Lehet hogy téves az élet?
Ha a barátod asszonyára mentél rá akkor számodra igen!
(Ez egy válasz clacko üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon szemét dolog, de szerelem
Konkrétan miről van szó?
(Ez egy válasz clacko üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 19:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerelem a lófaszt irigység!Nem többet ér a barátság mint a kéj sóvárság?A nagyhírű erős emberek csajait miért nem szeretik el soha?Ez bunkóság öcsém!
sztem ezt felejtsd el sürgősen ha jót akarsz a barátodnak a nőnek és magadnak...
Haverom asszonyával szeretjük egymást, de nem merünk lépni. Túl sok ember itélné el a dolgot!
És a te szerelmedbe bele szólhat az előítélet ennyit a szerelmedről irigy fasz vagy meg sem érdemel a barátod!!!
(Ez egy válasz clacko üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 19:53

Haverom asszonyával szeretjük egymást, de nem merünk lépni. Túl sok ember itélné el a dolgot!
Szerintem sürgősen el kell felejteni ezt a dolgot, mert rengeteg ellenségetek lesz és meg fogja mérgezni a kapcsolatotokat. Mi a fontosabb, a nő vagy a barátod? Régi barátság vagy csak haver?
(Ez egy válasz clacko üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

remélem meggyőztünk
Nem beszélhetek a kedvesem nevében, de Mi is ilyen cipőben járunk..
(Ez egy válasz clacko üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég baj az.Hát nincs elég ismeretlen?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 13. vasárnap 20:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 13. vasárnap 20:50

Nem beszélhetek a kedvesem nevében, de Mi is ilyen cipőben járunk..
Ne is foglalkozz a rosszindulatú +jegyzésekkel!
Gyere fel majd a chatre ha ott leszek és beszélgetünk 1 jót!
Gyere fel majd a chatre ha ott leszek és beszélgetünk 1 jót!

Számomra tabu. Egy komoly barátságot emiatt nem szabad tönkre tenni. A bajban csak a barátokra számíthat az ember.

Uez a helyzet ha mondjuk házasságban élnek a felek...
88 éves nagyanyám erre azt mondja: elkorcsosodott a világ.. és mennyire igaza van.. amikor az érzelem vezet és nem az értelem...
A te stílusod és hozzáállásod a dolgok felé az, ami igazán gyerekes. Azért mert fáj neked más boldogsága, keresd magadban a hibát, vagy rájössz, vagy nem, de utóbbira nagyobb a ráció. A gyűlöleted ne egy érett nőn vezesd le!
Clackó! Tudd, hogy vannak sokan úgy, mint te, csak nem biztos, hogy azok írnak. Szép kis Magyarországon az ember fia/lánya már csak akkor "ragad tollat", ha csurog a nyála...Jobbik esetben egy vizuális látványtól/sugallattól, rosszabb esetben ha "kövezni" kell.
Az a baj, hogy fórumozni is meg kellene tanulnia sok embernek, és attól még, hogy valaki nem ért egyet másokkal, nem ártana belegondolnia abba, hogy az élet mindenki számára tartogathat jobb/rosszabb meglepetéseket.
Clackó! Tudd, hogy vannak sokan úgy, mint te, csak nem biztos, hogy azok írnak. Szép kis Magyarországon az ember fia/lánya már csak akkor "ragad tollat", ha csurog a nyála...Jobbik esetben egy vizuális látványtól/sugallattól, rosszabb esetben ha "kövezni" kell.
Az a baj, hogy fórumozni is meg kellene tanulnia sok embernek, és attól még, hogy valaki nem ért egyet másokkal, nem ártana belegondolnia abba, hogy az élet mindenki számára tartogathat jobb/rosszabb meglepetéseket.
Édesem! Az Én férjemre 2 éve "nyomul" egy 2 gyerekes 24 éves 8 általánossal, 2 iq-val rendelkező sejpítős liba.... Ja és persze szerelmes lett bele az uram... de azért annyira nem kell Neki h. felvállalja, és elköltözzön Tőlem!!
Így kényelmes a férjemnek h. Én megteremtem neki a biztos egzisztenciát.
Innentől Én miért ne lehetnék boldog a férjem barátjával?? Ja és elmúltam 31, és lassan 9 év házasság áll mögöttem... na ki az éretlen Te vagy Én?
Innentől Én miért ne lehetnék boldog a férjem barátjával?? Ja és elmúltam 31, és lassan 9 év házasság áll mögöttem... na ki az éretlen Te vagy Én?
Bocs, hogy belebeszélek... de igazad van Moncy .. ennyit akartam mondani.. uff.. beszéltem :)
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 15. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 15. kedd 09:33

Édesem! Az Én férjemre 2 éve "nyomul" egy 2 gyerekes 24 éves 8 általánossal, 2 iq-val rendelkező sejpítős liba.... Ja és persze szerelmes lett bele az uram... de azért annyira nem kell Neki h. felvállalja, és elköltözzön Tőlem!!
És miért maradtál az emberrel?
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 03. 15. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 03. 15. kedd 09:33

Miért az jut ilyenkor az ember eszébe, hogy egy fiú nyomul egy csajra? Ez nem lehet kölcsönös és még pedig plátói is?