sziasztok! ha hiányos a létszám, itt vagyok!!!
én is dugtam már kisbuszban, út mellett, egy 30 éves nőt.-)
megkért a férje, hogy vigyem el egy helyre a feleségét. a csaj állandóan a szexről beszélt. mondtam neki, hogy nekem is azon jár az eszem............
. egy út menti dugás lett belőle
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 27. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 27. vasárnap 19:32

én is dugtam már kisbuszban, út mellett, egy 30 éves nőt.-)
megkért a férje, hogy vigyem el egy helyre a feleségét. a csaj állandóan a szexről beszélt. mondtam neki, hogy nekem is azon jár az eszem............

Törölt felhasználó (96042)

Sziasztok!
Mi azt tervezzük, hogy kibérelünk egy 9 személyes kisbuszt, kivesszük a középső sor ülést és elmegyünk úgy kocsikázni. (remélhetőleg találunk olyat, ami körbe van hátul fóliázva) Így tudunk akár még Tesco parkolóba is szexelni, de bárhol az út mellett. Ha esetleg úgy alakul, elvisszük esetleg egy két barátunkat, és jó kis hangulatot varázsolunk
Megállva a természetbe egy kis gruppenszex, szex menet közben is
Szerintetek jó ötlet???
Mi azt tervezzük, hogy kibérelünk egy 9 személyes kisbuszt, kivesszük a középső sor ülést és elmegyünk úgy kocsikázni. (remélhetőleg találunk olyat, ami körbe van hátul fóliázva) Így tudunk akár még Tesco parkolóba is szexelni, de bárhol az út mellett. Ha esetleg úgy alakul, elvisszük esetleg egy két barátunkat, és jó kis hangulatot varázsolunk

Szerintetek jó ötlet???

Ha valakit érdekel a téma, akkor folytassuk itt: http://www.goldengate.hu/forum/blog/101526-Szex-tura-kisbusszal
Ne offoljuk szét a topicot
(NEM jó az ötlet, a blognál fagyasztottan is! max a társkeresőbe férne bele, de ott van már hasonló topic -utazos-motoros): tom
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 03. 27. vasárnap 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 03. 27. vasárnap 19:32
Ne offoljuk szét a topicot

(NEM jó az ötlet, a blognál fagyasztottan is! max a társkeresőbe férne bele, de ott van már hasonló topic -utazos-motoros): tom

Törölt felhasználó (96042)

Sziasztok!
Megállva a természetbe egy kis gruppenszex, szex menet közben is
Szerintetek jó ötlet???

Szerintetek jó ötlet???

Mozdonyon 120a Vonalon egy kedves Csajomal
próbafülke

M0 mellett lekanyarodva, a motorháztetőn, jaj de jó volt

Horvátországban, a teraszon, volt egy emelet is és onnan néztek! Még most is benedvesedek, ha erre gondolok.
A Balatonban csúcsidőben, kb. 3 méterre a többi fürdőzőtől. senki nem mert konkrétan nézni, de láttam, hogy sokan félszemmel sandítanak felénk. Szerencsére a csaj sem volt szívbajos, sőt mint utólag elmondta, élvezte is és nem bánta volna ha valaki hátúlról is bepróbálkozik.
Én sem bántam volna...
Én sem bántam volna...
Asia center férfi WC-ben, miközben a pasik kint végezték volna a dolgukat a pissoárban!
Szia!
Te egy nagyon szép Nő vagy és érdekel hogy ki volt a szerencsés ?
Az is hogyan történt ? Spontán vagy a párod volt .... (Ez egy válasz kayeti üzenetére (2011. 04. 02. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 04. 02. szombat 13:25
Te egy nagyon szép Nő vagy és érdekel hogy ki volt a szerencsés ?
Az is hogyan történt ? Spontán vagy a párod volt .... (Ez egy válasz kayeti üzenetére (2011. 04. 02. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Asia center férfi WC-ben, miközben a pasik kint végezték volna a dolgukat a pissoárban!
mesélj!
mi hogy stb...
(Ez egy válasz kayeti üzenetére (2011. 04. 02. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
mi hogy stb...

