28

"A kellő méret megvan hozzá. "
És gondolom a kocsi se kicsi...
(Ez egy válasz Duvad üzenetére (2011. 03. 28. hétfő 01:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 28. hétfő 01:28
És gondolom a kocsi se kicsi...

Egyre jobb ötletek! Mondjátok, ha van még valami én meg megpróbálom megvalósítani
Ha megvalósul, természetesen itt meg fog jelenni, írásban!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2011. 03. 28. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 28. hétfő 10:06

Ha megvalósul, természetesen itt meg fog jelenni, írásban!

Ajánlom, hogy vegyetek fel stopposokat is. Megadni az időt, az útvonalat, a kisbusz tipusát, rendszámát és a fiúknak nem feltartott hüvelykujjal lehessen stoppolni, a lányoknak meg bugyi nélkül.
Öööööööö..........
Nem panaszdodom....egyikre sem
(Ez egy válasz pipn8ez üzenetére (2011. 03. 28. hétfő 11:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem panaszdodom....egyikre sem

Talán egy busz nem is elég
, jön a jó idő egy tartalék járaton sem árt gondolkodni...Kíváncsi vagyok a fejleményekre...Érdekes "utifilmet" lehetne forgatni róla...pl.a fotósnak is kell a hely
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2011. 03. 28. hétfő 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 28. hétfő 10:06

Nekem az egyik legizgalmasabb, egy focipálya gyepén volt, egy meccs után, már délutáni szürkületben

Azt hiszem az egyik az volt amikor a párom a termál fürdőben megkívánt a tömött medencében. Elkezdett matatni, aminek a hatása nem maradt el.
Egyszerűség kedvéért beleült az ölembe, miközben beletérdelt a mellettem ülő fickó combjába. Szépen bocsánatot kért.
Félrehúzta a felesleges textilt és belecsüccsent.
Szóhoz sem jutottam. Rettentő szexéhes bestia volt. Szép emlék

Egy 5 méteres alu. létra tetején a háznak támasztva.
Benzinkutas volt a csajom, bementem hozzá éjjel, jót szexeltünk, orál, minden volt, jól megdugtam. Másnap a főnöke szólt, hogy mindenhol van kamera és mindent látott
ugyanazokat megcsinálta vele