Tegnap délután a barátnőm lakásán az Ő kishúgával. Ha gusztustalan ha nem, végre meg volt. Két hónapja kóstolgattuk egymást, a csaj olyan gátlástalan, hogy majdnem szégyenbe hozott. Alig vártam és tegnap megesett. Először, de nem utoljára...

Az ágyamban.

fényképes beszámoló nincs?
Tbányán Turul madárnál a barlangban volt szopi,épp vége és egy kiránduló csoport jött kb 30-an,előtte hangosan nyögve spricceltem a csaj szájába,kiválóan torkozott
Én egyszer egy koncert után elkisértem az egyik ismerősöm barátnőjét haza,mert a srác otthagyta a koncerten,.A lány annyira örült neki hogy megálltunk a gátoldalban és.....
Csak az volt a probléma hogy 20 centis hó volt. 2 hétig nyomtam az ágyat utánna. De jó volt.
Csak az volt a probléma hogy 20 centis hó volt. 2 hétig nyomtam az ágyat utánna. De jó volt.
de szürkületben
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2006. 08. 08. kedd 13:02), amit ide kattintva olvashatsz)
bolhab vagányabbnak gondollak ne vedd személyeskedésnek kérlek
(Ez egy válasz bolhab üzenetére (2006. 08. 08. kedd 12:58), amit ide kattintva olvashatsz)
a nyaralónk tetőteraszán
határátkelőn párrcel az utlevél kezelés előtt vagy tiz autó állt körülöttünk de ez éjszaka volt
Házasságkötő terem, igaz, csak éjjel, de több órán keresztül

kb 10 perce iroda wc!qva jó volt!!

Nem, mert őket tényleg érdekelte a film! Ráadásul pont abban a korban voltak, amikor az ember már nagyon nem szereti, ha felügyelnek rá./Kb.12 lehetett mindkettő./ :)
(Ez egy válasz Jane091 üzenetére (2006. 06. 27. kedd 21:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 27. kedd 21:51

Ez jó volt! Mármint az öcsikék előre ültetése. Aztán nme árulkodtak otthon?
Ez jó volt! Mármint az öcsikék előre ültetése. Aztán nme árulkodtak otthon?
(Ez egy válasz m75 üzenetére (2006. 06. 27. kedd 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 27. kedd 14:13

Úgy engedtek el engem és a barátnőmet moziba, ha visszük magunkkal az öcséinket akik szerencsére jól kijöttek egymással. Az öcsikéket előlre ültettük és nézték is a filmet, mi pedig a leghátsó sorban oralizáltunk...
Úgy engedtek el engem és a barátnőmet moziba, ha visszük magunkkal az öcséinket akik szerencsére jól kijöttek egymással. Az öcsikéket előlre ültettük és nézték is a filmet, mi pedig a leghátsó sorban oralizáltunk...
egy butik próbafülkéjében egy jó kis szopatás!egy igazi élmény volt!
Másfél óra golyóáltali halál a nicklopóra..hogy szakadna meg a lépe..
150-est is lehet törölni...
köszi: az igazi Moncy
köszi: az igazi Moncy
vonatfülke, ahol rajtunk kivül nem volt senki..csak egyszer a kalauz

Vonat mosdója Balcsira menet, koli tévészobája (nem mi voltunk a műsor szerencsére, mert nem jött be senki), egy nagy hálóterem, ahol kirándulás után a teljes baráti társaságunk aludt.