Megcsalás - kit hogyan érint?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#308   2009. 02. 09. hétfő 23:06
macó71 macó71
Nagyon biztos vagy abban,hogy aki a szemedbe vágta az igazat mondott?
Volt hasonló esetem,amikor bizonyitékokat is igért az illető,de....még nem juttatta el hozzám.

Nem ismervén a helyzetedet azt tudom tanácsolni,hogy ,ha már kételkedsz a párod tisztaságában,akkor kételkedj abban is aki a szemedbe vágta.
Csak remélni tudom,hogy a két személy nem azonos! zavart2
#307   2009. 02. 09. hétfő 21:38
PoH PoH
Egészen konkrétan át tudom érezni a helyzetedet, velem ugyanez történt kb. fél éve. Én speciel benyakaltam majdnem egy teljes üveg Chivas-t, elég szarul nézhettem ki. Nem mondom, hogy most is ugyanúgy fáj, de azért vannak pillanatok amikor olyan mintha tegnap történt volna. Azért az idő tényleg sok mindent megold, bár azért az egyértelmű, hogy semmi sem lesz már olyan mint régen. Nem tudom, hogy ez jó-e vagy rossz, mindenesetre ez van. Még annyit, hogy nekem sokat segít, ha beszélek róla... talán neked is kellene (nem feltétlenül itt, bár egy ilyen fórumnak is vannak előnyei)
#306   2009. 02. 09. hétfő 14:50
Fém_fatál Fém_fatál
Madárka!! Remélem, kicsit jobban vagy. Elmeséled, mi volt? Eddig pár hozzászólásodat olvastam,de azok nagyon tetszettek. Várunk vissza!
#305   2009. 02. 05. csütörtök 19:35
GUMMIMACI GUMMIMACI
hmm....
olybá tűnik, hogy Kiskegyed lelkivilágába kicsit belegyalogoltak...
Fejet fel, tekintet előre.
Keményen, mint mindig.
Carni rá, bárki volt is a galád.... gun
Ital letesz, mély levegő...
Te több vagy... worship
#304   2009. 02. 02. hétfő 16:26
perszónka perszónka
Kit hogyan érint?? Ha találkozol egy olyan emberrel, kinek kevés az önbizalma, és egész életében olyan nőkkel találkozott, kik megcsalták ha kellett, ha nem, hááát. Nagyon nehéz dolgod van. Tehetsz bármit, az önbizalom hiány megőli a kapcsolatot. Mert Te nem csalod meg a párod, mert tudod milyen iszonyatos fájdalom. És egyáltalán nem ész bele már olyan kapcsolatba, ahol nem vagy biztos az érzelmeidben.
Viszont a párodnak rosszak a tapasztalatai, és mindenhol ott látja a zöldszemű szörnyeteget. Még akkor is észlelni véli mikor nem az ő agya szerint reagálsz le valamit. Rögtön jön a kapkodás, a féltékenység, a másik bántása. Becsukja fülét, nem akarja hallani az igazságot. Vajon miért nem??
Egyszerű a képlet. Valaki már elmondta neki, hogy igenis megcsalta, és ez visszavonhatatlan.
Azóta minden kapcsolatában üldőzi őt ez az érzés, és amig nem mer szembe nézni problémájával, addig a zöldlszermű szörny üldőzni is fogja.
Sajnálom, nagyon sajnálom, mikor valakinek igy fáj. Mert hiszen tudjuk aki szeret, annak fáj.
De mi van a másik oldallal? Ott nincs fájdalom?? Nincs gyötrelem? Az állandó gyanusitgatás lehet kiőli belőle a szép érzéseket. Akkor vesztjük el a szépet, a jó érzéseket mikor amugy is kevés jut belőle .
Mindenkinek tudom ajánlani, bizzon abban akit választ, és ne mérgezze kapcsolatát feleslegesen.
Ha mégis megjelenik a zöldszemű szörny, le kell ülni, és higgadtan megbeszélni. Talán kiküszőbölheti igy a fájdalom, és talán megéri az időt ráforditani.
sniffles
#303   2009. 01. 30. péntek 07:36
GUMMIMACI GUMMIMACI
Ez a megcsaló szempntja.
A megcsalt zempontából akkor, mikor megtudja - és akor a legrosszab, ha mástól
(Ez egy válasz corinna üzenetére (2009. 01. 29. csütörtök 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 29. csütörtök 20:28
Casanova szerint: a megcsalás nem akkor baj, amikor megtörténik, hanem ha jobb, mint a pároddal.
#302   2009. 01. 29. csütörtök 20:28
corinna corinna
Casanova szerint: a megcsalás nem akkor baj, amikor megtörténik, hanem ha jobb, mint a pároddal.
#301   2008. 11. 24. hétfő 08:13
GUMMIMACI GUMMIMACI
Nagyon beletrafáltál - sztem.
Szakításnál is az tud legjobban kiakadni, aki maga is szakítani akart esetleg, de megelőzték.
Nem bírja elviselni az ego-ja sérülése nélkül.
Maximálisan egyetértek. (sokat nem, de egyet...)
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 21:32
"És akinek ez fáj, az nyilvánvalóan nagyon szeret. "
Nyilvánvaló, hogy szeret, de az még nem biztos, hogy a másikat.
A megcsalatás érzésének a gyökere (szerintem) a birtoklás vágyában gyökerezik.

