Szerintetek az megcsalás ha a párotok pórnófilmet néz és arra élvez?
Ha nem tudom, nem fáj!
Ha elmodja az sem!- lehet Hülye vagyok?
De ha másismegdugja akkor valószinű jó csajom van!- Vagy mégse?
De ha egymás tudtával d..... félre?
Mindenki azt gondol amit akar, nekem ez így jó.
Ha elmodja az sem!- lehet Hülye vagyok?
De ha másismegdugja akkor valószinű jó csajom van!- Vagy mégse?
De ha egymás tudtával d..... félre?
Mindenki azt gondol amit akar, nekem ez így jó.
szakítanál vele?
(Ez egy válasz reni-71 üzenetére (2007. 02. 26. hétfő 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 26. hétfő 16:37

Én azt tudom hogy ha megtudnám hogy a párom megcsal akkor megszakadna a szívem!

hááát, van egy pár elmélet, mindegyikben van némi igazság. az egyik, " ha nem tudom, nem fáj."
Én azt tudom hogy ha megtudnám hogy a párom megcsal akkor megszakadna a szívem!

Ez a régebbi!!! Tiszteld az öregeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 16:14

Törölt felhasználó (69371)

szerintem van másik topic is ami ezzel foglalkozik :)))
szerintem van másik topic is ami ezzel foglalkozik :)))
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 02. 21. szerda 16:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 21. szerda 16:12
Törölt felhasználó (7767)

Dakó javaslatára előrehoztam...
Dakó javaslatára előrehoztam...
Olyan kis figyelmes vagy!Márha a pasik nem olvasnak utána ami érdekli őket!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 07. 23. vasárnap 09:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Előbbre hoztam h. Tothi tudjon olvasgatni...
Magellan! Mi lett a story vége?
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 06. hétfő 18:25

Srácok! Nekem egy elég érdekes problémám van. 22vagyok 2éve boldog párja egy 20 éves gyönyörű, okos és imádnivaló lánynak.......de ez valakinek nem tetszik. E-maileket küld, hogy szeret, meg hogy megcsaltam vele a barátnőmet, felépített egy olyan fasza hazugságot, hogy még magam is majdnem elhittem, hogy vele voltam. Szerencsére nem a barátnőm jelenlétében nyitottam meg az első ilyen levelet, mert azt nem tudtam volna kimagyarázni. Megmutattam barátnőmnek a levelet, mert beparáztam, féltam attól, hogy durvábban fog próbálkozni az E-mail írója legközelebb. Persze nagyon sírt, de meg tudtam vigasztalni. A kis szemét viszont továbbra is küldözgeti a szemtelen hazugságait. Gondolom arra számított, h barátnőm ellenőrizgeti a mailemet, ha így lenne, már nem lennénk együtt. Szerintem nem engem akar valaki felszedni, hanem a bnőmet akrják elszakítani tőlem és utána őt felszedni, mert bevallva az igazat, jobban néz ki nálam. Ki szerint mit tegyek? Annyira köcsög emberek vannak a világon...
A legszomorúbb az, hogy soha nem csalnám meg, nagyon szeretem. Soha nem csaltam meg senki, nem tartom korrekt dolognak, erre ilyennel vádolnak...
A legszomorúbb az, hogy soha nem csalnám meg, nagyon szeretem. Soha nem csaltam meg senki, nem tartom korrekt dolognak, erre ilyennel vádolnak...
Így más a "leányzó fekvése" ha gyerkőc is van... Akkor tleg no persze csak egy ideig jó ez az "Egyedül nem megy" +oldás...
sziasztok!
az en tortenetem: 4honapja van egy pasija a csajomnak, azt mondta csak csokoloztak, meg szexemileztek. elolvastam az emilet amit a palinak kuldott, igy buktak le. 3 eve vagyunk eggyutt, megbocsajtottam. azt mondta nem tudja miert csinalta. eddig telleg nagyon jol megvoltunk...
az en tortenetem: 4honapja van egy pasija a csajomnak, azt mondta csak csokoloztak, meg szexemileztek. elolvastam az emilet amit a palinak kuldott, igy buktak le. 3 eve vagyunk eggyutt, megbocsajtottam. azt mondta nem tudja miert csinalta. eddig telleg nagyon jol megvoltunk...
Kössz, igyekszem!
(Ez egy válasz pelikhan üzenetére (2005. 06. 07. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 07. kedd 09:55