ELTE férfi wc-ben a fajanszra támaszkodott a párom. Na ott nem volt kegyelem

Vasuti átjáro,piros,sorompo. Kis orál,szemben egy kamion.Jo magas a sofor simán át és be látott.

éjszaka buszmegállóban,utána egy aluljáróban ,majd egy gyártelepnél a kerítésnek támaszkodva
és otthon még folytatása volt...

ha ezt egyszer a klubban elmeséled.
(Ez egy válasz kayeti üzenetére (2011. 04. 02. szombat 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem világos a szitu. Bementél a férfi vécébe férfiakkal? Vagy egyedül mentél be és vártad, hogy jöjjenek? Végezték volna a dolgukat? Te engedted nekik vagy, vagy annyira zavarba ejtetted őket, hogy mindnek azonnal felállt a farka? Álló farokkal meg, úgy-e, nem lehet a pissoárba semmit se belecsurgatni. Írd le részletesen.

Szechenyi-kert, buli kozben, dj-pultban, kezimunka
Azota is hianyzik a janyka es messze nem csak ezert!!!

Azota is hianyzik a janyka es messze nem csak ezert!!!
Jancsi sógor a halat pucolta a kerti asztalon ,én meg a feleségét aki a hokedlin térdepelt közben felhúzott szoknyával bugyi nélkül, hátulról dugtam,Jancsi néha somolyogva megállt a halpucolásban, minket nézve , a párom meg a szomszédot szopikálta akcióra, közben rám is figyelve ,meg Janira is, el ne vágja a kezét a nagy halpucolás közben .Végén hárman is kedveskedtünk asszonykámnak,mikor Jancsi neje elment mosakodni .
Egy jó pár éve történt. Bulgáriában nyaraltunk a család. Egy heves nyári záport követően az egész üdülőtelepen beállt az áramszünet. A gyerekek hamar elaludtak, és a párommal hevesen kezdtük szeretgetni egymást a szállodai szoba nappalijában. Aztán kimentünk a teraszra, de az eső utáni hűvös levegő nem hatott valami gerjesztően. Aztán kimentünk a szállodai lépcsőfeljáróba. A lépcsőfeljáró nem volt valami tágas, hisz viszonylag kis szállóról beszélünk4-5 szobával egy szinten. Közvetlenül az alattunk levő emeleten vagy 4-5 norvég ült kint a lépcsőfeljáró fordulójában berendezett társalgósarokban. Gyertyafény mellett ittak és röhögtek. Mi egy emelettel fölöttük nyomtuk. Az asszony lehajolva, rátámaszkodva a felmenő lépcsőre kínálta fel a hátsófelét és keményen dugtam vigyázva, hogy ne csattanjak neki a fenekének. Bármennyire próbáltunk csendben maradni valami feltűnhetett a társaságnak, mert lassan elhalkult a karattyolásuk. Én a csendben már nem bírtam sokáig beleömlöttem az asszonyba, és magömlés közben hevesen (és a velejáró csattanásokkal) löktem rá, hogy őt is vigyem el az orgazmusig. A csattanások, a feszült csend megtette a hatását az asszony akkorát nyögött a gyertyafényes sejtelmes csendben, hogy a földszinti recepciósnak is egyértelművé vállhatott …. valakinek éppen most van orgazmusa. Felszöktünk és remegő lábakkal gyorsan beszaladtunk a szobánkba.
Reggel korán indultam kocogni. A felfele vezető lépcső mellett volt az ajtónk. A lépcső és az ajtó között volt egy nagyobbacska folt az asszonyból kicsöppenő szerelemnedvekből.
Reggel korán indultam kocogni. A felfele vezető lépcső mellett volt az ajtónk. A lépcső és az ajtó között volt egy nagyobbacska folt az asszonyból kicsöppenő szerelemnedvekből.
Volt egy pár extrém helyem és módom mert jónak mondott csaj vagyok,de remélem pénteken este Ráckevén ez változik! Na akkor írok róla majd.Fiúk bátorság a közeledéssel!!!!!!!
Világos nappal a lakótelep közepén a 4. emelet erkélyén. Volt nagy csodálkozás az utcán, és a szomszédos házakban.