A megcsalt fél úgy érzi, valamit elvettek tőle, becsapták. Ez még nem feltétlenül szeretet. Esetleg megalázottság vagy düh is lehet. Elvégre a szeretetben benne van a vágy, a másiknak jó, jobb, legjobb legyen. (És hát egy klassz kis megcsalás a MÁSIKnak nagyon jó, csak nekünk nem...)

Mindent összevetve és válaszolva a címre: engem szarul érint. Az elméletet tudom, a gyakorlattal bajok vannak. smile
#300   2008. 11. 24. hétfő 08:10
GUMMIMACI GUMMIMACI
De ugye a rágcsálás nem túl drasztikus?
Finoman kell a gumimacit rágcsálni, hogy ne sérüljön. Baromian hálás tud lenni érte.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 19:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 19:22
A gumimacikat én jól megrágni szeretem. Főleg ha többféle izben is tudják magukat produkálni.
Az a fontos, hogy maciformája legyen. A gumi meg lényegtelen, talán csak azért jó, mert sokáig lehet rágcsálni, akár nyitott szájjal is.
Ami nem izlik belőle, az kiköpjük !
nyes
#299   2008. 11. 24. hétfő 06:29
MmePrune MmePrune VIP Admin
ez a topic (klikk ide) és ez, amiben most írok eléggé hasonlít egymásra
mivel régi, és sokat használt témák, ezért kicsit módosítottam a másikon...éppen ezért: lehetőség szerint ebben maradjon a fő vonal a "kit hogyan érint"....a másikban tárhatunk fel okokat, általánosságokat, magyarázatokat, ötleteket (pfúj hehe ...persze haszna is van, hátha éppen felismerjük más tetteiben a saját félrelépő partnerünk tetteit)
#298   2008. 11. 23. vasárnap 21:32
Fém_fatál Fém_fatál
"És akinek ez fáj, az nyilvánvalóan nagyon szeret. "
Nyilvánvaló, hogy szeret, de az még nem biztos, hogy a másikat.
A megcsalatás érzésének a gyökere (szerintem) a birtoklás vágyában gyökerezik.

A megcsalt fél úgy érzi, valamit elvettek tőle, becsapták. Ez még nem feltétlenül szeretet. Esetleg megalázottság vagy düh is lehet. Elvégre a szeretetben benne van a vágy, a másiknak jó, jobb, legjobb legyen. (És hát egy klassz kis megcsalás a MÁSIKnak nagyon jó, csak nekünk nem...)