xxxjani! SZerintem ennél jobb megoldást nem is lehetne tanácsolni, kitalálni! Gratula hozzá!
xxxjani! SZerintem ennél jobb megoldást nem is lehetne tanácsolni, kitalálni! Gratula hozzá!
kösz a tippeket xxxjani!
SOHA!
Mint a papagáj ismételgetem: soha ne mond h. soha!!
(Ez egy válasz magellan üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Srácok! Nekem egy elég érdekes problémám van. 22vagyok 2éve boldog párja egy 20 éves gyönyörű, okos és imádnivaló lánynak.......de ez valakinek nem tetszik. E-maileket küld, hogy szeret, meg hogy megcsaltam vele a barátnőmet, felépített egy olyan fasza hazugságot, hogy még magam is majdnem elhittem, hogy vele voltam. Szerencsére nem a barátnőm jelenlétében nyitottam meg az első ilyen levelet, mert azt nem tudtam volna kimagyarázni. Megmutattam barátnőmnek a levelet, mert beparáztam, féltam attól, hogy durvábban fog próbálkozni az E-mail írója legközelebb. Persze nagyon sírt, de meg tudtam vigasztalni. A kis szemét viszont továbbra is küldözgeti a szemtelen hazugságait. Gondolom arra számított, h barátnőm ellenőrizgeti a mailemet, ha így lenne, már nem lennénk együtt. Szerintem nem engem akar valaki felszedni, hanem a bnőmet akrják elszakítani tőlem és utána őt felszedni, mert bevallva az igazat, jobban néz ki nálam. Ki szerint mit tegyek? Annyira köcsög emberek vannak a világon...
Csak az őszinteség segíthet!!! A cselszövő pont a félelmedre és a titkolózásodra épít! Mond el a barátnődnek , hogy továbbra is kapod a "méleket" és a te nevedben válaszoljatok együtt ,de úgy,hogy a válaszok passzoljanak, nehogy eláruljátok magatokat.( mintha te akarnád a nem létező kapcsolatot létezővé tenni) Kérjetek "randit" ,amire mindketten elmentek, (te és a barátnőd / a létező ,akit szeretsz) természetesen nem kézenfogva ,hanem egy bizonyos távolságot tartva. Ha lesz ott valaki akkor megkérdezhetitek tőle mit akar, ha nem akkor a "kavarógép" téged fog igazolni azzal,hogy senki nem jött a "randira".Ha senki nem lesz ott akkor kérjetek még egyet.(vagy nézzetek körül ki leselkedik)FONTOS: A helyszínt ne közelítsétek meg együtt, ne is mutatkozzatok együtt még a környékén sem. Ha egy nő akar megszerezni és kiszúrja, hogy ott a barátnőd is tuti,hogy a nyakadba fog ugrani. B-terv: Tegyetek úgy a nyilvánosság előtt mintha már nem járnátok, és ezt hireszteljétek is el.(DE csak mások előtt tegyetek így, nehogy "pihentessétek" a kapcsolatot 1 percig sem) Kb.4-5 napon belül pofán vághatod a konkurenciát , mert azonnal rá fog startolni a kedvesedre (úgy véli végre szabad)Csak nehogy egy lány startoljon rád! Ezsem gond akkor megtudjátok végre kinek csípi a szemét szerelmetek

Szia! ez tényleg szemétség!!!!
Nem tudod törölni a postafiókod és utána egy újat létrehozni? Vagy van olyan lehetőség is (legalábbis a freemail révén), hogy blokkolod az illető email címét, így nem tud neked több levelet küldözgetni. (Ez egy válasz magellan üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem tudod törölni a postafiókod és utána egy újat létrehozni? Vagy van olyan lehetőség is (legalábbis a freemail révén), hogy blokkolod az illető email címét, így nem tud neked több levelet küldözgetni. (Ez egy válasz magellan üzenetére (2005. 06. 06. hétfő 18:25), amit ide kattintva olvashatsz)