Mindent összevetve és válaszolva a címre: engem szarul érint. Az elméletet tudom, a gyakorlattal bajok vannak. smile
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 15:00
Ha megcsalják az embert, akkár testileg, akár lelkileg, az a legkegyetlenebb dolog.
Hiszen csak azt lehet megcsalni, akinek ez fáj.
És akinek ez fáj, az nyilvánvalóan nagyon szeret.
Ha a másik fél nem tiszteli azt - és nem szereti viszont - aki szereti, mindenekelőttire teszi a vele való kapcsolatát, érzéseit, hát szerintem az az ember már nem is vehető emberszámba.
Persze más az, ha valaki fiatal, és van egy-két kalandja, ami nem hagy nyomott nála. De az ilyen megcsalásokról jobb hallgatni. Néha nem árt a fehér hazugság a hosszú boldog szerelemhez.
Amugy én nem viselem el, ha megcsalnak, őlni tudnék, tombolok. Egyesek szerint életveszélyes a reakcióm olyankor.
Naa ezt csak azért irtam ide, hogy senki ne közeledjen, mert kacifántos egy nőszemély vagyok !! nyes violent
#297   2008. 11. 23. vasárnap 20:03
Ron79 Ron79 VIP
Jó gondolat! De, komoly lelki sebeket nem lehet "csak" ezzel az optimista szemlélettel gyógyítani.
A miért kérdésre van, hogy soha nem kapunk választ és bevallom engem ez zavart a legjobban. Nem találtam indítékot... három és fél év kellett, hogy megtudjuk beszélni (levelezni), ma már tudom az indítékot és megértem. De soha nem leszek képes megérteni, hogy miért nem akkor kezdtünk az okokról beszélni mikor megszületőben voltak (és mi még együtt)...
Valaha tanulnom kellett volna, hogy hogyan működik az ilyen hírek feldolgozásának pszichológiája, de akkor nem tűnt fontosnak. Mindenesetre az elfogadáshoz vezető út nehéz és fájdalmas. De a te gondolatod mindenképp irányadó kell, hogy legyen benne.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (391607)
2008. 11. 23. vasárnap 19:42
Egy kapcsolat - örök érvényű sablon - két emberen múlik.
Ha valakit megcsalnak, az azt jelenti, hogy egyszerűen valamiért nem érdemelte ki a hűséget. Pesze ennek az intelligens formája az, ha előbb elhagyják az embert...
Ha valakit úgy csalnak meg, hogy annak semmi előjele nem volt, akkor azt nem megcsalták, hanem szabadon engedték. Örüljön, vegyen mély lélegzeteket még akkor is, ha az első szippantások a múlt, a valós, vagy vélt szerelem miatt fájdalmasak.
Szerintem...
#296   2008. 11. 23. vasárnap 19:42
X Törölt felhasználó (391607)
Egy kapcsolat - örök érvényű sablon - két emberen múlik.
Ha valakit megcsalnak, az azt jelenti, hogy egyszerűen valamiért nem érdemelte ki a hűséget. Pesze ennek az intelligens formája az, ha előbb elhagyják az embert...
Ha valakit úgy csalnak meg, hogy annak semmi előjele nem volt, akkor azt nem megcsalták, hanem szabadon engedték. Örüljön, vegyen mély lélegzeteket még akkor is, ha az első szippantások a múlt, a valós, vagy vélt szerelem miatt fájdalmasak.
Szerintem...
#295   2008. 11. 23. vasárnap 19:22
tablet tablet
A gumimacikat én jól megrágni szeretem. Főleg ha többféle izben is tudják magukat produkálni.
Az a fontos, hogy maciformája legyen. A gumi meg lényegtelen, talán csak azért jó, mert sokáig lehet rágcsálni, akár nyitott szájjal is.
Ami nem izlik belőle, az kiköpjük !
nyes
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 15:26
Kezdesz felettébb érdekessé válni.
Imádom a kihívásokat.
Minél bonyolultabb a csomó a lelkeden (kacifánt) annál nagyobb türelemmel kell kibogozni. worship
#294   2008. 11. 23. vasárnap 15:26
GUMMIMACI GUMMIMACI
Kezdesz felettébb érdekessé válni.
Imádom a kihívásokat.
Minél bonyolultabb a csomó a lelkeden (kacifánt) annál nagyobb türelemmel kell kibogozni. worship
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 15:00
Ha megcsalják az embert, akkár testileg, akár lelkileg, az a legkegyetlenebb dolog.
Ha a másik fél nem tiszteli azt - és nem szereti viszont - aki szereti, mindenekelőttire teszi a vele való kapcsolatát, érzéseit, hát szerintem az az ember már nem is vehető emberszámba.
Persze más az, ha valaki fiatal, és van egy-két kalandja, ami nem hagy nyomott nála. De az ilyen megcsalásokról jobb hallgatni. Néha nem árt a fehér hazugság a hosszú boldog szerelemhez.
Amugy én nem viselem el, ha megcsalnak, őlni tudnék, tombolok. Egyesek szerint életveszélyes a reakcióm olyankor.
Naa ezt csak azért irtam ide, hogy senki ne közeledjen, mert kacifántos egy nőszemély vagyok !! nyes violent
#293   2008. 11. 23. vasárnap 15:00
tablet tablet
#292   2008. 11. 23. vasárnap 12:43
GUMMIMACI GUMMIMACI
Rövid reakcióm:
...sajnos néha rá kell ébrednünk, nekünk pasiknak, hogy "van annyi pia" - és akkor csak a szerencse segít
#291   2008. 11. 23. vasárnap 12:41
GUMMIMACI GUMMIMACI
Nem lenne.
Joga, úgy értem.
Egyszer mondá egy ismerősöm, hogy ő biz' bátran félredug, de ha az asszony...
Idézem: "ha a csizmával szarbalépsz, le lehet mosni. De ha beleszarnak..."
Válaszom rövid volt és talán nem is frappáns, de őszinte: "te mekkora tahó vagy..."
#290   2007. 11. 04. vasárnap 15:49
magányoslovag magányoslovag
Hát nem irigyellek haver én is átmentem ezen egy pár hónapja és azóta sem jöttem helyre ismerkedés még nem nagyon jött össze egyenlőre nyalogatom a sebeim ehez idő kell, hogy "megeméssze" az ember, pedig csak egy másik lyukkal tudok majd felejteni de egyenlőre semmi önbizalmam egy rakás sz.rnak érzem magam még mindig. Remélem te előbb talpra álsz.
(Ez egy válasz tupaci üzenetére (2007. 09. 11. kedd 18:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 18:27
Sziasztok!

Sajnos én is csatlakoztam a megcsaltak táborába.A barátnőm 6 év után 1 óra alatt kisétált az életemből és hova egyenesen egy másik pasi ágyába!De úg yhog ymé g 2 nappal előtte ölelés , tőlem szeretne gyereket hasonlók! Nem volt semmi!
#289   2007. 09. 11. kedd 18:27
tupaci tupaci
Sziasztok!

Sajnos én is csatlakoztam a megcsaltak táborába.A barátnőm 6 év után 1 óra alatt kisétált az életemből és hova egyenesen egy másik pasi ágyába!De úg yhog ymé g 2 nappal előtte ölelés , tőlem szeretne gyereket hasonlók! Nem volt semmi!

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: pinkód22 pinkód22
Nyitás ideje: 2005. 02. 28. hétfő
Üzenetek: 508db
Utolsó üzenet: 2025. 02. 23. vasárnap

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!